przemkowy Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Witam kolegów po kiju, na imię mam Przemek jestem z Piastowa, trafiłem na to forum bo szukałem konkretnego kija i znalazłem go tu w dziale sprzedam. Zarejestrowałem się poczytałem troszku i chyba będę częściej wpadał. Rybki łapie od 25 lat, spotkać mnie można na Bugu, Narwi, Wiśle. Rybki z reguły wypuszczam zabieram tylko te które niefortunnie głęboko się zatną i mają małe szanse na przeżycie po wypuszczeniu, no i czasami dostaje przykaz od zony ze mam coś przywieźć. Głównie uprawiam leko-średni spining z jednostek pływających, rzadko z brzegu. Pozdrawiam i życzę wszystkim połamania kija w tym i następnych sezonach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Witam wszystkich , na imię mam Michał jestem z Płocka ryby łowię od dziecka... hehe a mam juz 48 lat , aktualnie głównie karpie od ponad 15 lat i feeder , kiedyś łowiłem na spinningi teraz po latach postanowiłem wrócić do tej metody aby zażywać więcej ruchu nad wodą bo jak wiadomo metody gruntowe sa raczej statyczne :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczkos Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Witam wszystkich użytkowników.Mam na imię Marek, jestem z Gdańska, rocznik produkcji - 1976.Łowię od ponad 30 lat. Moje ulubione metody to spining i trolling. Ostatnio lubię również posiedzieć przy spławiku i feederze.Łowię głównie w okolicach 3miasta i na Kaszubach.Wszystkim połamania kija na metrówkach.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Witajcie na forum.Prosimy o pisanie, dyskutowanie i wymianę doświadczeń Pozdrawiammilupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Witam serdecznie wszystkich sympatyków wędkarskiej przygody.Mam na imię Kamil i mieszkam w okolicach nędznej łodzi niestety.Głownie spininguję, przeważnie z łodzi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żywiec31 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Ja również podziękuje za to forum ponieważ jest tu dużo niezbędnych informacji oraz masę fajnych wskazówek zarówno jak i dla zaawansowanych wędkarzy jak i dla zaczynających swoją przygodę ze spiningiem. Serdecznie pozdrawiam wszystkich forumowiczów oraz kadrę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu78 Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Witam!!!!!!!Mam na imię Andrzej i od pewnego czasu obserwuje forum które dostarcz wielu informacji i wielu przydatnych wskazówekłowie na spinning. Pozdrawiam i życze połamania kija !!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boca111 Opublikowano 2 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Witam wszystkich! Nazywam się Krzysiek. Mam nadzieję że miło spędzę tu czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trytix Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Witam Kolegów po kiju. Na imię mam Wojtek, forum mnie przyciągnęło ze względu na giełdę twórców, aktualnie doceniam inne działy... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik69 Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Witam wszystkich.Śledzę to forum już dłuższy czas i sporo się dowiedziałem na temat spinningu i rzeczy z nim związanych.Spinninguję w dolnej Wiśle, nastawiając się na klenie i bolenie.Pozdrawiam forumowiczów - Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kafi552 Opublikowano 4 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 Witam wszystkich. Bardzo fajne forum Pozdrawiam forumowiczów - Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grudziak Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Witam wszystkich forumowiczów. Mam nadzieję, że podobnie jak inni będę miał okazję pokazać również moje zdobycze:) Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Witam wszystkich serdecznie.Po namowach przyjaciół i znajomych użytkowników tego forum w końcu tu zajrzałem i przyznam jestem mile zaskoczony poruszanymi tematami.Mam nadzieje że czas pozwoli włączyć się aktywnie do dyskusji .Pozdrawiam Janusz Wideł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Sam kiedyś namawiałem Pana Panie Januszu, telefonicznie, nie wiem czy Pan pamięta cieszę się że inni byli skuteczniejsi ode mnie Witam również pozostałych Kolegów i zachęcam do aktywnego uczestniczenia w życiu portalu. Pozdrawiam wszystkich nowych Forumowiczów ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 (edytowane) W tak zacnym gronie nie mogło zabraknąć takiej postaci jak pan panie Januszu.Witam serdecznie.Pzdr Karol. Edytowane 6 Maja 2013 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcys1973 Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Janusz, super, że się w końcu zdecydowałeś. Załóż koniecznie wątek ze swoimi woblerami. Pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Dzięki za miłe przyjęcie.Oczywiście rozmowę telefoniczną pamiętam super moderatorze Staff.Jakoś tak zeszło że dopiero po rozmowie z Marcinem czytaj Marcyś1973 zaglądnołem na forum.Cześć Marcin.Pozdrawiam Janusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Witamy Legendarnego Twórcę woblerów.Wreszcie zobaczymy nowości w galerii .Powitać Panie Januszu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibosz Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Witam wszystkich.Na forum trafiłem szukając informacji dotyczących robienia własnych woblerów. Znalazłem ich tutaj więcej, niż mogłem się spodziewać.Giełda Twórców to strzał w dziesiątkę. Z pewnością znajdę coś tam dla siebie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxd Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 Witam wszystkich, Malo pisze, duzo czytam troche wedkuje ;-)Fajne forum duzo przydatnych informacji, forum polecone przez Harier-a ;-) - pozdrawiam sasiada, oraz wszystkich forumowiczow. Grzesiek ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Cześć wszystkim, mam na imię Maciek i jestem z Płocka.Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 11 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2013 Bardzo się cieszymy że nowy kolega z Płocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coconut Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Witam wszystkich. Moją ulubioną metodą jest spinning, a łowiskiem Zalew Sulejowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio449 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 WItam wszystkich.Mam na imię Paweł mam 23 lata mieszkam i wędkuję w Olsztynie głównie spinning,w wolnych chwilach wykonuję dla siebie woblery. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glider Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Witam. Jak przedpiśca też jestem Paweł tylko że z Warszawy. Chociaż łowię od 4roku życia, pierwsze kroki stawiałem na podlaskim Bugu i pojezierzu Gorzowskim, to miałem około 10letnia przerwę w wędkarstwie, od zeszłego lata zachorowałem na spinning i rok zaczął mi się dzielić nie na miesiące lecz wyprawy na klenio-jazie, sandacze, leczenie zapalenia płuc po sandaczach, trocie na pomorzu i w morzu, leczenie zapalenia płuc po trociach, i znów klenio-jazie i znowu sandacze a potem sumy itd.. itd... zasadniczo bawi mnie tylko spinning w rzekach i morzu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi