Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich Kolegów Wędkarzy!

mam na imię Kamil, jestem z Warszawy :D Spininguję głównie na warszawskim odcinku Wisły (póki co bez większych efektów B) ) oraz na rozlewiskach Pilicy i łaszkach w okolicach Warki :mellow: forum śledzę już od jakiegoś czasu, dzisiaj postanowiłem wyjść z ukrycia :mellow: Wierzę, że wiedza zaczerpnięta na forum pomoże mi poprawić swoje wyniki <_< Prócz czynnego łowienia kolekcjonuję starsze kołowrotki (amatorsko) :D)

Pozdrawiam serdecznie :D

Kamil

Witam, serdecznie całą społeczność forum, mam na imię Robert i łowię ryby od ponad trzydziestu lat od 10lat głównie spining jest moją ulubioną metodą, łowię okonie szczupaki sandacze i sumy.

W tym roku nie będę mógł tule czasu poświęcić mojemu hobby

bo praca i jeszcze raz praca ukradła mi czas wolny lecz każdą wolną chwile spędzam nad wodą . :unsure:

Ja Robert postaram się wyciągnąc Cie na chwile nad wodę w tym roku żebyś nie zwariował od tej gonitwy za groszem. Witaj w normalnym świecie. Pozdrawiam!

Witam kolegów po kiju. Mam na imię Karol, mieszkam w Gdańsku i jestem studentem Akademii Morskiej w Gdyni. Wędkarstwem zaraził mnie dziadek gdy miałem jakieś 12 lat i w miarę możliwości staram się rozwijać to piękne hobby i spędzać jak najwięcej czasu nad wodą. Głównie łowię na spinning ale zdarzy mi się bawić z rybami spokojnego żeru. Pozdrawiam wszystkich wędkarzy z zamiłowania :D

Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów.

Nazywam się Andrzej , mieszkam w Puławach na Lubelszczyźnie.

Moją ulubioną metodą jest spinning. Najczęściej wędkuję nad Wisłą , czasem zdarza się, że wybiorę się nad Wieprz. Najbardziej lubię łowić bolenie , ale też klenie , jazie i okonie.

Wędkarstwem interesuję się od zawsze. Od dawna przeglądam forum, ale dopiero teraz się witam.

Pozdrawiam wszyskich Forumowiczów.

witam wszystkich!

jestem Michał a rybki łowię od wielu lat - zawsze spining... podstawową przynęta dla mnie są woblery i zwykle robię je sam... niestety obecnie mieszkam w Lanckoronie - daleko od wody... z braku czasy lub kasy nad wodą jestem rzadko... ostatnio zainteresowałem się jerkami i od tego czasu jestem użytkownikiem forum... skompletowałem sprzęt i spodobało się... obecnie interesuję się pstrągiem i właśnie jerkowaniem...

pozdrawiam, Czarny1

Witam

Moja przygoda z wędkarstwem zaczęła się od 97 a od 98 wyrobiłem i opłaciłem kartę wędkarską. W między czasie miałem przerwę ok 6 lat teraz od 3 lat ponownie bawię się w bardzo przyjemne i relaksujące hobby czyli wędkarstwo :D

Największe doświadzcenie mam w spinningu i feederze, w sumie moje najbardziej ulubione metody. Z dawnych lat czyli 2001 miła pamiątka, 1sze miejsce drużynowo w IV Spinningowym Pucharze Polski, gdzie miałem możliwość poznania p. Kolendowicza który gościnnie odwiedził impreze.

Teraz głównie feeder i spinnig przy gronie przyjaciół + pivko i kiełbaski z ogniska :D

Witam wszystkich forumowiczów dopiero teraz znalazłem stronkę powitalną.

Mam na imię Sebastian i wędkuję od 14 lat kiedyś spławik głównie odległościówka od kilku lat już tylko spining.Najpierw szczupaki później sandacze i okonie a teraz sumki.

Próbuję swoich sił robiąc wobki na razie bez szaleństw i chciałbym również zbudować kijek dla siebie pod suma

Pozdrawiam serdecznie

Sebson

Witam Wszystkich!

Mam na imię Andrzej i mieszkam w Bydgoszczy.Moją główną metodą połowu od wielu,wielu lat jest spinning.Choć wiem dużo,to jednak nie wszystko(człowiek uczy się przez całe życie),dlatego dołączam do zacnego grona,aby zgłębić tajniki wędkarstwa jak i posłuchać opinii oraz doświadczeń innych kolegów po kiju.

Pozdrawiam