nasa Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinos25_ac Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Witam nowych użytkowników jp.pl i sam również witam wszystkich bo jeszcze się nie przywitałem Mam na imię Marcin, jestem z Łodzi, moje doświadczenie castingowe nie jest zbyt wielkie więc jak na razie czytam tematy z forum Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek11 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Witam wszystkich użytkowników.Moje wędkowanie zaczęło się kiedy jeszcze nasze ryby nie znały gumowych przynęt, woblerów i innych wynalazków.Dziś to wydaje się nieprawdopodobne ale bolenie łowiło się na przynętę z gęsiego pióra. Zaglądam tu od dawna choć staram się więcej czasu spędzić nad wodą niż przy klawiaturze. Pozdrowienia.Tomaszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sito Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Witam,mam na imię Patryk.pozdrawiam wszystkich pasjonatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Witaj sito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Witam wszystkich zarażonych chorobą pod nazwą spining, chociażczęsto przegladałem to forum nie logowałem się. Łowie od dziecka - to bedzie już kilka dziesiąt lat. Pozdrawiam wszystkich pasjonatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Witaj Rajfel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Witam wszystkich mieszkam pod poznaniem , łowię głównie w Warcie ,ulubiona metoda spiner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms80 Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Witam Was wszystkich, mam na imię Michał, mieszkam w Gdańsku, od ponad roku zajmuję się spiningiem, trochę majsterkuje przy moich wędkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Witamy na Forum @robas i ms80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suszek Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Witaj na forum Pozdrawiam.Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wal196 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Witam szanownych forumowiczów, i pozdrawiam z pyrlandii - kraju Warty, którą to (Wartę) dość intensywnie exploruję Na razie przyglądam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macumania Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Witam!Mam na imię Dawid.Wędkuje głównie na Warcie i Noteci. Ta mniejsza wpada w mojej miejscowości do Warty... Bajka miejsce na bolenie i sumy.Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Witam Wszystkich Forumowiczów i upomniany przez joziego troche sie czerwienie,ze zamiast najpierw sie przywitać walnąlem ogłoszenie Do tej pory czesto zagladałem na Wasze forum i często cos fajnego udawało sie wyłuskać spomiędzy rożnego autoramentu wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Pięterko wyżej masz ogólny wątek gdzie się wszyscy witają Tam sobie wskocz i się przywitaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 myślałem że w ogólnych sie wita, ale chyba znów cos nie tak...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcat Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Witam No cóż jestem zarażony , wyleczyć się tego nie da ... łowię gdzie się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zrugany przez Joziego za brak powitania,- witam wszystkich Forumowiczów.Mam nadzieje ze co się wstawieniem buraka zaczęło, tym razem czymś fajnym sie skończy...Pozdrawiam z sąsiedniego kraju Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Ale Jozi pisząc pięterko wyżej, miał na myśli http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=25874&am p;start=540&a nie kolejny post Witaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Witaj Arek Tyle razy się już przywitałeś że chyba już wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Cześć Arku,Jadą tu po Tobie Ale się nie przejmuj, pierwsze koty za płoty. Co porabiasz, co u Darka D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Nic się nie stało. Witaj! Moderator wczepi odpowiednio Twoje wpisy w odpowiedni wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoL Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Chyba nie wiesz ... ale od tego jest już temat i to przyklejony więc widać go an górze strony nie ma potrzeby tworzyć nowych. Nie powinienem tak zaczynać zdania ... ale witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herman Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Witamy, witamy Kolegę Jerkbait to bardzo dobre miejsce do spotkań i wymiany informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 28 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 uf.... dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi