v3ctor Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Mm na imię Marcin i chciałbym powitać wszystkich forumowiczów Mieszkam w Warszawie i od niedawna zainteresowałem się spinningiem a w szczególności jego najlżejszą odmianą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
invictus Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Witam wszystkich. Na imię mam Łukasz i miszkam w okolicach Poznania Do zobaczyska nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełP Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Witam wszystkich serdecznie jestem tu od nie dawna więcej czytam niż piszę mam na imię Paweł łowię na rzekach Podkarpacia głównie Wisłoka.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Cześć. Nazywam się Bartek. Pochodzę z Warszawy, jednak nie łowię na Wiśle, tylko jeżdżę około 50 km na odcinek ujścia Narwi. Łowię przede wszystkim na spining. Okazjonalnie inne techniki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotacja Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Witam wszystkich ForumowiczówMieszkam w Łodzi i jestem pasjonatem spiningu i castingu, ale gdy płynie jętka majowa, to wiadomo że wtedy tylko mucha.Pozdrawiam Wiesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaftann Opublikowano 21 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2011 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Nazywam się Michał i jestem z podlasia. Moimi wędkarskimi zainteresowaniami są spinning i przede wszystkim pstrągi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasku10 Opublikowano 22 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Witam, mam na imię Marcin, od zawsze spinning, wkrótce mucha.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misi3k Opublikowano 26 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2011 Witam mam na imię Paweł głównie spininguje, mam nadzieje poznać tutaj kompana do wspólnych wypadów z okolic Żory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnrzejT Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 WitamAndrzej- Team UK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Witam wszystkich nowych użytkowników i życzę miłego korzystania z przepastnych zasobów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Witam wszystkich, co prawda to już chyba mój 5 post na tym forum i przywitałem się w innym topicu ale korzystając z okazji chciałbym życzyć wszystkim wszystkiego dobrego w nowym roku, szczęścia, rybek, adrenalinki i wędek holujących okazy na granicy wytrzymałości . Pozdrawiam,Bartek (casting, flyfishing, spinning) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariobuz Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Witam wszystkich. Pochodzę z Białegostoku. Łowię zarówno na górskich jak i nizinnych rzekach oraz pobliskich bajorach. W razie pytań o nasze okolicie walcie śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Serwus Mario ,zapraszamy do aktywnego uczestnictwa. Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nema44 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Witam wszystkich! Jestem z Połańca i łowię głównie w Wiśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy wąż Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 czołem,mam na imię Kamil, łowię rybki od 5ego roku życia ( uhhh, to już prawie 28 lat ). Kocham Przyrodę, ciszę nad wodą. Nie lubię ludzi którzy śmiecą i nie szanują zwierząt. Miło mi będzie pobajerować się z Wami o rybkach pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 7 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Witaj Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revizor Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Siema Kamilku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Witam Wszystkich! Mam na imię Paweł. Łowię na Pilicy uganiając się głównie za szczupakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacwar Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Witam wszystkichMam na imię Jacek, pochodzę z małej mieściny Nowe Miasto w której jest za to piękny zalew nowomiejski - do tej pory tylko spinning, ale poczytałem Wasze - Nasze forum i popsuliście mi w głowie Od nowego sezonu będę chciał spróbować sił w castingu - póki co trzeba skompletować sprzęt i tu będę liczył na Waszą pomoc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy wąż Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 czołem Marcin Wiedziałem, że Cię tu znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alien19999 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Witam wszystkich forumowiczów. Mieszkam w Ryńsku(nie dawno mieszkałem w Chełmży) i łowię od (nie pamiętam kiedy) dawna:)Moją ulubioną metoda połowu jest spining. Próbowałem również łowienia na muchę ale bez dobrego nauczyciela ciężko samemu coś złowić Oczywiście wyznaję zasadę C$R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kroku Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Witam Mieszkam nad Soliną ,preferuję spining opadowy (kogut ) i metodę muchową łowię na Sanie jak i na Solinie muchówką z dobrymi efektami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alien19999 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 To ja się również przywitam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedruM Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 To i ja powiem dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi