havranek Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Mały falstart był...wiec ten post jest jako drugi, ale ja tak się przypaliłem czytajac interesujący mnie wątek ze ...wybaczcie koledzy po kiju Jestem tu chyba trochę nietypowy bo spinning trzymalem ostatnio w reku...wtedy kiedy pierwszy raz wzialem do reki muchowke :)a to było...łooooo...z 8 lat temu, ale czasem przyznaję...ze spiningiem jest jak z tą babą z powiedzenia o diable, bo z muchowką nie wszędzie się machnie. No ale coz...tak wybrałem i póki co jestem konsekwentny. Pozdrawiam wszystkich, niezależnie od upodoban pzdrMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Witamy na Forum, Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Kłos Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 witam wszystkich, nazywam sie Krzysiek, jestem z Goleniowa.W kazdej wolnej chwili spinninguje lapanie sandaczy, szczupaków, sumow oraz boleni sprawia mi najwieksza frajde:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Witam Krzysztofie... na Oderce ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Witam Krzysztofie... na Oderce ??W Inie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 ...pytam, bo zapewne łowimy w tych samych rejonach...Fotki na RO to raczej potwierdzają <_<... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Kłos Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Na Oderce ine mam 2 metry od ogrodu ale to nie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Kłos Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Patu fotki na RO - rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_cinek_ Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Trochę z refleksem szachisty :blush:chciałbym się przywitać z całą świtą jerkbaita. W morzu zawartej tu wiedzy, tłumie osobowości z pokorą, respektem ale bez knebla w gardle - pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek_n Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Witam wszystkich. Od kilku lat przeglądałem to forum ale jako nie zarejestrowany, czas to zmienić. Jestem starym zakapiorem ale wiem że mam tu rówieśników Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiki Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Wiktor z tej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kukurydza Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Witam. Jestem z Podkarpackiego. Przygodę zacząłem w tamtym roku i jeszcze nie znalazłem lekarstwa. Początkuję ze spinem. C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt3 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Witam wszystkich jako nowy członek forum.Mam na imię Robert i mieszkał w Tomaszowie Maz.Wędkuję z łodzi na Zalewie Sulejowskim.Mam nadzieję że zostanę Wami na dłużej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Witaj na forum Tutaj masz powitalnie http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=28556&am p;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt3 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Witam wszystkich jako nowy członek forum.Mam na imię Robert i mieszkał w Tomaszowie Maz.Wędkuję z łodzi na Zalewie Sulejowskim.Mam nadzieję że zostanę Wami na dłużej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Witam nowych kolegów, czujcie się jak w domu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dhunncik Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Siema mam na imię MICHAŁ jestem z Częstochowy. Interesuje mnie łowienie spinningowe wszystkich drapieżnych ryb.I jestem juniorem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Połączymy. Damy radę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr.Z Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Witam wszystkich Kolegów z Jerkbaita. Jestem Piotrek, mieszkam w Ożarowie, spinninguję od ponad 20 lat głównie na Wiśle i w górach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_tp Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Witam. Mieszkam i pracuję w Lublinie. Łowię głównie w rzekach Wisła i Wieprz oraz jeziorach pojezierza łęczyńsko - włodawskiego. Nad wodą spędzam większość wolnego czasu.Ciekawe forum, wiele cennych informacji i wskazówek. Z chęcią zaglądałem tutaj w zimowe wieczory. Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piastor Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porębiusz Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Mieszkam w Częstochowie,jako że jestem przeciwnikiem uśmiercania czegokolwiek od ponad dwudziestu lat łowie przy pomocy sztucznych przynęt(mucha,spining).Wędkuje głównie na Jurze,choć niezbyt często bo czasu ciągłe brak Witam i pozdrawiam Wszystkich na Jerkbait. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqra4 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Witam wszystkich Pozdrowienia ze Starogardu Gd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek M Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Witam Wszystkich Serdecznie Łowię od ćwierćwiecza z hakiem. Od początku na spinning a trzy lata temu wtopiłem w muchę. Żona robiąc mi prezent kupiła ... muchówkę <_< W czasie zabawy ze spiningiem ewoluowałem od klasyki poprzez UL aż do ciężkiego łowienia. Zaczynałem z pstrągami, by później skierować uwagę na kleniojazie a w końcu na szczupaki. Pierwsza muchówka znów skierowała mnie na właściwe tory tzn. w kierunku pstrągów a przy okazji lipieni Chociaż ... zaczynam tęsknić za szczupakami co uwidacznia się wyraźnie podczas molestowania wzdręg na pobliskich żwirowniach. W zagadnieniach spiningowych służę pomocą w miarę skromnych możliwości a jeśli chodzi o muchę to na taką pomoc liczę jako ciągle jeszcze neofita. Tym bardziej, że wraz z upływającym czasem częściej macham muchówką w ogrodzie niż nad wodą. A pomyśleć, że w czasach młodości byłem na rybach 7 dni w tygodniu Ale taka chyba kolej rzeczy, że gdy ma się już za co to się nie ma kiedy PozdrawiamJM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.bialic Opublikowano 22 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2012 Witam wszystkich, nazywam się Grzesiek i łowię głównie w Podkarpackich rzekach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi