Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Mam na imię Piotrek. Łowię przewarznie w okolicach miejscowości Puławy na Wiśle i Wieprzu. Moje ulubione metody to spinning i rzeczny spławik. Na forum jestem zarejestrowany dłuższy czas i wszystko co chciałem wiedzieć wyczytałem w wątkach dlatego moja aktywność nie była zbyt duża

pozdrawiam

goro400

Wędkuję:

- na wodach morskich, w okolicach Gdańska – staram się wybierać łowiska, do których można dotrzeć samochodem w godzinę,

- na łowiskach specjalnych,

- z kutrów.

Staram się wędkować przez cały rok, więc korzystam z zestawów gruntowych, spławikowych, spinningowych i morskich.

Witam wszystkich,łowiłem od małego potem kilka lat przerwy i od roku znowu załapałem bakcyla.Łowie głownie na spining ale czasem też na inne metody.Łowie głownie na odrze.Będę miał do was nieraz trochę pytań odnośnie sprzętu,chce w tym roku zainwestować w przyzwoity sprzęt i wiem że mi tu pomrzecie ;) .Pozdrawiam wszystkich na forum.

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.

Przyszedł czas żeby nie tylko śledzić wątki na jerkbait.pl ale też czynnie brać udział w życiu forum.

Wędkuję odkąd pamietam.Tradycyjnie zaczynałem od spławika,bata po tyczkę aż zachorowałem na spinning i tak choruje do dziś. :D

Dłubie też własne woblery ale to już w konkretnym dziale. :D

Połamania :mellow:

Witam serdecznie.

Na forum trafiłem dzięki stronie WCWI.

Szanuje profesjonalizm, i bardzo się cieszę, że trafiłem na to forum.

Wcześniej udzielałem się na forach typu spławik,haczyk etc i brak tam profesjonalizmu.

Mam 21 lat i wędkuję od 10 roku życia.

Wędkuję w Podkarpaciu nad rzeką San, Lubaczówka głównie klenie/jazie czasami zasiadka nocna. Oraz łowię regularnie liny i szczupaki w starorzeczach.

Od wczoraj cały czas przebywam nad forum i jest to dla mnie bez wątpienia top1 forum tematyki spiningowej w Polsce.

Pozdrawiam wszystkich użytkowników. :mellow:

Witam serdecznie Forumowiczow.

Fantastyczna kopalnia wiedzy!!!Jestem pod wielkim wrazeniem! I choc bede raczej biernym uczestnikiem tego forum z racji na wciaz maly zasob wiedzy na temat wedkarstwa to postaram sie dolozyc swoje 2 grosze :D

Wedkarstwem spinningowym zajmuje sie zaledwie 3 lata, a bardziej na powaznie od tego roku.

Wedkuje glownie na wodzie stojacej a glownym celem jest szczupak.

Pozdrawiam serdecznie

Rafal

Witam serdecznie.

Na casting łowię już od jakiegoś czasu.

Bardzo często zaglądałem na to forum szukając różnych porad, wskazówek, oraz wszelakich nowinek dotyczących zarówno sprzętu jak i technik połowów. Wiem, że nie wypada tak anonimowo i jednostronnie czerpać wiedzę z forum, dlatego postanowiłem przerwać milczenie i włączyć się w jego życie. Dzięki waszym opisom i chwaleniem się zacząłem nawet strugać własne jerki. Niestety, w chwili obecnej próbuję pozrastać się po wypadku w pracy, ale jak wyzdrowieję, to może i ja zaprezentuje swoje wyroby.

Pozdrawiam Przemek z Orzechowa

PS. Dziś - to jest w piątek 13tego <_< mam imieniny :mellow: :mellow: fajnie co? :lol:

Witam Pasjonatów Wędkarstwa i JERKBAIT.PL :D

Mam na imię Tomek Jestem zapalonym Wędkarzem bardzo zrzeszonym z aktywnym działaniem powiększenia rybności wód w Polsce.Kontrole zarybienia to mój chleb powszedni:)

Ogółem wyznaje dwie ukochane metody połowu Spinning i Spławik.Brak czasu sprawia iż spinning staje się moją bronią każdego dnia.

Uwielbiam ludzi uczciwych z kulturą i odrobiną szacunku dla rybek.

Pozdrawiam Wszystkich Gorąco !