robounik Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Witam, wszytkich jeste nowym członkiem tego portalu.Mój tato jest również jego członkiem. PozdrawiamRobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Witaj Robku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Witajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwan krk Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Nowy użytkownik wita skład jerkbaitowy.Wreszcie się zarejestrowałem....no cóż jak to mówią "lepiej późno niż wcale".Pozdrawiam z Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek85 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 witam wszystkich jerkbaitowców... pozdrawiam jaro:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 22 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Witajcie Koledzy mam nadzieję że wniesiecie na forum nowe treści i uczynicie je jeszcze ciekawszym, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mocy Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Witam,Cieszę się, że powstało takie Forum a ja zostałem jego członkiem.Pozdrowienia z Zamościa dla wszystkich użytkowników forum. Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waski Opublikowano 23 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Witam wszystkich,Miło mi dołączyć do tak dużej rodzinki Mam nadzieje, iż i moja osba coś wniesie oprócz czerpania cennej wiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin777 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Witam wszystkich użytkowników.Mam na imię Martin i preferuję głównie spinning. Od kilku ładnych latek poświęciłem się tej metodzie tylko i wyłącznie. Całkowicie również jednej rybie na którą choruję czyli boleniowi. Jeśli chodzi o łowiska to głównie Odra i Warta. ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
furmek1 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 I ja witam wszystkich witających się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morigan40 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Witam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
white Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Witam serdecznie kolegów z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunasz63 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 witam wszystkich na forum, na imie mam Paweł, łowie od 2lat, głównie na wodach swojego okręgu Lubelskiego, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
este Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Witam szanowne grono forumowiczów.Na poważnie wędkować zacząłem w tym sezonie, moja ulubiona to zdecydowanie spinning, a gatunki na jakie poluję to okoń, szczupak, sandacz i boleń.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Witaj Sławku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolay Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 hej-miło mi. Widzę, że forum będzie dla mnie kopalnią wiedzy. Łowię głownie w jeziorze Budzisławskim-okolice Powidza, na jeziorze Strzeszyńskim- w Poznaniu, zimą na jeziorze Kierskim, czasem na Warcie. To drapieznik, bo za białą rybą tez lubię pogonić. Flagowe ryby - okoń ( rekord 1, 6 kg), szczupak.W przyszym roku chce mocniej wzciagnąc sie w temat trolingu szczupakowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaLy Tarnobrzeg Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 (edytowane) witam. Edytowane 30 Grudnia 2012 przez Tagapalabas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert3.s Opublikowano 30 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Witam wszystkich, Robert Kraków, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz f Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Witam wszystkich.Nazywam się Łukasz Filip i spinninguje na Odrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Witam mam na imię Krzysiek i jestem z Warszawy. Zarejestrowałem się już jakiś czas temu ale do tej pory nie uczestniczyłem w życiu portalu.Łowię spiningiem nocne sandacze na własnoręcznie wykonane woblery.Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudson Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Kolejny wędkarz z Warszawy - witam szanownych użytkowników:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Kolejny wędkarz z Warszawy - witam szanownych użytkowników:) Witaj, oby Warszawa w tym sezonie szczęśliwa była pozdrawiam Wojti (L) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monster Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Witam wszystkich,Lubię wędkować prawie wszystkimi metodami, najbardziej spining oraz karpiowanie. Łowię głównie na podkarpackim. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larss1 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 To i ja się wreszcie przedstawię... Na forum jestem od dłuższego czasu ale przede wszystkim jako obserwator (głównie ze względu na tematy związane z budową wobków). Przede wszystkim łowię na spinning (Wisła i okoliczne rzeki Krakowa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi