wujekstaszek Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 witam wszystkich na forum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frontera4x4 Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Witam, Mam 26 lat.Łowię od 8 roku życia, a od paru lat na spinning. Od niedawna dzięki poradom z forum strugam woblery. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rawi Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Dzień dobry! Mam na imię Rafał, mieszkam w Krakowie. Jestem tu nowy i chciałem się przywitać. Pozdrawiam serdecznie wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris1973 Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Witam serdecznie wszystkich kolegów po wędce . Forum przeglądam od dawna zarejestrowałem się w 2009 r ,ale niestety nie byłem aktywny z różnych powodów . Rybki łowię od dziecka, a spiningiem zaraziłem się kilka lat temu. Teraz tylko spining głownie w jeziorkach Lubuskiego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Witam Wszystkich po dłuższej "przymusowo - boleniowej" przerwie PozdrawiamSalmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonilowca Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Cześć Tak jak większośćm forum czytam długo, ale dopiero teraz założyłem konto Mam prawie 18 lat, od 3lat interesuje się wyłącznie spinningiem, a ostatnio głównie castingiem. Moją ulubioną rybą jest okoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mozilla Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Napiszę pierwszy post Długo zastanawiałem się nad spinniniem, i po doświadczeniach z spławikiem i tyczką oraz w dalszej fazie koszyczkiem dostałem szansę poznać spinning. Tym bardziej że pojawił się mentor który prowadzi moje poczynania w tym kierunku.Jak tylko pojawią się pierwsze wyniki to nie omieszkam zamieścić na forum wzmanki. Dla braci z imitacja na końcu linki pozdrowienia, i by każdy sezon był lepszy od ostatniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek 1972 Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Jestem nowy na forum. Witam wszystkich. Krzysiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafalus Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Witam wszystkich!Forum odwiedzam już od kilku lat. Jerkabait - ekstrklasa wśród forów o tematyce wędkarskiej. Mieszkam w Bielsku-Białej, łowię od ponad 20 lat. Od kilku lat tylko spinning. Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Witam Wszystkich serdecznie ! na forum. Liczę na miłą wymanę poglądów, opinii oraz wszelkich rad dotyczących naszej pasji - wędkarstwa. Pozdrawiam Społeczność. Harjer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawo Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Witam wszystkich na forum.mam na imie Slawek.Zycze udanego sezonu 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viertek Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Witam wszystkich zapaleńców spiningu i innych metod poławiania :-) Mam na imię Łukasz i jestem z BydgoszczyGłównie wędkuję spławikowo ale jakiś czas temu powąchałem spiningu i wydaję mi się, że będzie to moja nowa MIŁOŚĆ Życzę wszystkim połamania przynajmniej jednego kija w 2013 roku - oczywiście nie na krzakach czy klapą bagażnika :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamJ Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Witam wszystkich, nazywam się Adam,jestem z Kołobrzegu,a obecnie mieszkam na Bawarii w miasteczku Bad Bruckenau nad pstrągową rzeczką Sinn. Moja ulubioną metodą jest spinning( czasem sie wystruga jakiegos potworka) a ostatnio sztuczna muszka.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lahcim Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Witam wszystkich! Wedkuje już paręnascie lat od małego brzdaca Bardzo fajne, przejrzyste forum. Na pewno zaczerpnięte wiedzy z tej encyklopedii wędkarskiej pozdrawiam i udanego sezonu życzę! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_ Opublikowano 16 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Witam wszystkich!Wędkuję od kilkunastu lat metodą spinningową , czytam" Jerkbait " często, świetna forma wymiany doświadczeń, spostrzeżeń, technik połowów, wykonywania przynęt i wielu innych spraw związanych z naszym hobby .Życzę wszystkim połamania.... i do zobaczenia może gdzieś nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyryl Opublikowano 19 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Witam.Wędkuję od dziecka, ale spiningiem "na poważnie" zaraził mnie teść, który sam robi blachy, więc w ramach nauki miałem co urywać .Moja "zdobycz" to szczupaki i okonie, choć teść co raz częściej namawia mnie na pstrągi i łososie, ale to dla mnie jak narazie wyszsza szkoła machania kijem.Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarniok Opublikowano 20 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Witam wszystkich .Forum przeglądam juz parę lat . Uważam ,że jest największą kopalnią wiedzy na temat spinningu , nie ma sobie równych w pośród innych portali o podobnej tematyce .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guzik944 Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Witam wszystkich serdecznie.Mam na imię Kuba i jestem z Lublina. Wedkuję ze 20 lat.. Od trzech lat intensywnie łowię pstrągi na spinning w okolicznych rzekach : Bystrzyca, Bystra, Ciemięga. Nie stronię od szczupaków i okoni po sezonie pstrągowym. Na pstrągi używam nastepujacych zestawów:Cormoran Black Star CM 2,7m do 15g stara zielona seria - parabolik, kijek przezbrojony i przerobionyw pracowni KawaleC + Shimano biomaster 3000 MgSDaiwa Exceler UL 2,4m + Penn Prion 1200 - super pod pasiakiNa szczupakiSt. Croix Premier 66MF w jednym kawałku + Ambassadeur C3Garbolino Plugger 2,7m 20-50g również przerobiony przez pana Kawalca + Stradic 4000FH.Najczęsciej używam cormorana bo uwielbiam paraboliki. Hol 40-taka to prawdziwa przyjemność. Poprostu żaden kij nigdy tak mi nie lezał w łapie ; ) W wolnej chwili dodam do działu sprzętowego fotki arsenału oraz fotki znad wody do innych działów.W tym roku nadszedł czas by spróbować ze sztuczną muszką, wiec muszę coś nabyć.Pozdrawiam wszystkich zakreconych na punkcie jedynego słusznego hobby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali Opublikowano 21 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Witam Wszystkich serdecznie na forum Piotrek z Warszawy wędkuje od dawna moją ulubioną metodą jest spinning najczęściej wędkuje Jez.Zegrzyńskie,Bug i Narew.Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldemar Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Witam wszytkich zakręconych pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robi Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Witam serdecznie wszystkich Użytkowników Forum. Mam na imię Robert i mieszkam w Toruniu. Moją ulubioną metodą połowu jest spining a łowiskami Wisła i Drwęca. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roland80 Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 (edytowane) Witam serdecznie na imie mam Roland jestem z Głogowa na Dolnymśląsku lubię polatać ze spiningiem jak i usiąść przy spławiku . Edytowane 28 Lutego 2013 przez Roland80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzych742 Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Witam i ja też się nie przedstawiłem,choc od jakiegoś czasu zaglądam codziennie Pozdrawiam wszystkich spinningistów i nie spinningistów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Witaj serdecznie Roland Fajnie bo kolega z naszego miasta a i wspólne cele nas łączą Pozdrawiam i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwymetal Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Witam wszystkich.O mnie: Jestem Andrzej z Goteborga w Szwecji,mam trochę ponad czterdzieści lat i postanowiłem rozpocząć przygodę z wędkowaniem.Zaglądam na forum od wielu tygodni i postanowiłem przestać być anonimowym gościem.Dlaczego to forum? Ano dla tego,że wiedza tu zawarta pochodzi od ludzi,którzy mieli ten sprzęt w ręku (nie jeden raz).Dlaczego "casting"? Przypadek,poszedłem do marketu kupić jakąś tanią wędkę,kupiłem jedną normalną (spinning dla dzieci) i zobaczyłem wędkę wertykalną na słoną wodę,postanowiłem spróbować jak się tym operuje i tak mi zostało.Większość mojej "wiedzy" pochodzi z tego forum więc może warto się poznać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi