jarek001 Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Witam kolegów po kiju.Od roku uprawiam wędkarstwo castingowe które stało się moją podstawą egzystencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Witam Wszystkich na Forum Jerkbait. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudolf1-szy Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Witam , milo mi znalezc siew gronie osob pozytywnie zakreconych. W zwiazku z powiedzeniem , ze czlowiek cale zycie sie uczy mam nadzieje, na zyczliwe uwagi,i porady braci wedkarskiej. Serdecznie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HenrykJ Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Witam wszystkich.PozdrawiamHenrykJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Witajcie!Miłego użytkowania! Pozdrawiam serdecznieRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienio44 Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Witam wszystkich. Mam na imię Marek. Pozdro dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Wstyd się przyznać ale odkąd tu jestem nie odwiedziłem tego wątku... Więc - cześć,nazywam się Bartek,pochodzę z Gdańska i lubię wędkarstwo Moim ulubionym łowiskiem jest Wisła bieżąca a ryby za którymi ganiam to boleń szczupak i sandacz. Łowię wyłącznie metodą spinnigową i jak na razie na zmiany się nie zanosi. Pozdrawiam łowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goodstuff Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Witam wszystkich użytkowników forum Konto posiadam już od dawna, ale do tej pory się nie udzielałem - każdą wolną chwilę staram się spędzać nad wodą. Teraz jednak chciałbym wszystkich czytelników forum zainteresować inicjatywą, którą rozpoczęliśmy w zeszłym roku w dorzeczu Parsęty. Może niektórzy z Was słyszeli o OSIE. Pozdrawiam,Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 3 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Witam wszystkich wędkarzy. Wedkarstwem pasjonuję się od dziecka,od kilku lat tylko spining.Niestety mieszkam na bezrybnej pustyni i dlatego dojeżdżam po 130 km kilka razy w miesiącu na Odrę,żeby chociaż dać sobie szansę na kontakt z rybą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielbasa99 Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 dzień dobry wszystkim ..chciałem się przywitać, jak mnie tu co niektórzy upomnieli..i żeby nie wyszło ,że nie chcę -bo chcę jeszcze raz witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Witamy, witamy i zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlynek1976 Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Witam widze że nie jestem jedyny, który nie przywitał sie , mam na imie Tomek a wędkarstwo to moja pasja pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angler1212 Opublikowano 16 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Witam, Jestem zapalonym od lat wędkarzem. Połowy z łódki to coś co najbardziej lubię (sandacz, okoń, szczupak), ale też Wisła czy Dunajec lub San Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pittr Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Witam wszystkich Nie jestem zapalonym wędkarzem , ale po kilkuletniej przerwie w wędkowaniu postanowiłem wrócić do tego hobby. Zainteresowałem się castingiem i mam nadzieję zdobyć tu trochę wiedzy. PozdrawiamPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Serdelecznie przepraszam za brak powitania. Jestem z Siedlec, moja rzeka to Bug, od paru lat włóczę się z wędą po świecie. Byłem kilka razy w Mongolii, wiele razy w Norwegii i Szwecji, odwiedziłem Wenezuelę, Argentynę, łowiłem na Kamczatce, kilka razy na północy Rosji. Z przykrością stwierdzam, że jest coraz mniej miejsc na świecie, w których żyją wielkie, dzikie ryby. Marzę o złowieniu steelheada, marlina, żaglicy, karanksa, wielkiego kinga, halibuta, jesiotra białego. Jest jeszcze tak wiele miejsc, które muszę odwiedzić. Każdemu polecam próbę złowienia ryby w prawdziwie dzikim miejscu, gdzie Waszymi konkurentami będą tylko niedźwiedzie i jaguary. Jeżeli zobaczycie człowieka, to znaczy że to kolega, innych ludzi tam nie będzie, to jest prawdziwe wędkowanie i obcowanie z naturą. Tylko takie miejsca prawdziwie mnie kręcą i to są moje marzenia.Bartek - bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Dzień Dobry,jestem Czesio ....eee to nie tak...Jestem Marcin i właśnie zaczynam swoją przygodę z castingiem, przy okazji wkręciłem się w koncepcję lurebuildingu - właśnie czeka na materiały, wyciąłem formy na jerki i będę budował Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capri Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Witam was koledzy zakochany w spinningu i coraz bardziej w castingu Pozdrowienia znad Wisły ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonah009 Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 witam Wszystkich machających moje wody to wody Odry w zach-pom. i wszelkie jej kanały oraz mam nadzieję nasze Morze już niebawem. pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 witam Wszystkich machających moje wody to wody Odry w zach-pom. i wszelkie jej kanały oraz mam nadzieję nasze Morze już niebawem. pozdrawiam Wszystkich Witaj wśród dość licznej ekipy Idnian z Dzikiego Zachodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polmar Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Witam wszystkich Mam na imię Marcin jestem z zamiłowania spinningistą a głównie łowię w rzece Bug pochodzę z okolic stolicy.Pozdrawiam wszystkich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romaro_rr Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel11 Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Witam wszystkich użytkowników. Jestem Dawid. Mieszkam na Warmii nieopodal jeziora Blanki. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
range1970 Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Witam wszystkich Forumowiczów. Mam na imię Robert, spinninguję od kilku miesięcy ale intensywnie, kilka dni w tygodniu. Żona zaczęła mnie nazywać Shimano junkie.. ale jeszcze nie grozi rozwodem (zobaczymy jak będzie gdy pozna cenę używanej Stelli kupionej właśnie od forumowicza Guzu).Bardzo przydatne to forum, cieszę się, że je odkryłem.Moim głównym łowiskiem jest mazurska rzeczka, która toczy w tej chwili pół metra wody. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Witam wszystkich serdecznie! Piszcie, wymieniajcie się poglądami, pokazujcie zdjęcia - forum jest dla Was. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hum4ncry Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Witam, z zamiłowania łowie każde ryby, ale najbardziej urzeka mnie sum, wpadłem na forum bo wiele dobrego o nim słyszałem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi