kolo575 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Witam mam na imię Kamil mam 29 lat jestem z okolic Tarnowa moją główną metodą połowu jest spinning lecz nie gardzę także spławikiem . .Moimi głównymi łowiskami są rzeki Biała i Dunajec .Preferuję lekkie łowienie kleni jazi pstrągów na małe woblerki.Sam jestem w większości ich twórcą .Mam sentyment do kołowrotków made in Japan .WITAM WSZYSTKICH !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorak Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Witam wszystkich serdecznie. Myślę, że z przyjemnością będę czytać opinie innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabol Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Witam wszystkich forumowiczów i redakcję jbJestem Tomek mam 24 lata, macham kijkiem od 6-go roku życia. Ostatnie 2-3 lata zacząłem łowić wyłącznie na spining. Ostatnie parę lat poświęciłem również na struganie woblerków. Rybki łowię praktycznie wyłącznie na swoje wyroby gdyż daje mi to większą satysfakcję niż łowienie na inne przynęty. Pozdrawiam PS.Nie wiedziałem że na jb panuje taki rytuał wpisu z powitaniem dlatego wcześniej zdążyłem zamieścić post w innym dziale. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Witamy serdecznie.Nie wiem czy już zauważyłeś- pewnie tak. Jest tu taki dział gdzie chwalimy się swoim dorobkiem lurebuilderskim. Chętnie wszyscy zobaczylibyśmy twoje dzieła. Pozdrawiam Kuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabol Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Jak tylko uda mi się zrobić jakieś sensowne zdjęcia to coś pewnie wrzucę co prawda nie są to takie cudeńka jak niektórych kolegów z forum ale najważniejsze że ryby dają się czasem na nie nabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Dzięki czekam na foty. Wygląd wobków nie jest ważny, ważne że ryby biorą na nie Pozdrawiam Kuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Witam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garbus Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markmark3 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Witam Wszystkich Kolegów po kiju ! Mam na imię Marek i jestem wędkoholikiem od prawie 30 lat.pierwszy wypad zaliczylem z tatą mając 5 lat-złowiłem na kij z leszczyny kiełbika około 10 cm..i tak po dzisiejszy dzień pielęgnuję tę miłość.. Kij z leszczyny co prawda zmainenilem na spinningi i kije morskie, ale zdaza mi sie sentymentalny wypad ze splawikiem za plotką choc żadko.Najczęsciej łowię Ryby w Wielkiej Brytanii w rzekach i morzu,w Polsce niestety żadko choc kartę systematycznie co roku opłacam.. Wypady najczęsciej za sandaczem i szczupakiem -Turawa Brzeg Dolny, Odra i zalew Szałe koło Kalisza.. Pare dni temu Wruciłem z Wyprawy zycia- Na rzece Ebro.. I tam złowiłem na trolling dwa Sumy olbrzymy 210 cm i 225 cm to jak narazie najowocniejszy i NAJ wypad na ryby jaki zaliczyłem w swoim życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markmark3 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Witam Wszystkich Kolegów po kiju ! Mam na imię Marek i jestem wędkoholikiem od prawie 30 lat.pierwszy wypad zaliczylem z tatą mając 5 lat-złowiłem na kij z leszczyny kiełbika około 10 cm..i tak po dzisiejszy dzień pielęgnuję tę miłość.. Kij z leszczyny co prawda zmainenilem na spinningi i kije morskie, ale zdaza mi sie sentymentalny wypad ze spławikiem za pł otką choc żadko.Najczęsciej łowię Ryby w Wielkiej Brytanii w rzekach i morzu,w Polsce niestety żadko choc kartę systematycznie co roku opłacam.. Wypady najczęsciej za sandaczem i szczupakiem -Turawa Brzeg Dolny, Odra i zalew Szałe koło Kalisza.. Pare dni temu Wruciłem z Wyprawy zycia- Na rzece Ebro.. I tam złowiłem na trolling dwa Sumy olbrzymy 210 cm i 225 cm to jak narazie najowocniejszy i NAJ wypad na ryby jaki zaliczyłem w swoim życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Witam wszystkich!Mam na imie Pawel. Jestem ze stolicy ziemniaka - Poznania . Lowie od dziecka, glownie jeziora oraz rzeki (Dobrzyca). Od zeszlego roku probuje swych sil na Warcie. Dodatkowo jestem fanem dobrego sprzetu (a kto z nas nie jest)WITAJCIE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu.K Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Witam wszystkich Jestem nowy i chciałbym się przywitać.. to na tyle Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawijan Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Jako że jest to mój pierwszy post na tym forum chciałbym wszystkich serdecznie powitać,mam na imię Robert pochodzę z pomorza zachodniego,moja pasja to głównie spin i rybki łososiowate,które łowię od blisko dwudziestu lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Waradzyn Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Witam wszystkich. To mój pierwszy wpis na forum. Pozdrowienia z Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Witam!Na imię mam Łukasz , mam 34 lata i mieszkam 7 km od Tarnowa.Ryby łowię różnymi metodami od dziecka a metodą nr.1 jest dla mnie aktualnie spinning.Łowię głównie na rzece Dunajec i pobliskich wyrobiskach.Ulubiona ryba to szczupak,boleń,okoń i kleń.Nad wodą cenię sobie spokój dlatego staram się łowic z dala od innych wędkarzy. Jestem wrogiem mięsiarzy,sam 99% ryb wypuszczam.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erni Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Witam wszystkich wielbicieli rybek Bardzo ciekawe forum, dużo istotnych rzeczy dowiedziałem się tutaj i postanowiłam dołączyć do Waszego grona Erni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
furgon Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 WitamMam na imię Michał, mieszkam w Zawierciu i od kilku lat jestem zakochany w wędkarstwie muchowym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Witajcie Koledzy zachęcam do aktywnego udziału w życiu portalu, do dzielenia się z innymi forumowiczami wiedzą i doświadczeniem. Polecam również lekturę regulaminów obowiązujących na portalu żeby ustrzec się przed wpadkami Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Witam wszystkich! Mam 32 lata i fioła na punkcie spina a konkretnie casta. Niezmiernie mi miło że dostąpiłem zaszczytu bycia nowym userem tego zacnego forum. Pozdrawiam wszystkich a w szczególności Tomiego bo to jedyna postać którą znam...póki co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Witamy Nową Hutę ,też poznałem nie osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryudo Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Witam, Jestem młodym adeptem wędkarstwa z niewielkiej miejscowości na Podlasiu. Wędkuje odkąd pamiętam, lecz prawdziwego hopla na tym punkcie dostałem jakieś dwa lata temu. Metoda jaka mnie obecnie absorbuje to spinning, choć nie zapominam również o swoich początkach, czyli spławiku. Już od jakiegoś czasu jestem uczestnikiem tego forum i z tego miejsca dziękuje za kilka cennych wskazówek, które miałem okazje podpatrzeć. Postaram się w miarę swoich możliwości odwdzięczyć, a na pewno być aktywnym członkiem forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Cześć wszystkim. Jestem Tomek, mam 25 lat i mieszkam w Stargardzie Szczecińskim. Na forum siedzę już od jakiegoś czasu ale dopiero od dzisiaj mam zamiar czynnie brać udział w życiu forum Jak niektórzy koledzy z forum rzeźbie sobie woblerki i jerki, które mam zamiar za jakiś czas wam zaprezentować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicek22 Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Witam wszystkich, mam na imię Mateusz mam 26 lat, poławiam od najmłodszych lat jednak większość było to łowienie w rzekach pomorskich na spina lub sztuczną muszkę ale w tym roku pokusiłem się na jeziora do połowów szczupaków. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi