kozia82 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Witam koledzy moja ulubiona metoda to spinning a tutaj podpatrze o co chodzi z jerkowaniem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokosz77 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Witajcie mam na imie Michal imam nadzieje znalesc duzo ciekawych informacji na tematy wedkarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vabank66 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Witam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmonzander Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Witam wszystkich .Przepraszam że tak późno . Forum obserwuję juz od paru lat od roku jestem zalogowany.Metoda połowu jaka mnie pasjonuje to spining ,jurajskie rzeczki psrtągowe no i zb. Poraj (głównie zawody) Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areczekpl Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Witam wszystkich, mam na imie Arek jestem z Jędrzejowa z woj. Świętokrzyskiego. Jednym z moich Hobby jest wedkarstwo, bardzo mnie odpreza i lubie powalczyc z ladna sztuka . matedy polowu ktore mnie ciekawia to spining i grunt choc wole ta pierwsza (spining). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Witam wszystkich a w szczególności strażników regulaminu. Postanowiłem się przywitać aby nie być posądzonym o to że nie czytam regulaminów. Prawie nigdy nie piszę, wolę czasami poczytać. Mój "konik" to pstrągi i łowienie ich na wahadełka. Pozdrawiam. Darek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawek1 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Witam wszystkich, Świetne forum, to na wstępie! Trochę o mnie, jestem z Kielc łowię od kilku lat głównie spining. Do tej pory biegałem za okoniem, choć w tym roku zafascynował mnie sandacz! To tak po krótce. pozdrawiam Dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajmuś Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Witam wszystkich.Mam na imię Rajmund, mieszkam w Kwidzynie.Wędkuję głównie z lódki łowiąc sandacze na spining.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoZia Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Wiam wszystkich forumowiczów.Na imię mam Robert .Z metod wędkarskich preferuję spinning.Życzę wszystkim wielu niezapomnianych wrażeń nad wodami w Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadziu Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Powitać wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankes1965 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Witam Wszystkich!!!,na forum jestem od niedawna ,jak na razie tylko obserwuję i czasami co nieco zakupie .Budową przynęt zajmuję się już sporo czasu,robie wyłącznie dla siebie czasem dla kolegów,ale może kiedyś coś swojego wystawię ( no nie sa tak piekne jakie tu widze ale sporo rybek wyhaczyły) Muszę przyznać że robi się tu kawał dobrej roboty, tak trzymać!!!!,Pozdrawiam Wszystkich Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rlodz Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Witam wszystkich. Mam na imię Radek, jestem z Łodzi i oczywiście spinninguję, głównie na najbliższych mi wodach,czyli Warcie, rzedziej Pilicy, Grabii. Pasją do przyrody, ryb zaraził mnie wele lat temu mój ojciec - podpatrywałem, jak łowi, jak robi woblery, odlewa mikro gumki w gipsowych formach, itd. Wiele godzin spędzonym wspólnie nad wodą. Później miałem długą przerwę w wedkarstwie, oby ostatnią. Teraz nie wyobrażam sobie żeby w weekend nie wyrwać się nad wodę. Raz jeszcze witam Was i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Powitać wszystkich nowych kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilorex Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 (edytowane) Witam wszystkich.Mam na imię Kamil, mieszkam w samym centrum pojezierza Łęczyńsko-Włodawskiego w miejcowości Urszulin,rybki łowię od dziecka od niedawna dość intensywnie interesuję się spiningiem, zakochałem się w tej metodzie i choć nie raz "da mi w pysk" to nie poddaję się i próbuję od nowa:) dotychczas największą rybką jaką złowiłem na spina to Esox 84cm:) na forum trafiłem dzięki Rybsonowi ( dzieki Grzesiek) Pozdrawiam serdecznie Kamil:) Edytowane 19 Stycznia 2013 przez Kamilorex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Witam wszystkich jestem sobie Hvast. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 (edytowane) Ocho. chyba zacząłem od D... strony . Trochę nie ładnie z mojej strony że sie nie przedstawiłem kolegom forumowiczom w pierwszej kolejności, a zacząłem kożystac z forum wielkie SORRY(i już nawet mam punkt ostrzeżeń). Od czego by zacząć, wędkarstwo stało się miją pasją chyba tuż po urodzeniu na początku był spławik i grunt a teraz oddaje się bez opamiętania wszystkiemu co w wędkarstwie związane jest z wrzucaniem sztucznych wabików do wody . Tyle. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Edytowane 20 Stycznia 2013 przez misiek116p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Witam wszystkich.Jak to mówią lepiej późno niż wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erixon Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Witam , wszystkich rybki łowię "od zawsze" a od około 2 lat strugam woblerki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasior183 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 WitamZarejestrowałem się tu w 2011 roku:P Obserwowałem to forum ponieważ jest dużą skarbnicą wiedzy:).Wędkuję od kąd chyba nauczyłem się chodzić.Parę lat wędkowałem sportowo-spławikowo.Od dwóch lat zacząłem na nowo poważnie interesować się spiningiem.O roku macham castingiem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuman Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Witam wszystkich! Mam na imie Przemek. Zarejestrowany jestem juz od jakiegos czasu ale jedynie obserwowalem forum teraz postaram rowniez dac cos od siebie i podzielic sie w miare mozliwosci swoja wiedza, ktora zdobywam od malego w polsce, a od 7 lat na irlandzkich wodach. Sa to wody niezwykle rybne, ale nie tak zasobne w roznorodnosc garunkow jak w polsce ale za to obfitujace w okazy ryb swojego gatunku. Z mala probka mozliwosci irlandzich lowisk zapraszam na stronke naszego teamu.Pozdrawiam Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natek001 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Witam wszystkich. Mam na imię Marcin jestem z Częstochowy. Spinninguję od 4 lat, w sezonie 2012 zacząłem troszke wedkować na lekkiego casta narazie bez spektakularnych efektów. Oczywiście tylko C&R.Pozdrawiam forumowiczów, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Witam Wszystkich, Zarejestrowałem się wczoraj, ale forum obserwuję już od pewnego czasu. Przyciągnął mnie tu Kolega Platynowłosy, z którym czasami wędkujemy.Lubię łowić szczupaki i okonie. Mieszam w W-wie, wiek 40+. Pozdrawiam,Waldi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidwol Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Cześć chłopaki Jestem Dawid, głównie spinninguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko86 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Cześc mam na imię Karol mieszkam w Krakowie, i to właśnie tu obławiam królową Polskich rzek Wisłę i jej dorzecza Moja metoda to spinning, ulubione gatunek ryb kleń, jaź oraz boleń i to właśnie tym rybom poświęcam najwięcej uwagi.Pozdrawiam Serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Witamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi