Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam kolegów po kiju, na imię mam Przemek jestem z Piastowa, trafiłem na to forum bo szukałem konkretnego kija i znalazłem go tu w dziale sprzedam. Zarejestrowałem się poczytałem troszku i chyba będę częściej wpadał. Rybki łapie od 25 lat, spotkać mnie można na Bugu, Narwi, Wiśle. Rybki z reguły wypuszczam zabieram tylko te które niefortunnie głęboko się zatną i mają małe szanse na przeżycie po wypuszczeniu, no i czasami dostaje przykaz od zony ze mam coś przywieźć. Głównie uprawiam leko-średni spining z jednostek pływających, rzadko z brzegu. Pozdrawiam i życzę wszystkim połamania kija w tym i następnych sezonach.

Witam wszystkich , na imię mam Michał jestem z Płocka ryby łowię od dziecka... hehe a mam juz 48 lat , aktualnie głównie karpie od ponad 15 lat i feeder , kiedyś łowiłem na spinning

i teraz po latach postanowiłem wrócić do tej metody aby zażywać więcej ruchu nad wodą bo jak wiadomo metody gruntowe sa raczej statyczne :-)

Witam wszystkich użytkowników.

Mam na imię Marek, jestem z Gdańska, rocznik produkcji - 1976.

Łowię od ponad 30 lat. Moje ulubione metody to spining i trolling. Ostatnio lubię również posiedzieć przy spławiku i feederze.

Łowię głównie w okolicach 3miasta i na Kaszubach.

Wszystkim połamania kija na metrówkach.

Pozdrawiam

Ja również podziękuje za to forum ponieważ jest tu dużo niezbędnych informacji oraz masę fajnych wskazówek zarówno jak i dla zaawansowanych wędkarzy jak i dla zaczynających swoją przygodę ze spiningiem. Serdecznie pozdrawiam wszystkich forumowiczów oraz kadrę :)

Witam wszystkich serdecznie.Po namowach przyjaciół i znajomych użytkowników tego forum w końcu tu zajrzałem i przyznam jestem mile zaskoczony poruszanymi tematami.Mam nadzieje że czas pozwoli włączyć się aktywnie do dyskusji .Pozdrawiam  Janusz Wideł.

Sam kiedyś namawiałem Pana Panie Januszu, telefonicznie, nie wiem czy Pan pamięta :) cieszę się że inni byli skuteczniejsi ode mnie :D

Witam również pozostałych Kolegów i zachęcam do aktywnego uczestniczenia w życiu portalu.

Pozdrawiam wszystkich nowych Forumowiczów !

Witam. Jak przedpiśca też jestem Paweł tylko że z Warszawy. Chociaż łowię od 4roku życia, pierwsze kroki stawiałem na podlaskim Bugu i pojezierzu Gorzowskim, to  miałem około 10letnia przerwę w wędkarstwie, od zeszłego lata zachorowałem na spinning i rok zaczął  mi się dzielić nie na miesiące lecz  wyprawy na  klenio-jazie, sandacze, leczenie zapalenia płuc po sandaczach, trocie na pomorzu i w morzu, leczenie zapalenia płuc po trociach, i znów klenio-jazie i znowu sandacze a potem sumy itd.. itd... zasadniczo bawi mnie tylko spinning w rzekach i morzu.

Pozdrawiam :)