Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam na imię Kamil mam 29 lat jestem z okolic Tarnowa moją główną metodą połowu jest spinning lecz nie gardzę także spławikiem . .Moimi głównymi łowiskami są rzeki Biała i Dunajec .Preferuję lekkie łowienie kleni jazi pstrągów na małe woblerki.Sam jestem w większości ich twórcą .Mam sentyment do kołowrotków made in Japan .

WITAM WSZYSTKICH !!

Witam wszystkich forumowiczów i redakcję jb

Jestem Tomek mam 24 lata, macham kijkiem od 6-go roku życia. Ostatnie 2-3 lata zacząłem łowić wyłącznie na spining. :D Ostatnie parę lat poświęciłem również na struganie woblerków. Rybki łowię praktycznie wyłącznie na swoje wyroby gdyż daje mi to większą satysfakcję niż łowienie na inne przynęty. :mellow:

Pozdrawiam

PS.Nie wiedziałem że na jb panuje taki rytuał wpisu z powitaniem dlatego wcześniej zdążyłem zamieścić post w innym dziale.

• Like 1

Witam Wszystkich Kolegów po kiju ! Mam na imię Marek i jestem wędkoholikiem :D od prawie 30 lat.pierwszy wypad zaliczylem z tatą mając 5 lat-złowiłem na kij z leszczyny kiełbika około 10 cm..i tak po dzisiejszy dzień pielęgnuję tę miłość.. Kij z leszczyny co prawda zmainenilem na spinningi i kije morskie, ale zdaza mi sie sentymentalny wypad ze splawikiem za plotką choc żadko.Najczęsciej łowię Ryby w Wielkiej Brytanii w rzekach i morzu,w Polsce niestety żadko choc kartę systematycznie co roku opłacam.. Wypady najczęsciej za sandaczem i szczupakiem -Turawa Brzeg Dolny, Odra i zalew Szałe koło Kalisza.. Pare dni temu Wruciłem z Wyprawy zycia- Na rzece Ebro.. I tam złowiłem na trolling dwa Sumy olbrzymy 210 cm i 225 cm :D to jak narazie najowocniejszy i NAJ wypad na ryby jaki zaliczyłem w swoim życiu

post-5204-1348917054,9005_thumb.jpg

Witam Wszystkich Kolegów po kiju ! Mam na imię Marek i jestem wędkoholikiem :D od prawie 30 lat.pierwszy wypad zaliczylem z tatą mając 5 lat-złowiłem na kij z leszczyny kiełbika około 10 cm..i tak po dzisiejszy dzień pielęgnuję tę miłość.. Kij z leszczyny co prawda zmainenilem na spinningi i kije morskie, ale zdaza mi sie sentymentalny wypad ze spławikiem za pł otką choc żadko.Najczęsciej łowię Ryby w Wielkiej Brytanii w rzekach i morzu,w Polsce niestety żadko choc kartę systematycznie co roku opłacam.. Wypady najczęsciej za sandaczem i szczupakiem -Turawa Brzeg Dolny, Odra i zalew Szałe koło Kalisza.. Pare dni temu Wruciłem z Wyprawy zycia- Na rzece Ebro.. I tam złowiłem na trolling dwa Sumy olbrzymy 210 cm i 225 cm :D to jak narazie najowocniejszy i NAJ wypad na ryby jaki zaliczyłem w swoim życiu

Witam!Na imię mam Łukasz , mam 34 lata i mieszkam 7 km od Tarnowa.Ryby łowię różnymi metodami od dziecka a metodą nr.1 jest dla mnie aktualnie spinning.Łowię głównie na rzece Dunajec i pobliskich wyrobiskach.Ulubiona ryba to szczupak,boleń,okoń i kleń.Nad wodą cenię sobie spokój dlatego staram się łowic z dala od innych wędkarzy. Jestem wrogiem mięsiarzy,sam 99% ryb wypuszczam.Pozdrawiam!

Witam wszystkich! Mam 32 lata i fioła na punkcie spina a konkretnie casta. Niezmiernie mi miło że dostąpiłem zaszczytu bycia nowym userem tego zacnego forum. Pozdrawiam wszystkich a w szczególności Tomiego bo to jedyna postać którą znam...póki co...

Witam,

Jestem młodym adeptem wędkarstwa z niewielkiej miejscowości na Podlasiu. Wędkuje odkąd pamiętam, lecz prawdziwego hopla na tym punkcie dostałem jakieś dwa lata temu. Metoda jaka mnie obecnie absorbuje to spinning, choć nie zapominam również o swoich początkach, czyli spławiku.

Już od jakiegoś czasu jestem uczestnikiem tego forum i z tego miejsca dziękuje za kilka cennych wskazówek, które miałem okazje podpatrzeć. Postaram się w miarę swoich możliwości odwdzięczyć, a na pewno być aktywnym członkiem forum. Pozdrawiam

Cześć wszystkim. Jestem Tomek, mam 25 lat i mieszkam w Stargardzie Szczecińskim. Na forum siedzę już od jakiegoś czasu ale dopiero od dzisiaj mam zamiar czynnie brać udział w życiu forum :D Jak niektórzy koledzy z forum rzeźbie sobie woblerki i jerki, które mam zamiar za jakiś czas wam zaprezentować. Pozdrawiam