Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich serdecznie.......miło spojrzeć, że znalazło się tylu maniaków spędzania wolnego czasu na łonie....przyrody  :D  a jeszcze bardziej miło, że coraz więcej spinningistów oddaje cześć swoim "ofiarom" i bez namysłu zwraca im wolność, jednak postęp technologiczny robi swoje, ech.....jak sobie wspomnę dawne czasy........jedyna możliwość "pochwalenia" się zdobyczą to było "mięcho" przytargane do domu, a teraz.....fota lepsza niż obraz z naszej pamięci, ryba może mieć szansę na "drugie ja"....czego chcieć więcej.....

Witam serdecznie, z tej strony Paweł, przyszedł czas się przywitać mimo iż trochę tutaj bywam. Lat aktualnie 23. Wędkuję od dziecka, raz częściej raz rzadziej. W tym roku przyłożyłem się. Zakupiłem sprzęt i zacząłem łowić bolenie. Nie minęło dużo czasu i już mam sprzęt przyszykowany pod suma. Nawet próbuję woblery dłubać. Wielka to kopalnia wiedzy JB. Pozdrawiam Głogów.

Cześć wszystkim jestem Jędrzej, łowię i mieszkam w okolicach Poznania. Interesuje mnie głównie lekki spinning i wszystko co mogę na niego złapać głównie w rzekach ale czasem i w jeziorach. Łowię też innymi metodami białoryb głównie leszcze. Chętnie poznam jakieś fajne łowiska kleniowe na przykład bo to mnie teraz najbardziej interesuje. Szukam nowego kija jeśli chcecie pomóc to tutaj dowiecie się jakiego http://jerkbait.pl/topic/26961-problem-wyboru-nowego-kija/ .

• Like 1

Trochę już tu jestem a zapomniałem się przywitać :P

Bartek z Gdańska. Rybki które łapię to głównie boleń z doskoku sandacz, dorsz, troć. Wody na których łapię to tylko Wisła i morze ( Zatoka Gdańska ).

Prowadzę również regionalny portal dla wędkarzy z województwa Pomorskiego.

Pozdrawiam każdego wędkarza :)