Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Jasiu najlepiej wysli mi swój nr domowy i napisz kiedy zadzwonić, rozmowy do polski na stacjonarny mam za darmo :lol: jutro tylko jestem na nartach a po jutrze łowie bo mam namierzone ładne jaziory i klenie (ostatnio jaź 65cm i kleń 58cm ale to tu u mnie standard :lol: )ale wieczorami bedę w domu to chetnie zadzwonię.

Witam wszystkich! Jestem tu już od paru miesięcy, więc przepraszam, że dopiero teraz się przedstawiam, ale wcześniej jakoś mi ten wątek umknął. Mam na imię Sylwester. Wędkuję od ponad dwudziestu lat, ale spinninguję dopiero od kilku, więc niestety nie mam dużego doświadczenia, ale wzięło mnie na maksa :mellow:

Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

Witam, serdecznie całą społeczność forum, mam na imię Robert i łowię ryby od ponad trzydziestu lat od 10lat głównie spining jest moją ulubioną metodą, łowię okonie szczupaki sandacze i sumy.

W tym roku nie będę mógł tule czasu poświęcić mojemu hobby

bo praca i jeszcze raz praca ukradła mi czas wolny lecz każdą wolną chwile spędzam nad wodą . :unsure:

witam wszystkich wędkarzy i pasjonatów tego hobby mam na imię Artur i łowie 30pare lat wszystkie metody świata he he od spławika po feedera spining i wędkarstwo morskie niema dla mnie metod lepszych lub gorszych wszystkie mnie interesują po prostu to hobby mnie nie nudzi i to na tyle z mej strony na początek i pozdrawiam wszystkich użytkowników forum jerkbait

Witam wszystkich, mam na imię Błażej , lat 16(będzie w tym roku :D ) , mieszkam w Sławnie woj. zachodniopomorskie. Przywitam się jeszcze raz , z racji tego że jakiś czas temu popełniłem falstart w dziale Fly fishing w wątku sprzęt na sam początek (za co przepraszam) gdyż chciałem zacząć przygodę z muchą lecz potoczyło się tak , że jednak zostałem przy spinningu. Być może za kilka lat przyjdzie na mnie pora z muchą , lecz jak na razie wolę się po uganiać za drapieżnikami z młynkiem o stałej szpuli :D . Pozdrawiam wszystkich i życzę połamania kija.