Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich!!!,na forum jestem od niedawna ,jak na razie tylko obserwuję i czasami co nieco zakupie .Budową przynęt zajmuję się już sporo czasu,robie wyłącznie dla siebie czasem dla kolegów,ale może kiedyś coś swojego wystawię ( no nie sa tak piekne jakie tu widze ale sporo rybek wyhaczyły) Muszę przyznać że robi się tu kawał dobrej roboty, tak trzymać!!!!,Pozdrawiam  Wszystkich Darek

Witam wszystkich. Mam na imię Radek, jestem z Łodzi i oczywiście spinninguję, głównie na najbliższych mi wodach,czyli Warcie, rzedziej Pilicy, Grabii. Pasją do przyrody, ryb zaraził mnie wele lat temu mój ojciec - podpatrywałem, jak łowi, jak robi woblery, odlewa mikro gumki w gipsowych formach, itd. Wiele godzin spędzonym wspólnie nad wodą. Później miałem długą przerwę w wedkarstwie, oby ostatnią. Teraz nie wyobrażam sobie żeby w weekend nie wyrwać się nad wodę. Raz jeszcze witam Was i pozdrawiam. 

Witam wszystkich.Mam na imię Kamil, mieszkam w samym centrum pojezierza Łęczyńsko-Włodawskiego w miejcowości Urszulin,rybki łowię od dziecka od niedawna dość intensywnie interesuję się spiningiem, zakochałem się w tej metodzie i choć nie raz "da mi w pysk" to nie poddaję się i próbuję od nowa:) dotychczas największą rybką jaką złowiłem na spina to Esox 84cm:) na forum trafiłem dzięki Rybsonowi ( dzieki Grzesiek)

Pozdrawiam serdecznie Kamil:)

Edytowane przez Kamilorex

Ocho. chyba zacząłem od D... strony :) . Trochę nie ładnie z mojej strony że sie nie przedstawiłem kolegom forumowiczom w pierwszej kolejności, a zacząłem kożystac z forum wielkie SORRY(i już nawet mam punkt ostrzeżeń). Od czego by zacząć, wędkarstwo stało się miją pasją chyba tuż po urodzeniu ;)  na początku był spławik i grunt a teraz oddaje się bez opamiętania wszystkiemu co w wędkarstwie związane jest z wrzucaniem sztucznych wabików do wody :). Tyle. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

Edytowane przez misiek116p

Witam

Zarejestrowałem się tu w 2011 roku:P Obserwowałem to forum ponieważ jest dużą skarbnicą wiedzy:).Wędkuję od kąd chyba nauczyłem się chodzić.Parę lat wędkowałem sportowo-spławikowo.Od dwóch lat zacząłem na nowo poważnie interesować się spiningiem.O roku macham castingiem.Pozdrawiam

Witam wszystkich! 

Mam na imie Przemek. Zarejestrowany jestem juz od jakiegos czasu ale jedynie obserwowalem forum teraz postaram rowniez dac cos od siebie i podzielic sie w miare mozliwosci swoja wiedza, ktora zdobywam od malego w polsce, a od 7 lat na irlandzkich wodach. Sa to wody niezwykle rybne, ale nie tak zasobne w roznorodnosc garunkow jak w polsce ale za to obfitujace w okazy ryb swojego gatunku. Z mala probka mozliwosci irlandzich lowisk zapraszam na stronke naszego teamu.

Pozdrawiam Przemek

Cześc mam na imię Karol mieszkam w Krakowie, i to właśnie tu obławiam królową Polskich rzek Wisłę i jej dorzecza :) Moja metoda to spinning, ulubione gatunek ryb kleń, jaź oraz boleń i to właśnie tym rybom poświęcam najwięcej uwagi.

Pozdrawiam Serdecznie