Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Wstyd się przyznać ale odkąd tu jestem nie odwiedziłem tego wątku... Embarassed

Więc - cześć,nazywam się Bartek,pochodzę z Gdańska i lubię wędkarstwo :mellow:

Moim ulubionym łowiskiem jest Wisła bieżąca a ryby za którymi ganiam to boleń szczupak i sandacz. Łowię wyłącznie metodą spinnigową i jak na razie na zmiany się nie zanosi.

Pozdrawiam łowców :D

Witam wszystkich użytkowników forum :D

Konto posiadam już od dawna, ale do tej pory się nie udzielałem - każdą wolną chwilę staram się spędzać nad wodą. Teraz jednak chciałbym wszystkich czytelników forum zainteresować inicjatywą, którą rozpoczęliśmy w zeszłym roku w dorzeczu Parsęty. Może niektórzy z Was słyszeli o OSIE.

Pozdrawiam,

Andrzej

Serdelecznie przepraszam za brak powitania. Embarassed

Jestem z Siedlec, moja rzeka to Bug, od paru lat włóczę się z wędą po świecie. Byłem kilka razy w Mongolii, wiele razy w Norwegii i Szwecji, odwiedziłem Wenezuelę, Argentynę, łowiłem na Kamczatce, kilka razy na północy Rosji. Z przykrością stwierdzam, że jest coraz mniej miejsc na świecie, w których żyją wielkie, dzikie ryby. Marzę o złowieniu steelheada, marlina, żaglicy, karanksa, wielkiego kinga, halibuta, jesiotra białego. Jest jeszcze tak wiele miejsc, które muszę odwiedzić. B)

Każdemu polecam próbę złowienia ryby w prawdziwie dzikim miejscu, gdzie Waszymi konkurentami będą tylko niedźwiedzie i jaguary. Jeżeli zobaczycie człowieka, to znaczy że to kolega, innych ludzi tam nie będzie, to jest prawdziwe wędkowanie i obcowanie z naturą. Tylko takie miejsca prawdziwie mnie kręcą i to są moje marzenia.

Bartek - bartsiedlce

Dzień Dobry,

jestem Czesio ....

eee to nie tak...

Jestem Marcin i właśnie zaczynam swoją przygodę z castingiem, przy okazji wkręciłem się w koncepcję lurebuildingu - właśnie czeka na materiały, wyciąłem formy na jerki i będę budował :D

Pozdrawiam wszystkich.

witam Wszystkich machających moje wody to wody Odry w zach-pom. i wszelkie jej kanały oraz mam nadzieję nasze Morze już niebawem. pozdrawiam Wszystkich

Witaj wśród dość licznej ekipy Idnian z Dzikiego Zachodu :D

Witam wszystkich Forumowiczów. Mam na imię Robert, spinninguję od kilku miesięcy ale intensywnie, kilka dni w tygodniu. Żona zaczęła mnie nazywać Shimano junkie.. :D ale jeszcze nie grozi rozwodem (zobaczymy jak będzie gdy pozna cenę używanej Stelli kupionej właśnie od forumowicza Guzu).

Bardzo przydatne to forum, cieszę się, że je odkryłem.

Moim głównym łowiskiem jest mazurska rzeczka, która toczy w tej chwili pół metra wody.

Pozdrawiam