BOSMAN 76 Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Witaj Hubert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Witajcie Koledzy. Miłego i efektywnego "jerkowania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek88 Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Witam wszystkich forumowiczów. Jestem Mariusz od trzech lat głównie bawie się spinningiem i coraz bardziej mi się to podoba Pozdrawiam i do zobaczenia nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 20 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Cześć Maniek Fajnie że dołączyłeś do nas, jeszcze fajniej będzie się spotkać na pucharze głowatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bullet Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Witam wszystkich fanatyków wędkarstwa ze wszystkich dziedzin tej sztuki.Osobiście moja przygoda ze spinningiem zaczęła w czwartym roku życia dzięki mojemu dziadkowi św.pamięci,który sam robił wędki i zaszczepił we mnie pasje wędkarstwa.W mojej 25 letniej karierze wędkarskiej było owszem kilka epizodów ale i tak zawsze wracałem do spinningu.Pozdrawiam i chętnie służę pomocą w razie potrzeby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bednar14 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Siemka chłopaki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michmiga Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Jako że nie znalazłem przywitalni chcę się w tym watką przywitać z szacownym gronem:) niektóży moze mnie znają z innych for głównie flytiers.pl i flyfishing tutaj to mój pierwszy post. Mam na imię Michał i moją pasja jest od 18lat wędkarstwo muchowe a i czasem coś przy kijkach podłubię łowie głównie na Skawicy , Skawie ,Sole, Koszarawie i szeroko rozumianym Dunajcu (Czarny , Biały , właściwy i rzadziej OS).pozdrawiam spod Babiej Góry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Hej, powitać, powitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaNerra Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Witam, mam na imię Kuba i bawię się w lekki spinning. Próbbuję ganiać głównie za klenikiem i jaziem po wszelikch rzeczkach i strumyczkach mazowsza.Pozdrawiam,Kuba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek1997 Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Witam mam na imię Tomasz ubóstwiam połowy metodą delikatnego spiningu okoni . Oczywiście bawię się jeszcze w metodę z opadu ale w tej metodzie jestem dopiero początkowym amatoremDrugą moją pasją jest tworzenie woblerów co jeśli będzie możliwe w tym roku pokarzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobrykolega Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenobiusz Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 witojcieze trzy posty mam alem się nie przywitał to naprawiammam na imię Pawełłowię w okolicach Kozieniclubię to forum bo jest jakieś takie "profesjonalne" hehe pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Pozdrawiam wszystkich.na forum poznacie nowych przyjaciół , na serio.Ludzi pozytywnie zakręconych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driverrd Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 (edytowane) Witam serdecznie forumowiczów!.. Edytowane 4 Października 2013 przez driverrd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonfan Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Witam szanowne Grono. Pozdrowienia z Trójmiasta Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilesianPerch Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Witam Was wszystkich bardzo serdecznie, jako nowy użytkownik tego zacnego forum i spiningowy żółtodziób chciałem się z Wami przywitać spiningiem zajmuje się od jakichś 13-14 lat ale rekreacyjnie w wolnym czasie do tej pory mój czas pochłaniała tyczka i spławik ale zaprawdę powiadam Wam Koniec z tym! Liczę, że będziecie chcieli podzielić się Waszym doświadczeniem i fachowymi radami odnośnie połowów czy też sprzętu wędkarskiego a z czasem może ktoś doświadczony się zlituje i nauczy mnie łowić ryby na spining pozdrawiam Zbyszek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Witam serdecznie forumowiczów.Wędkuje jak pewnie spora część kolegów od dzieciaka, początki spławik, grunt od kilku lat wyłącznie spin.Łowiska to głównie na Bugu (odcinek od Wyszkowa w górę rzeki) oraz czasami zapuszczam się na Liwiec (odcinek Łochów do ujścia rzeki).Do zobaczenia na nadbużańskich burtach Pozdrawia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Witam nowych kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Pozdrawiam wszystkich.na forum poznacie nowych przyjaciół , na serio.Ludzi pozytywnie zakręconych.Poznają też wielu nieprzyjaciół, ludzi zakręconych negatywnie. Wiem po sobie. Młody stażem jeszcze jestem a już mrowie hejterów wokół mnie. Ale przynajmniej nie jest nudno. Warto się w to bawić. Pozdrawiam nowych kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthrawn76 Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Witam kolegów po kiju! Mieszkam obecnie w Irlandii Północnej. Tutaj też wędkuje. Głownie spinning i mucha - polowanie na pstrągi oraz spinning i surfcasting na morzu - brzeg i łódź. Mam lat 37 łowię 31...lub dłużej. Chcę rozpocząć przygodę z kijem z pazurem oraz multiplikierem. Szukam dwóch wędzisk. Pierwsze z przeznaczeniem do łowienia pstrągów o CW od 3 do maksymalnie 20 gram. Drugi kij na morze . CW od 40 do 80\100 gram. Oczywiście do kijków odpowiednie kręciołki. Na początek interesuję się kijami ABU seria vendetta. jestem otwarty na propozycje. Niestety będę wybierać kije możliwe do kupienia w UK. Mam złe doświadczenie z paczkami dochodzącymi z Polski. Kupiłem feedera i doszedł do mnie połamany. Ot tyle na początek i lidze na Wasze wsparcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariano_italiano Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Witam! Obserwuje forum od dluzszego czasu i w koncu postanowilem sie zarejestrowac. Zmotywowala mnie do tego pewna sprawa ale o tym w odpowiednim watku. Pozdrawiam forumowiczow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Witaj na forum Jest już jeden @Mariano Italiano na forum, tylko pisze się z dużej litery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariano_italiano Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Nie zwrocilem uwagi i przy tworzeniu konta, kreator nie zwrocil mi nazwy jako zajetej. Jesli jednak moderator luz sam zainteresowany uznaja, ze trzeba bedzie ja zmienic to nie widze problemu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stavros Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Witam wszystkich kolegów . Jestem nowym użytkownikiem i postanowiłem się przywitac . Wędkarstwo to moja pasja od ok 20 lat . Moją ulubiona metodą jest spinningowanie , ale również w okresie letnim namiętnie zdradzam ją z feederm i batem . Spinning głównie służy mi do polowania na pstragi , trocie oraz okonie i sandacze . Pozdrawiam jeszcze raz wszystkich kolegów i mam nadzieję ,ze dowiem się tu wielu ciekawych rzeczy na temat naszego wspólnego hobby . Sławek - Gdańsk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi