kolacz99 Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Witam wszystkich!Spinninguję od nie pamiętam kiedy, czytam forum od dawna, a robię wobki od paru tygodni Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smakowy1 Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Witam, mam na imię Łukasz jestem z Legnicy uwielbiam spiningować. Moim ulubionym łowiskiem jest Odra po której uganiam sie za kleniami i boleniami. Pozdrawiam wszyskich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karmel Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Witam Wszystkich Kolegów Wędkarzy! mam na imię Kamil, jestem z Warszawy Spininguję głównie na warszawskim odcinku Wisły (póki co bez większych efektów ) oraz na rozlewiskach Pilicy i łaszkach w okolicach Warki forum śledzę już od jakiegoś czasu, dzisiaj postanowiłem wyjść z ukrycia Wierzę, że wiedza zaczerpnięta na forum pomoże mi poprawić swoje wyniki <_< Prócz czynnego łowienia kolekcjonuję starsze kołowrotki (amatorsko) ) Pozdrawiam serdecznie Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 witam mam na imie michal mieszkam w zninie a w sezonie mieszkam w szwecji gdzie mam małą firme a gdy mam czas uganiam sie za szczupakami i sandaczami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Witam, serdecznie całą społeczność forum, mam na imię Robert i łowię ryby od ponad trzydziestu lat od 10lat głównie spining jest moją ulubioną metodą, łowię okonie szczupaki sandacze i sumy.W tym roku nie będę mógł tule czasu poświęcić mojemu hobby bo praca i jeszcze raz praca ukradła mi czas wolny lecz każdą wolną chwile spędzam nad wodą . Ja Robert postaram się wyciągnąc Cie na chwile nad wodę w tym roku żebyś nie zwariował od tej gonitwy za groszem. Witaj w normalnym świecie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Witam nowych Użytkowników oraz starych Użytkowników którzy postanowili wyjść z ukrycia zachęcam do czynnego udziału w życiu forum, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 witam niewitanych i życzę miłego pobytu w naszym świecie <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCUS Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Witam szanowne grono tak zacnej skarbnicy wiedzy wędkarskiej z której nieśmiało korzystam. Mam na imię Robert i jestem początkującym wędkarzem z Warszawy. Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum JERKBAIT. ps że dopiero teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KolegaPoKiju Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Witam kolegów po kiju. Mam na imię Karol, mieszkam w Gdańsku i jestem studentem Akademii Morskiej w Gdyni. Wędkarstwem zaraził mnie dziadek gdy miałem jakieś 12 lat i w miarę możliwości staram się rozwijać to piękne hobby i spędzać jak najwięcej czasu nad wodą. Głównie łowię na spinning ale zdarzy mi się bawić z rybami spokojnego żeru. Pozdrawiam wszystkich wędkarzy z zamiłowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Witaj mój kolego po kiju,prowadź się tu ładnie żebym nie musiał się za Ciebie wstydzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viking-82 Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Witam wszystkich forumowiczów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaid Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Witam serdecznie, czytam codziennie,może nawet kiedys cos napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekPogodno Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Witam. Mam na imię Maciej, mieszkam w szczecinie, łowię ryby Od ok 4 lat moją ulubioną metodą jest spinning każdego rodzaju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 3 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Siemasz Maciek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 Witam. Forum czytam od jakiegoś roku, ale dopiero teraz się zarejestrowałem. Ulubioną metodą jest u mnie spinning. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Cześć Wszystkim, Rybki łowie od małego, miałem kilkuletnią przerwę, ale znów ciągnie wilka do lasu. Jestem z Łomży, ale wędkuję na Mazurach, okolice Szczytna, głównie spining. Pozdrawiam wszystkich tu obecnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Witaj ziomal! Skoro z Łomzy to i na Narwi moze łowisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 A no właśnie nie, pochodzenie moje to Szczytno i na jeziorach nauczony jestem, na rzekach nigdy kija nie moczyłem. Ale w tym roku jak będę miał z kim to może i na Narwi spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustaw06 Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Witam serdecznie wszystkich Forumowiczów.Nazywam się Andrzej , mieszkam w Puławach na Lubelszczyźnie.Moją ulubioną metodą jest spinning. Najczęściej wędkuję nad Wisłą , czasem zdarza się, że wybiorę się nad Wieprz. Najbardziej lubię łowić bolenie , ale też klenie , jazie i okonie.Wędkarstwem interesuję się od zawsze. Od dawna przeglądam forum, ale dopiero teraz się witam.Pozdrawiam wszyskich Forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawido Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Czołem Wszystkim.Tu czterolatek Dawido - czteroletni spinningista z Kalisza. Pozdrawiam i połamaniaC&R! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny1 Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 witam wszystkich!jestem Michał a rybki łowię od wielu lat - zawsze spining... podstawową przynęta dla mnie są woblery i zwykle robię je sam... niestety obecnie mieszkam w Lanckoronie - daleko od wody... z braku czasy lub kasy nad wodą jestem rzadko... ostatnio zainteresowałem się jerkami i od tego czasu jestem użytkownikiem forum... skompletowałem sprzęt i spodobało się... obecnie interesuję się pstrągiem i właśnie jerkowaniem... pozdrawiam, Czarny1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronee Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Witam Moja przygoda z wędkarstwem zaczęła się od 97 a od 98 wyrobiłem i opłaciłem kartę wędkarską. W między czasie miałem przerwę ok 6 lat teraz od 3 lat ponownie bawię się w bardzo przyjemne i relaksujące hobby czyli wędkarstwo Największe doświadzcenie mam w spinningu i feederze, w sumie moje najbardziej ulubione metody. Z dawnych lat czyli 2001 miła pamiątka, 1sze miejsce drużynowo w IV Spinningowym Pucharze Polski, gdzie miałem możliwość poznania p. Kolendowicza który gościnnie odwiedził impreze.Teraz głównie feeder i spinnig przy gronie przyjaciół + pivko i kiełbaski z ogniska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Witam wszystkich forumowiczów dopiero teraz znalazłem stronkę powitalną.Mam na imię Sebastian i wędkuję od 14 lat kiedyś spławik głównie odległościówka od kilku lat już tylko spining.Najpierw szczupaki później sandacze i okonie a teraz sumki.Próbuję swoich sił robiąc wobki na razie bez szaleństw i chciałbym również zbudować kijek dla siebie pod sumaPozdrawiam serdecznieSebson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom_S Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Witam wszystkich!Forum to przeglądam juz jakis czas, ale jakos wczesniej nie było okazji sie ujawnić . Mam na imie Tomek, jest z Wielkopolski, ryby łowię od przedwojnia : głównie morze ( w tym Norwegia) oraz spinn.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiguss Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Witam Wszystkich!Mam na imię Andrzej i mieszkam w Bydgoszczy.Moją główną metodą połowu od wielu,wielu lat jest spinning.Choć wiem dużo,to jednak nie wszystko(człowiek uczy się przez całe życie),dlatego dołączam do zacnego grona,aby zgłębić tajniki wędkarstwa jak i posłuchać opinii oraz doświadczeń innych kolegów po kiju. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi