Kapelan Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Witam serdecznie mam nadzieje, że będzie się miło gadało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dar.Sul Opublikowano 27 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Cześć wszystkim Darek z tej strony. Zapraszam na wspólny wypad na rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka1987 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Powitać szanowne towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacques Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Siemanko Ziomale tzn. witam szanownych Kolegów łowię ryby na muchy ukręcone przeze mnie, wędkami złożonymi własnoręcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Siemanko Ziomale tzn. witam szanownych Kolegów łowię ryby na muchy ukręcone przeze mnie, wędkami złożonymi własnoręcznie Powitać gorąco zdolnego krętacza w każdym calu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croy Opublikowano 1 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Cześć wszystkim Chętnie przyłącze się do forum na tak wysokim poziomie i myślę ,że także wniosę coś od siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bharanek Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Witam wszystkich, coś w pierwszym poście kłopoty , ale dalej będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
śruba Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Witam wszystkich:) dobrze tu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeJeK Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Witam wszystkich Mam na imię Dominik pochodzę z Rzeszowa i łowie głównie na wisłoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.bujalski Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Proszę o przeniesienie wpisu do wątku Powitanie ... Cześć. Jestem Wojtek. Spininguję od kilku lat ale raczej sporadycznie, głównie latem na polskich jeziorach polodowcowych. Życzę miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Witam wszystkich bywalców tego rewelacyjnego forum ! Jestem Tomek, mam 38 lat, mieszkam na Górnym Śląsku i od 4 lat wędkuję(C&R), praktycznie wyłącznie na spinning głównie w wyrobiskach pożwirowych w okolicy Wodzisławia Śl.(polder Buków) próbuje też ciągle łowić na Odrze w rejonie Chałupek i Raciborza ale efekty jak na razie słabiutkie. Poza tym pracuje w miarę możliwości czasowych nad swoimi przynętami. Forum podglądam już od ponad roku i dziękuje wszystkim autorom za masę porad które tu znalazłem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Witam nowych Forumowiczów to ładnie że uszanowaliście zwyczaj i zajrzeliście się przywitać. Zachęcam do aktywności na forum Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zahar Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Witam, zagościłem tu, bo lubię dobre towarzystwo, a że jest tu wielu zdolnych i pracowitych tym milej. Obecnie jestem na etapie podglądacza-obserwatora, z czasem czymś się zrewanżuję za pobierane nauki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Witamy Kolegę na forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Witaj zahar !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markverc Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Witam wszystkich forumowiczów z jerkbait.pl!!! Już jakiś czas czytam forum, korzystam z porad, więc przyszedł czas na bardziej aktywne włączenie się w dyskusje.Zakochany w Welu i Mazurach, a chlebem powszednim są dla mnie płytkie jeziora. Jakoś nie przepadam za więcej niż 3-4 metrami.Po 3 miesiącach ze spławikówką na zawsze oddany spinningowi! Pozdrawiam serdecznie!markverc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo124 Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Witam, mam na imię Paweł jestem z Częstochowy , wędkuję od 91r a ponad 10lat tylko na spinning.Podglądam tą skarbnicę wiedzy od jakiegoś czasu wreszcie przyszedł czas na bardziej aktywne uczestnictwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek520 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Cześć i pozdrawiam wszystkich. Mam na imię mam Olek i mieszkam w Siemianowicach.Głównie łowię na spining z łódki na górnośląskich zaporówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Witam mam na imię Marcin mam 29 lat mieszkam pod Opolem latam ze spiningiem najczęściej po Odrze, spininguje od tamtego sezonu, ale efekty jakieś już są.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Witaj Marcin ,dobrze trafiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0ktopus Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 A ja jestem Józek z pod samiućkich Tater hej .Łowię wszędzie gdzie się da,a moim ulubionym łowiskiem jest zb.czorsztyński i Dunajec poniżej zbiornika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muniek Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Witam serdecznie wszystkich userów tego forum.Mam nadzieję, że znajdę tu wiele interesujących rzeczy.Dopiero zaczynam przygodę ze spinem więc jak będę pisał jakieś głupoty to proszę o wyrozumiałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Witam wszystkich na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.zag Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 witam całą brać wędkarską,Nazywam się Marek, mam 26lat i mieszkam w OlsztynieOd tego roku zacząłem poznawać tajniki łowienia kleni na spina i to ta tematyka mnie tu przywiodła. ps. Zanim się przywitałem już zdążyłem coś kupić na giełdzie pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simi18 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Witam również wszystkich forumowiczów. Jestem można powiedzieć takim niedzielnym wędkarzem który z nudów czasami połapie za szczupakiem pełna amatorszczyzna Ale lubię czytać porady i później z nich korzystać.Dziekuje za pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi