karolkrause Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Miło nam - Witaj Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 (edytowane) Witam... Edytowane 14 Stycznia 2014 przez cristovo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamk Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Witam wszystkich zamiłowanych "machaniem kijkiem”. Już zdążyłem opisać swoje wątpliwości w wątku regulaminy. Od ponad roku czytałem na forach m.in. tu na tematy łowienia zębaczy.Lecz nie byłem za logowany – mój błąd o czym się przekonałem niedawno. Tak jak pisałem we wcześniejszym wątku łowię od trzech lat, z nastawieniem na zębaczy na spinning. I tak na koncie mam okonki, szczupaki, w zeszłym sezonie sum – 97cm. W tym sezonie kolejny przeskok na bolenie największy 73cm wrócił do Warty. Przede mną kolejne wyzwanie – dobrać się do sandaczy jeszcze żaden nie zawiesił się na wędce. A do organizatorów tego forum – temat przywitania powinien być nielistowany na samym początku forum, trudno na dzień dobry go znaleźć. Ale może tak ma być? Nie wiem jak było kiedyś, ale jako nowy użytkownik piszę może kiedyś to się przyda przy zmianach wyglądu. Pozdrawiam Waszamk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Witam wszystkich wędkarzy i wędkarki. Wędkuję od dziecka, pierwsze kroki stawiałem nad Bugiem obecie od 13 lat mieszkam w UK.Pozdrawiam wszystkich i połamania.Albercik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Witam wszystkich wędkarzy i wędkarki.Jest to jedno z nielicznych, kto wie czy nie ostatnich miejsc na świecie, gdzie nie ma kobiet. Zdaje się że ani jednej. To jest naprawdę elitarne, męskie forum. I niech takim pozostanie. Witaj albercik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Jest to jedno z nielicznych, kto wie czy nie ostatnich miejsc na świecie, gdzie nie ma kobiet. Zdaje się że ani jednej. To jest naprawdę elitarne, męskie forum. I niech takim pozostanie. Witaj albercik. A właśnie że nie są też z nami babki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar233 Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Witam serdecznie Wszystkich.Od jakiegoś czasu czytam Wasze artykuły, jak dla mnie jest to ogromna skarbnica wiedzy.Pozdrawiammar233 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arbuzowski Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Witam od jakiegoś czasu przeglądam forum , spodobało mi się, jest tu duzo artykułów z których mozna się sporo dowiedzieć I z tego co widze ludzie są chętni do pomocy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żwirek Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Witam, mam na imię Irek i pochodzę z Nałęczowa lubię łowić duże sandacze i szczupaki . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szunaj 71 Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Hejka wszystkim.Na imię ma mam Janusz i jestem nowym forumowiczem.Jestem miłośnikiem psów i spinningu.Pozdrawiam wszystkich wędkujacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLBORX Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Witam kolegów wędkarzy!Próbuję coś ze spinningiem.Zgorzelec i okolice.Ciekawa stronka,dużo interesujących tematów.Polamania kija! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byczek71 Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 witam mam na imię Andrzej jestem nowy chciałbym Wszystkich pozdrowić życzyć sukceców w wędkowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Witajcie KoledzyCzujcie się wśród nas jak ryba w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Comandor Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Witajcie koledzy "po kiju", nazywam się Piotrek, pochodzę z lubelskiego. Macham kijem przeważnie na wodzie stojącej, szczupaki i na leciutko okonie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Chciałbym serdecznie powitać wszystkich forumowiczów po kiju. Nazywam się Tomek, jestem z Mazowieckiego i od dłuższego czasu wolną chwilą wchodziłem żeby zaczerpnąć wiedzy i "nowych trendów" aż wreszcie zebrałem się w sobie żeby się uaktywnić. Od kilkunastu lat łowię na spinning, ostatnimi czasy coraz aktywniej, zaczynam również przygodę z castem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal 1980 Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Witam wszystkich kolegów i koleżanki po kiju. Po długim obserwowaniu forum czas się przywitać. Mam na imię Michał, mieszkam w okolicach warszawy , spining to moja pasja od kilku lat. Cieszy mnie każdy drapieżnik aczkolwiek próby złapania ładnego sandacza czy suma jeszcze przedemną (mam taka nadzieje) . Wędkuje raczej w okolicach warszawy na popularnych wodach (Zegrze, Narew od Wierzbicy, trochę Wisła koło Nowego Dworu Maz. Jeszcze raz Witam wszystkich i pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świstak Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Witam kolegów forumowiczów Mam nadzieję że przyłączenie się do tak zacnego grona wędkarzy pozwoli mi poznać nowe tajniki wędkarstwa jakiego jeszcze nie znałem.Oraz że, i ja pomogę nie jednemu koledze w zwiększeniu swojej wiedzy i umiejetności Pozdrawiam serdecznieJarek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazek10 Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Witam.Forum przeglądam już dłuższy czas. Do tej pory u mnie spinning (okazjonalnie mucha), nie mogłem się długo zdecydować na casting jednak podjąłem właśnie decyzję. Raczej zaraziłem się na dobre.Zostało mi zrobić jakieś zakupy i ruszyć do boju.Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roburto Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Witam wszystkich forumowiczów, mam na imię Robert i jestem ze Stalowej Woli. Lubię ciężkie łowienie i grube ryby.To co kocham w wędkarstwie - niżówka, przykosa, wodery, ciężki spinning, su.....y, su.....owe brania i hole.Z braku laku sandacz i boleń Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Witamy, witamy co dzień ktoś przybywa- super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tfurczy ekspiert Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Cześć i czołem, mam nadzieję, że będziecie mogli się ode mnie czegoś nauczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielito Opublikowano 13 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Witam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc83 Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Witam i pozdrawiam z UK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leadrock Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Witam serdecznie wszystkich Kolegów! Zarejestrowałem się na forum dopiero parę dni temu, ale myślę, że był to dobry ruch. Mam nadzieję, że będzie dużo okazji do wzajemnej wymiany wiedzy. Za mną dość długi staż z wędką i wiele ciekawych doświadczeń. Może komuś się przydadzą? A tak przy okazji - możecie mi powiedzieć, czy na zdjęcia do profilu pobierane z url też jest limit "wagi"? Mam pewne problemy z ustawieniem awatara... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel S Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Witam wszystkich Jestem głównie wędkarzem spławikowym, ale z uwagi na coraz mniej czasu ostatnio coraz częściej chodzę ze spiningiem. Przymierzam się do metody castingowej, jestem typem open mind i mam nadzieję, że wiele się nauczę Majkel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi