goro400 Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 CześćMam na imię Piotrek. Łowię przewarznie w okolicach miejscowości Puławy na Wiśle i Wieprzu. Moje ulubione metody to spinning i rzeczny spławik. Na forum jestem zarejestrowany dłuższy czas i wszystko co chciałem wiedzieć wyczytałem w wątkach dlatego moja aktywność nie była zbyt duża pozdrawiam goro400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Witam wszystkich,jestem już jakiś czas obserwatorem na forum.ale przyszedł w końcu czas poudzielać się trochę,mam nadzieję,że bana szybko nie załapię,pozdro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialy_zielony Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Wędkuję: - na wodach morskich, w okolicach Gdańska – staram się wybierać łowiska, do których można dotrzeć samochodem w godzinę,- na łowiskach specjalnych,- z kutrów.Staram się wędkować przez cały rok, więc korzystam z zestawów gruntowych, spławikowych, spinningowych i morskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsw1515 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Witam wszystkich,łowiłem od małego potem kilka lat przerwy i od roku znowu załapałem bakcyla.Łowie głownie na spining ale czasem też na inne metody.Łowie głownie na odrze.Będę miał do was nieraz trochę pytań odnośnie sprzętu,chce w tym roku zainwestować w przyzwoity sprzęt i wiem że mi tu pomrzecie .Pozdrawiam wszystkich na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
włodi Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.Przyszedł czas żeby nie tylko śledzić wątki na jerkbait.pl ale też czynnie brać udział w życiu forum.Wędkuję odkąd pamietam.Tradycyjnie zaczynałem od spławika,bata po tyczkę aż zachorowałem na spinning i tak choruje do dziś. Dłubie też własne woblery ale to już w konkretnym dziale. Połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
000kamyk000 Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Cześć witam wszystkich.Mam na imię Mateusz, mieszkam w Krakowie rybki łowię kilkanaście lat. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerberiusz Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Witam, po kilku latach przerwy powracam do wędkarstwa. PozdrawiamMikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek_1990 Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Witam serdecznie.Na forum trafiłem dzięki stronie WCWI.Szanuje profesjonalizm, i bardzo się cieszę, że trafiłem na to forum.Wcześniej udzielałem się na forach typu spławik,haczyk etc i brak tam profesjonalizmu. Mam 21 lat i wędkuję od 10 roku życia.Wędkuję w Podkarpaciu nad rzeką San, Lubaczówka głównie klenie/jazie czasami zasiadka nocna. Oraz łowię regularnie liny i szczupaki w starorzeczach. Od wczoraj cały czas przebywam nad forum i jest to dla mnie bez wątpienia top1 forum tematyki spiningowej w Polsce. Pozdrawiam wszystkich użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hammer30 Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Witam wszystkich forumowiczow Jerkbait A teraz troche o sobie jestem z Myszkowa moim ulubionym lowiskiem to zb.Poraj Dzibice Siamoszyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megajozek Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Witam wszystkich Józek z wawy dzielnica goclaw ryby lowie od 25 lat a lat mam 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 30 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Witam wszystkich, mam na imię Paweł i zaglądam tu już jakiś czas . Łowię na muchę, spinninguję i bawię się w tworzenie własnych przynęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Ja również witam i pozdrawiam uświadomionych wędkarzy z całej Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Witam nowych Forumowiczów i tych starych którzy postanowili się uaktywnić Zachęcam do aktywnego udziału w życiu forum. Pozdarwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek83 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Długo tak sobie siedziałem i czytałem jerka korzystając z wypowiedzi forumowych kolegów za co dziękuję. Aż coś mnie tkneło co by tak się może uaktywnić. Więc witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Witam, z przyjemnością przeczytałem parę fajnych wątków i pomyślałem że to jest to.Witam wszystkich i bardzo się cieszę że będzie można fajnie i rzeczowo porozmawiać z ludzmi którzy mają trochę zapału,chęci i potrafią poradzić. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 witamy, witamy a moderatora od razu prosimy o przyklejenie wątku do odpowiedniego tematu http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=27895&am p;start=620& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlyDub Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Witam serdecznie Forumowiczow.Fantastyczna kopalnia wiedzy!!!Jestem pod wielkim wrazeniem! I choc bede raczej biernym uczestnikiem tego forum z racji na wciaz maly zasob wiedzy na temat wedkarstwa to postaram sie dolozyc swoje 2 grosze Wedkarstwem spinningowym zajmuje sie zaledwie 3 lata, a bardziej na powaznie od tego roku.Wedkuje glownie na wodzie stojacej a glownym celem jest szczupak. Pozdrawiam serdecznieRafal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Witam nowych kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiazay Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Witam,Mateusz - Lublin. Klub Fenix.Powodzenia na rybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Witam serdecznie.Na casting łowię już od jakiegoś czasu. Bardzo często zaglądałem na to forum szukając różnych porad, wskazówek, oraz wszelakich nowinek dotyczących zarówno sprzętu jak i technik połowów. Wiem, że nie wypada tak anonimowo i jednostronnie czerpać wiedzę z forum, dlatego postanowiłem przerwać milczenie i włączyć się w jego życie. Dzięki waszym opisom i chwaleniem się zacząłem nawet strugać własne jerki. Niestety, w chwili obecnej próbuję pozrastać się po wypadku w pracy, ale jak wyzdrowieję, to może i ja zaprezentuje swoje wyroby. Pozdrawiam Przemek z Orzechowa PS. Dziś - to jest w piątek 13tego <_< mam imieniny fajnie co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hector Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 witam forumowiczów mam na imie włodek mieszkam w Kamionie na co dzień mam pod nosem (200m)rzekę Rawke a ganiam za sandaczem po całym kraju.Ot taka choroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rawenius Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Witam. Do tej pory tylko śledziłem wątki, ale postanowiłem przestać być biernym czytelnikiem Eksploruję wody w pobliżu 3-city.Pozdrawiam,Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmajgabin Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Cześć!Jestem Marcin, wędkuję już od jakiś 10lat.Przygodę z jerkami zacząłem właściwie w tamtym roku i muszę przyznać, że mnie to trochę wciągnęło:)PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Witam wszystkich. Mam 38 lat, łowię od około 30, przy czym ostatnio wyłącznie na spinning. Postanowiłem zainteresować się jerkowaniem, bo to chyba najbardziej emocjonująca, widowiskowa metoda łowienia drapieżników. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Witam Pasjonatów Wędkarstwa i JERKBAIT.PL Mam na imię Tomek Jestem zapalonym Wędkarzem bardzo zrzeszonym z aktywnym działaniem powiększenia rybności wód w Polsce.Kontrole zarybienia to mój chleb powszedni:) Ogółem wyznaje dwie ukochane metody połowu Spinning i Spławik.Brak czasu sprawia iż spinning staje się moją bronią każdego dnia. Uwielbiam ludzi uczciwych z kulturą i odrobiną szacunku dla rybek. Pozdrawiam Wszystkich Gorąco ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi