Robson2 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Witam. Robert z W-wy. Preferuję spinning, ale sięgam też po inne metody. Lubię łowić na mazowieckich rzekach choć nie stronię od wód stojących Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matbe Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Witam. Mateusz z okolic Głogowa Co prawda przez dłuższy czas miałem spinningową przerwę ale mam zamiar w tym sezonie ruszyć na okoliczne rzeki (Bóbr, Odra ) . Połamania kija wszystkim ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita800 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Witam wszystkici razem i kazdego z osobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian K Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Witam wszystkich Forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Witam wszystkich serdecznie.......miło spojrzeć, że znalazło się tylu maniaków spędzania wolnego czasu na łonie....przyrody a jeszcze bardziej miło, że coraz więcej spinningistów oddaje cześć swoim "ofiarom" i bez namysłu zwraca im wolność, jednak postęp technologiczny robi swoje, ech.....jak sobie wspomnę dawne czasy........jedyna możliwość "pochwalenia" się zdobyczą to było "mięcho" przytargane do domu, a teraz.....fota lepsza niż obraz z naszej pamięci, ryba może mieć szansę na "drugie ja"....czego chcieć więcej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_201 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 Witam wszystkich!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Witam wszystkich użytkowników forum, mam na imię Krzysiek pochodzę z okolic Szczecina. Po dłuższym rozstaniu z wędką postanowiłem odkurzyć sprzęt i spędzić trochę czasu nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 czolem Krzysztof jest tu troche chłopaków - niestety póki co tylko chłopaków) ze Szczecina. Myślę, że będziesz się czuł jak u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejK Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Witam. Maciej z okolic Janowa Podlaskiego. Spinning spinning spinning ostatnio zacząłem przygodę z boleniami bardzo mi się to spodobało chyba będę to kontynuował ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunatyk Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Witam Tomek 23 lata ,okolice Łomży . Zapalony spinningista zauroczony Narwią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igi Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igi Opublikowano 1 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 mieszkam w Ostrowie koło KARWII,najcześciej łowie na Zarnowcu .wiadomo jakie rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi60 Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej.Indrzejczak Opublikowano 2 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Cześć,jak nick wskazuje na imię mam Andrzej, jestem z Łodzi, pracuję na Uniwerku Łódzkim w Instytucie Filozofii, najchętniej łowię okonie na spinning 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojzesz600 Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Witam serdecznie, z tej strony Paweł, przyszedł czas się przywitać mimo iż trochę tutaj bywam. Lat aktualnie 23. Wędkuję od dziecka, raz częściej raz rzadziej. W tym roku przyłożyłem się. Zakupiłem sprzęt i zacząłem łowić bolenie. Nie minęło dużo czasu i już mam sprzęt przyszykowany pod suma. Nawet próbuję woblery dłubać. Wielka to kopalnia wiedzy JB. Pozdrawiam Głogów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 (edytowane) Witam serdecznie Paweł Całkiem sympatyczny z Ciebie gość i życze Tobie dużo sukcesów wędkarskich bo wiem że sprawia to Tobie ogromną satysfakcje Karol. Edytowane 3 Lipca 2013 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackob Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Witam. Na imię mam Jakub. Pochodzę z Woroblina, najczęściej wędkuję na rzece Bug. I leżących przy nim starorzeczach. Najbardziej lubię metodę spinningowa ale również sięgam po inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackob Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 WitamBardzo fajna stronka PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maryjan Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Cześć wszystkim na Imię mam Marcin i jestem z Głogowa. Łowię w 99,8% na spinning w Odrze i Baryczy. Uganiam się głównie za kleniem i boleniem. W tym roku, o ile poziom Odry pozwoli, intensywnie poszukiwał będę suma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Witaj serdecznie Marcin.Nareszcie dałeś się namówić tak jak i Paweł. To forum to kopalnia wiedzy więc koledzy korzystajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodnikszuwarekboy Opublikowano 4 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Witam wszystkich zarażonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendrzej_K Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Cześć wszystkim jestem Jędrzej, łowię i mieszkam w okolicach Poznania. Interesuje mnie głównie lekki spinning i wszystko co mogę na niego złapać głównie w rzekach ale czasem i w jeziorach. Łowię też innymi metodami białoryb głównie leszcze. Chętnie poznam jakieś fajne łowiska kleniowe na przykład bo to mnie teraz najbardziej interesuje. Szukam nowego kija jeśli chcecie pomóc to tutaj dowiecie się jakiego http://jerkbait.pl/topic/26961-problem-wyboru-nowego-kija/ . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary59 Opublikowano 9 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 Czesc Jarek z tej strony,kolejna strona wiec też powitanie,od tego roku ostrzej łapie na spina(czyt.częściej) robie przynęty i notuje coraz lepsze rezultaty łapiąc na bugu i broku głownie(okolice Broku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baloonstyle Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Trochę już tu jestem a zapomniałem się przywitać Bartek z Gdańska. Rybki które łapię to głównie boleń z doskoku sandacz, dorsz, troć. Wody na których łapię to tylko Wisła i morze ( Zatoka Gdańska ).Prowadzę również regionalny portal dla wędkarzy z województwa Pomorskiego.Pozdrawiam każdego wędkarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 11 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Witam wszystkich nowych i nie do końca nowych kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi