jacekjacusjaca Opublikowano 22 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie!Mam na imię Jacek.Mieszkam w Ostrołęce gdzie spininguje na tamtejszej Narwi -odcinku miejskim jak i dziewiczych odcinkach tej pięknej Kurpiowskiej rzeki.Bless. Edytowane 22 Stycznia 2013 przez jacekjacusjaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Witam wszystkich. Na imie mam Mateusz. Ulubiona metoda polowu to spinning. Mieszkam za granica stad tez brak w mej klawiaturze polskich znakow, za co przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
an123 Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Witam Kolegów. Castem łowię od 2006 roku. W tamtym roku odbiłem od metody i łowiłem na korbę, ale znów wracam na łono Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Witam wszystkich. Byłem wędkarzem od małego bajtla, ale z długą przerwą ostatnimi czasy (rodzina, itp) - teraz wracam do dawnej pasji, tylko inaczej niż wcześniej - spinning. Mam nadzieję liznąć od Was trochę wiedzy w tym temacie. Więc póki co czytam Pozdrawiam ForumowiczówDo zobaczenia nad wodą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
linkaz Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Witam Wzsystkich Forumowiczow! Jestem zalogowany od dawna, ale tylko czytalem...Trudno mi z poprawnym pisaniem, wiec to robie nie bardzo chętnie i z gory przeprazsam za blędy ..Lowie tylko castem, juz od dawna , 12 lat , przed tem byla korba. Probuję tez strugac woblerki. Lowię najczęscej w nieduzych rzekach. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako150 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Witam wszystkich na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1977 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Witam wszystkich. Pochodzę z okolic Mińska Mazowieckiego i najczęściej spinninguję na Bugu i Wiśle. Postaram się być pomocny w dziale o budowie przynęt. Woblery robię już około 12 lat, a wędkarstwem pasjonuję się od zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartexxx90 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Witam was wszystkich !Super stronka jestem z dolnegoslaska i uwielbiam karpiować;D pozdrawiam wszystkich i życzę jak najwiekszych okazów!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jar1808 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Witam ForumowiczówOd jakiegoś czasu śledzę to forum, naprawdę ciekawe porady i teksty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosyba Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Witam ponownie na Jerkbait. Niestety ale pod nowym loginem. Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Witam wszystkich.Ostatnimi czasy często tutaj zerkam, wiec postanowiłem się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frezzu Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Witam. Od pewnego czasu zarejestrowałem się na j.pl i jedyne czego mogę żałować to tego, że tak późno je znalazłem. Wcześniej interesowałem się tylko wędkarstwem spławikowym (głownie tyczka, GPX Polski i te sprawy), jednak z czasem człowiek szuka czegoś nowego i tak oto postanowiłem chwycić za spining, zwłaszcza, że w zasięgu ręki mam Odrę Pozdrawiam serdecznie kolegów Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Witam wszystkich zacnych forumowiczów wędkarzy. Wędkuje podobnie jak większość z was , ale pewnie tym stwierdzeniem szczególnie nie zaskoczyłem.Dość długo obserwowałem różnego rodzaju fora, blogi i tym podobne miejsca dla wędkarzy . Bacznie przyglądałem się ich rozwojowi aż do dnia dzisiejszego, gdzie postanowiłem tutaj się zaforumować. Decyzja moja padła akurat na Jekbait, ponieważ jest najbardziej zbliżone do moich oczekiwań i standardów. Chociaż jerkbait kojarzy mi się głównie z jerkowaniem, czyli metodą połowu, która w spinningu jest dla mnie na dzisiaj najbardziej obca, to forum to odbieram najpozytywniej ze wszystkich mi znanych. Mam też nadzieję, że samo jerkowanie stanie się dla mnie w przyszłości, jedną z ulubionych metod , jak tylko ją wypróbuję. Łowię przede wszystkim na muchę i spinning. Przygodę swoją rozpocząłem od korka przebitego gęsim piórem i tęczówką 0,35 łapiąc karasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiciuDT Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolu Opublikowano 31 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Witam!Właśnie się zarejestrowałem i mam na imię Piotrek. Wędkuję od dawna, ale dopiero mam zamiar zacząć zabawę na poważnie:P Mieszkam nad morzem także zamierzam skupić się głównie na łowisku jakim jest nasz przepiękny Bałtyk. Najwięcej przyjemności sprawia mi spinning także liczę na jakiegoś "salmonida". Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i życzę wszystkim udanych łowów:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klonek Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Witam wszystkich. Mam na imię Adrian i mam 15 lat.Mieszkam w okolicach Bydgoszczy.Wędkuję od kąd pamiętam, lecz od 3 lat łowię metodą spinningową.Spinninguje głównie na odcinkach Noteci, ale również jeziorach.Pozdrawiam i życzę udanych łowów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Witam wszystkich zacnych forumowiczów wędkarzy. Wędkuje podobnie jak większość z was , ale pewnie tym stwierdzeniem szczególnie nie zaskoczyłem.Dość długo obserwowałem różnego rodzaju fora, blogi i tym podobne miejsca dla wędkarzy . Bacznie przyglądałem się ich rozwojowi aż do dnia dzisiejszego, gdzie postanowiłem tutaj się zaforumować. Decyzja moja padła akurat na Jekbait, ponieważ jest najbardziej zbliżone do moich oczekiwań i standardów. Chociaż jerkbait kojarzy mi się głównie z jerkowaniem, czyli metodą połowu, która w spinningu jest dla mnie na dzisiaj najbardziej obca, to forum to odbieram najpozytywniej ze wszystkich mi znanych. Mam też nadzieję, że samo jerkowanie stanie się dla mnie w przyszłości, jedną z ulubionych metod , jak tylko ją wypróbuję. Łowię przede wszystkim na muchę i spinning. Przygodę swoją rozpocząłem od korka przebitego gęsim piórem i tęczówką 0,35 łapiąc karasie. Cześć Jacku.Dobrze cię tu widzieć, zapraszam do uczestniczenia w życiu Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Witam serdecznie brać wędkarską, na imię mam Piotr jestem z Głogowa łowię głównie na spinning i raczkuję w metodzie muchowej, w wolnych chwilach strugam sobie wobki Pozdrawiam piotro82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timon Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melabolgia Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Witam, Jestem "nowy" więc uprzejmie jest się przywitać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pankowaty Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Witam wszystkich! Łowię (z małą przerwą) od dziecka, w ostatnich 3 latach bardzo intensywnie. Głównie w okolicach Wrocławia, ale podczas wyjazdów, wakacji itp. spinning mam zawsze w bagażniku Oprócz spinningu łowię też feederem (chyba najwięcej), czasem na spławik. Połamania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 witamy kolegę z dolnego śląska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Witam wszystkich na forum,lepiej późno niż wcale . Nazywam się Norbert mieszkam w Ustroniu,łowię rybki głównie na spining mam 33lata. Wędkarstwo to moja pasja od 12 roku życia, wtedy to zdałem kartę wędkarską . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marienty Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Witam wszystkich. Przeglądam forum od roku ale dopiero dzisiaj napisałem 1 posta. Mam 28 lat. Łowię we Wrocławiu i okolicach. Głównie grunt i spinning. W tym roku chciałbym połowić trochę boleni więc teraz dużo czytam i się zbroję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi