selk Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Witam Wszystkich uzytkowników forum Mam na imię Zbyszek mieszkam obecnie w Łodzi . Moje doświadczenia wedkarskie pochodzą w najwiekszej częsci znad Narwii oraz trochę jezior mazurskich. Niestety obecnie od ponad 10 lat mieszkam w miejscowości gdzie wody konkretnej jak na lekarstwo (Łódź) i tylko od czasu do czasu ze względu na brak znajomości łowisk w okolicy mogę sobie pozwolic na wypad nad wode Szukam wedkarzy z Łodzi i okolic w celu częstszych wspólnych wypraw na ryby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Witam wszystkich kolegów po kiju Łowię od kiedy pamietam, od dłuższego czasu jestem zakochany w Pstrągach i Sandaczach, przedewszystkim spinning i mucha .Do zobaczenia nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandacz7 Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Witam kolegów po kiju Spininguje od kiedy miałem 8 lat.Uwielbiam pstrągowe wyprawy!Pochodzę z Żagania do zobaczenia nad rzeką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kindziaaa Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Witam. Mam na imię Kinga. Jestem początkującą spinningistką tak jak mój chłopak i sądzę iż znajdę tu wiele cennych informacji, wskazówek i rad. Mam również nadzieję iż nową wiedzą zaimponuje innym znajomym i zostanę tu mile widzianym użytkownikiem forum jako kobieta- pewnie jedna z nielicznych ;D. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahacia Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Witam wszystkich, trafiłem tu tropem syna. Kopalnia wiedzy jednym słowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Margus Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Witam, mam na imie Mariusz, od jakiegoś czasu zacząłem spinningować a od niedawna szkolę się w technice gruntowej czerpiąc z tego dużo przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek R. Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Cześć, jestem Marek, łowię na spinning i muchę, mieszkam pod Warszawą i lubię łazić po okolicznych rzeczkach, np. Utracie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUBIN1 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Witam kolegów, czytam wasze forum od ponad roku i w końcu postanowiłem sam się po udzielać. Spining i mucha, małymi krokami wchodzę w trolling wiślany i morski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xbart Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Witam jestem Bartek z Poznania przybyłem tu aby ograbić was z wiedzy i waszego doświadczenie gdyż jestem początkującym spinningista Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noryb2013 Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Witam Panie i Panów, już na wstępie gratuluję portalu i aktywnego forum, które śledzę anonimowo już od dłuższego czasu. Wędkuję "od kołyski" stąd też raczej ze mnie wędkarz uniwersalny. Tym niemniej od dawna na pierwszym planie jest wędkarstwo spinningowe (i po trosze casting), któremu oddaję się przede wszystkim na jeziorkach mazur i suwalszczyzny (a od przypadku do przypadku także na innych kontynentach i w bardziej egzotycznych okolicznościach). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 No to wypadało by i mi się przywitac.. Mam na imię Mirek i jestem pozytywnie zakręcony na punkcie spiningu.. forum śledzę już od dawna i sporo z niego wyniosłem,więc czas dać tez coś od siebie pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Jestem tu od kilku dni, i sie nie przwitałem...aż wstyd.Witam wiec bardzo serdecznie i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylweczek Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Mam nadzieję, że nauczę się OD WAS wielu rzeczy.Pozdrawiam!Sylwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandokan Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Witam Wszystkich Forumowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maguras Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 witam wszytskich, tak sobie wertuje forum i coraz bardziej sie napalam na wedkowanie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Witam Wszystkich zapaleńcówe sportu który nas wszystkich tutaj jednoczy Jako że kultura tego wymaga , chciał bym w tym wątku się przedstawić oraz przywitać .Nazywam się Michał , mam 22 lata , wędkuje od kiedy tylko sięgam pamięcią....Wędkuję większością metod , choć ostatnio najbardziej z naciskiem na spining oraz trolling.Od jakiegoś czasu zająłem się również woblerami HAND MADE , dłuższy czas robiłem je dla siebie .... teraz postanowiłem je również sprzedawać ... oraz dzielić się miedzy przyjaciółmi Pozdro Bryka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongo731 Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Witam mam ma imie Krzysiek jestem zarejestrowany ok.roku Mieszkam w Kedzierzynie-Kozlu.. wedkuje odkad pamiętam czasem tez strugne jakiegoś wobka. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubanczyk21 Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Witam, mam na imię Kuba i mam 17 lat. Wędkarstwem zaraziłem się za dzieciaka. Im jestem starszy tym więcej czasu poświęcam na swoją pasję Wcześniej były to głównie zabawy ze spławikiem i gruntem, a od 2 sezonów praktycznie sam spinning. Na forum zarejestrowałem się głównie w celu nauki tworzenia własnych przynęt. Mam nadzieję, że w niedługim czasie będę się mógł czymś pochwalić i poprosić o opinię doświadczonych forumowiczów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Witam! Jestem Piotrek, mam 26 lat. Wędkuję głównie w Odrze od Brzegu Dolnego, aż po Głogów, a najczęściej w okolicy Ścinawy. Łowię przede wszystkim bolenie, choć nie ograniczam się do jednego gatunku, często chodzę za kleniem, jaziem czy pstrągiem, a jesienią za sandaczem. Jak wielu z nas robię też woblery i tylko na nie łowię ( myślę, że z dobrymi efektami). Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek223 Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Witam mam na imie Maciej,lubie wedkować różnymi metodami.Pozdrawiam i życze połamanjia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek83 Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Witam. Mam na imie Maciek w tym roku zamiezam sprobowac swoich sil w castingu i z muchowka. Szukajac informacji na w/w temety natrafilem na Wasze forum. Dziekuje za mase informacji i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pi_ter Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Witam. Mam na imię Piotr. Do tej pory bacznie się przyglądałem, ale w końcu wypada się wpisać... W zeszłym roku kupiłem pływadło (Bush Favorit 370) więc będzie można mnie znaleźć gdzieś nad Zegrzem i okolicach.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwedkuje Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Witajcie. Jestem Łukasz. Mieszkam w zachodniopomorskim (Kamień Pomorski). Łowię głównie w rzeczkach, rzekach i kanałach - mniejszych lub większych. Generalnie najbardziej lubię lekki spning - przynęty niewielkie. Związane jest to z gatunkami ryb tu występującymi. Kiedyś dreptałem za trocią ale sobie odpuściłem. Teraz wolę klenie, jazie i pstrągi z mniejszych ale tak samo urokliwych rzek:) Woblerki zwykle strugam sam. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazur Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Radek i mieszkam w Golczewie. Bardzo mi się podoba to forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asterix500 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Witam wszystkich forumowiczów. Mam na inie Mariusz i mieszkam w okolicach Łańcuta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi