Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich uzytkowników forum

Mam na imię Zbyszek mieszkam obecnie w  Łodzi  .

Moje doświadczenia wedkarskie pochodzą w najwiekszej częsci znad Narwii oraz trochę jezior mazurskich.

Niestety obecnie od ponad 10 lat mieszkam w miejscowości gdzie wody konkretnej jak na lekarstwo (Łódź) i tylko od czasu do czasu ze względu na brak znajomości łowisk w okolicy mogę sobie pozwolic na wypad nad wode

Szukam wedkarzy z Łodzi i okolic w celu  częstszych wspólnych  wypraw na ryby .

Witam. Mam na imię Kinga. Jestem początkującą spinningistką tak jak mój chłopak i sądzę iż znajdę tu wiele cennych informacji, wskazówek i rad. Mam również nadzieję iż nową wiedzą zaimponuje innym znajomym i zostanę tu mile widzianym użytkownikiem forum jako kobieta- pewnie jedna z nielicznych ;D. Pozdrawiam ;)

Witam Panie i Panów,

już na wstępie gratuluję portalu i aktywnego forum, które śledzę anonimowo już od dłuższego czasu. Wędkuję "od kołyski" stąd też raczej ze mnie wędkarz uniwersalny. Tym niemniej od dawna na pierwszym planie jest wędkarstwo spinningowe (i po trosze casting), któremu oddaję się przede wszystkim na jeziorkach mazur i suwalszczyzny (a od przypadku do przypadku także na innych kontynentach i w bardziej egzotycznych okolicznościach).

Pozdrawiam.

Witam Wszystkich zapaleńcówe sportu który nas wszystkich tutaj jednoczy ;)

Jako że kultura tego wymaga , chciał bym w tym wątku się przedstawić oraz przywitać .
Nazywam się Michał , mam 22 lata , wędkuje od kiedy tylko sięgam pamięcią....
Wędkuję większością metod , choć ostatnio najbardziej z naciskiem na spining oraz trolling.
Od jakiegoś czasu zająłem się również woblerami HAND MADE , dłuższy czas robiłem je dla siebie .... teraz postanowiłem je również sprzedawać  ... oraz dzielić się miedzy przyjaciółmi ;)

Pozdro Bryka !

Witam, mam na imię Kuba i mam 17 lat. Wędkarstwem zaraziłem się za dzieciaka. Im jestem starszy tym więcej czasu poświęcam na swoją pasję;) Wcześniej były to głównie zabawy ze spławikiem i gruntem, a od 2 sezonów praktycznie sam spinning. Na forum zarejestrowałem się głównie w celu nauki tworzenia własnych przynęt. Mam nadzieję, że w niedługim czasie będę się mógł czymś pochwalić i poprosić o opinię doświadczonych forumowiczów.

Pozdrawiam

Witam! Jestem Piotrek, mam 26 lat. Wędkuję  głównie w Odrze od Brzegu Dolnego, aż po Głogów, a najczęściej w okolicy Ścinawy. Łowię przede wszystkim bolenie, choć nie ograniczam się do jednego gatunku, często chodzę za kleniem, jaziem czy pstrągiem, a jesienią za sandaczem. Jak wielu z nas robię też woblery i tylko na nie łowię ( myślę, że z dobrymi efektami). Pozdrawiam! :)

Witajcie. Jestem Łukasz. Mieszkam w zachodniopomorskim (Kamień Pomorski). Łowię głównie w rzeczkach, rzekach i kanałach - mniejszych lub większych. Generalnie najbardziej lubię lekki spning - przynęty niewielkie. Związane jest to z gatunkami ryb tu występującymi. Kiedyś dreptałem za trocią ale sobie odpuściłem. Teraz wolę klenie, jazie i pstrągi z mniejszych ale tak samo urokliwych rzek:) Woblerki zwykle strugam sam. Pozdrawiam wszystkich.