@slider@ Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Welcome on board Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konaar Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Witam wszystkich zapalonych snajperów.Jam początkujący, w miarę możliwości liczę na Waszą pomoc a wraz przychodzącymi umiejętnościami i sam się odwdzięczę.Czuwaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ide52 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Witam! Arek jestem,mam 17 lat,mieszkam w województwie łódzkim.Moje łowisko to odcinek rzeki Warty między zaporami zbiorników Poraj i Jeziorsko czyli dość spory kawał rzeki Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Witam wszystkich pozytywnie zakręconych mam najmie Maciek obecnie mieszkam i wędkuje w Irlandii w Polsce jestem ze Starachowic gdzie wędkuje na pobliskich zbiornikach często runiesz wędkuje na Solinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajniusi Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 WitamMam na imię Dawid mam 30 lat obecnie mieszkam w Ełku jestem początkującym wędkarzem,zaczynam od spinningu i szukam sposobu żeby złowić szczupaki i okonie w tutejszej rzece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik1059 Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Witam wszystkich forumowiczów!!! Dominik z okolic Ostrowa wlkp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuJu Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Witam wszystkich stałych bywalców. Wędkuję od 25 lat, od kilku lat łowię głównie na muchę. Jestem aktywnym użytkownikiem kilku forów wędkarskich ale tu mnie jeszcze nie było Pozdrawiam,LJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
save87 Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Witam kolegów po kiju. Nazywam się Krzysiek, mam 25 lat i pochodzę z Gdańska. Swoją wędkarską przygodę zacząłem już jako chyba 10-latek. Od jakiegoś czasu interesuje się głównie wędkarstwem morskim gdzie zazwyczaj łowię. Aktualnie pracuje w Norwegii, dokładniej w Oslo i okolice. W przyszłym roku debiutuje z kolegami z innego forum na północy norwegii a dokładniej miejscem docelowym naszej wyprawy będzie Nordkapp. W ostatnim czasie zaczęłem się też szkolić póki co teoretycznie w temacie którym jest rodbuilding i w niedalekiej przyszłości zamierzam z teorii przejść do praktyki. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woron Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Witam użytkowników zacnego forum,Jestem Maciek, też emigrant z gdańskim rodowodem. Od prawie sześciu lat zakotwiczyłem na Wyspach. Łowię od dziecka, chociaż ostatnimi laty niestety z doskoku. Przeszedłem okres fascynacji spinningiem, potem muchą, a od niedawna spinningowa korba znowu odezwała się na dobre. Przymierzam się do castingu i widzę tu duży potencjał na kolejną konkretną szajbę, więc przyszłość maluje się w kolorach spinningu, castingu i muchi (kolejność przypadkowa). Czerpię radochę z łowienia różnych ryb, zwłaszcza tych trudnych i silnych, jednak bez bicia przyznaję się, że kocham kropki. Pozdrowienia i szacunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H.Artur Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 cześć, jestem Artur. Łowię od niedawna, najczęsciej na kilku jeziorach mazurskich i dopiero wtajemniczam się w spinning. Mam nadzieję, że znajdę tu odpowiedzi na kilka nurtujących mnie pytań .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasboy Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Cześć jestem Łukasz, mieszkam w Kostrzynie nad Odrą, jestem nowy na forum i chciałbym się przywitać na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetsu Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Cześć. Jestem Arek mieszkam w Chojnowie woj. Dolnośląskie forum już przeglądam pare miesięcy i wciąż dowiaduje się ciekawych rzeczy cieszę się, że taką wiedze można tutaj znaleść. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypisekNS Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 dzień dobry zalogowałem sie jakiś czas temu ale w amoku tylu wartosciwych info ,jakoś sie nie przywitałem oficjalnie wiec nadszedł czas witam wszystkich radek lubuskie (spining) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raffik4 Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 (edytowane) Witam wszystkich wędkarzy a zwłaszcza spininngistów,bardzo ciekawa ta nowa stronka pozdrowienia Rafał z Krakowa. Edytowane 2 Października 2012 przez raffik4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mck88 Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Witam,mam na imię Maciek, łowię na łódzkich wodach. Wcześniej łowiłem na spławik i z grunt od zeszłego sezonu zacząłem zabawę ze spinningiem i mnie wciągnęło .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezebh Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Witamwszystkich wędkujacychAlbertPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propolak Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Chciałbym uszanować rytuał i grzecznie sie przywitać. Tak więc cześć dla całej społeczności, to zaszczyt być jej częścią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicanor Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 witam kolegów i koleżanki, mam na imię Pawel, łowie lat 30 , różne miałem fazy wedkarskie i pasje ale generalnie moim żywiolem sa rzeki, od dzikiej wisly nad która mieszkam , poprzez ebro aż po male pstrągowe ciurki roztocza i podlasia. Na forum jestem od dluższego czasu, czasem coś kupowalem , może formalne przywitanie tutaj sprawi że będę aktywniejszym forumowiczem, Połamania kija! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jose Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Dzień dobry Wszystkim!Mam na imię Maciej. Stuknęło mi już 45 wiosen z czego przynajmniej 35 z wędką w ręku. Wychowałem się nad najpiękniejszymi polskimi rzekami, którymi bez wątpienia są Gwda i Drawa i pamiętam rybostan polskich wód w ilościach, o których większość młodszego pokolenia kolegów po kiju może jedynie pomarzyć. Od czasu kiedy tylko mogłem zacząć (dawny przepis o konieczności ukończenia 16-go roku życia) łowię w 80% metodą spinningową, ale kocham wszystkie. Tak się złożyło, że mimo iż od 17 lat mieszkam w Szwecji i zdążyłem nieraz zapoznać się z tutejszymi krokodylami, to dopiero teraz postanowiłem spróbować jerkowania, a jeżeli koledzy z tego forum zechcą wprowadzić mnie w tajniki tej metody, pozostanie mi tylko wyrazić wdzięczność.Życzę Wszystkim Połamania Kija i do zobaczenia nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz998 Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Cześć, jestem Mateusz, mam 15 lat i rybki łowię od małego (będzie myślę ponad 10 lat). Łowię głównie na spinnig, inne metody rzadko. Na forum zarejestrowałem się dawno no ale do tej pory głównie obserwowałem forum. Jeszcze raz WITAM :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Witam wszystkich nowych zapaleńców wedkarstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario70 Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Witam !!!Pozdrawiam użytkowników JERKBAIT.PL bardzo podoba mi się ten portal.Pozdrówki dla WszystkichMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Witam wszystkich!Nazywam się Radek Kot i jestem z Mińska Mazowieckiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Dzień dobry .Mam na imię Jacek, mieszkam w Helu, łowię głównie na spinning. Pozdrawiam wszystkich użytkowników jerkbait.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dream catcher Opublikowano 10 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów!Forum czytam już od jakiegoś czasu, a że teraz mam go więcej, to może nawet coś skrobnę Wędkuję od dawna z przerwami krótszymi, lub dłuższymi - od 2 sezonów praktycznie tylko spinning.Wody to Wisła (od Oświęcimia do Jankowic) + Kanał Dwory - Przeciszów, a w okresie wiosenno-letnim Skawa w poszukiwaniu kropek Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w tematach lub nad wodą Edytowane 10 Października 2012 przez dream catcher Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi