Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich zamiłowanych "machaniem kijkiem”.

Już zdążyłem opisać swoje wątpliwości w wątku regulaminy. :huh:

Od ponad roku czytałem na forach m.in. tu na tematy łowienia zębaczy.

Lecz nie byłem za logowany – mój błąd o czym się przekonałem niedawno. :ph34r:

Tak jak pisałem we wcześniejszym wątku łowię od trzech lat, z nastawieniem na zębaczy na spinning. I tak na koncie mam okonki, szczupaki, w zeszłym sezonie sum  – 97cm. W tym sezonie kolejny przeskok na bolenie największy 73cm wrócił do Warty. Przede mną kolejne wyzwanie – dobrać się do sandaczy jeszcze żaden nie zawiesił się na wędce.

A do organizatorów tego forum – temat przywitania powinien być nielistowany na samym początku forum, trudno na dzień dobry go znaleźć. Ale może tak ma być? Nie wiem jak było kiedyś, ale jako nowy użytkownik piszę może kiedyś to się przyda przy zmianach wyglądu. :)

Pozdrawiam Was

zamk

Witam wszystkich wędkarzy i wędkarki.

Jest to jedno z nielicznych, kto wie czy nie ostatnich miejsc na świecie, gdzie nie ma kobiet. Zdaje się że ani jednej. To jest naprawdę elitarne, męskie forum. I niech takim pozostanie. :)

Witaj albercik.

Jest to jedno z nielicznych, kto wie czy nie ostatnich miejsc na świecie, gdzie nie ma kobiet. Zdaje się że ani jednej. To jest naprawdę elitarne, męskie forum. I niech takim pozostanie. :)

Witaj albercik.

A właśnie że nie  :) są też z nami babki  ;)

Chciałbym serdecznie powitać wszystkich forumowiczów po kiju. Nazywam się Tomek, jestem z Mazowieckiego i od dłuższego czasu wolną chwilą wchodziłem żeby zaczerpnąć wiedzy i "nowych trendów" aż wreszcie zebrałem się w sobie żeby się uaktywnić. Od kilkunastu lat łowię na spinning, ostatnimi czasy coraz aktywniej, zaczynam również przygodę z castem :)

• Like 1

Witam wszystkich kolegów i koleżanki po kiju. Po długim obserwowaniu forum czas się przywitać. Mam na imię Michał, mieszkam w okolicach warszawy , spining  to moja pasja od kilku lat. Cieszy mnie każdy drapieżnik aczkolwiek próby złapania ładnego sandacza czy suma jeszcze przedemną  (mam taka nadzieje) . Wędkuje  raczej w okolicach  warszawy na popularnych wodach (Zegrze, Narew od Wierzbicy, trochę Wisła koło Nowego Dworu Maz. Jeszcze raz Witam  wszystkich  i pozdrawiam

• Like 1

Witam kolegów forumowiczów

Mam nadzieję że przyłączenie się do tak zacnego grona wędkarzy pozwoli mi poznać nowe tajniki wędkarstwa jakiego jeszcze nie znałem.

Oraz że, i ja pomogę nie jednemu koledze w zwiększeniu swojej wiedzy i umiejetności ;)

Pozdrawiam serdecznie

Jarek

• Like 1

Witam.
Forum przeglądam już dłuższy czas. Do tej pory u mnie spinning (okazjonalnie mucha), nie mogłem się długo zdecydować na casting jednak podjąłem właśnie decyzję. Raczej zaraziłem się na dobre.

Zostało mi zrobić jakieś zakupy i ruszyć do boju.
Pozdrawiam.

• Like 1

Witam wszystkich forumowiczów,

mam na imię Robert i jestem ze Stalowej Woli. Lubię ciężkie łowienie i grube ryby.

To co kocham w wędkarstwie - niżówka, przykosa, wodery, ciężki spinning, su.....y, su.....owe brania i hole.

Z braku laku sandacz i boleń;)

Pozdrawiam:)

Witam serdecznie wszystkich Kolegów! Zarejestrowałem się na forum dopiero parę dni temu, ale myślę, że był to dobry ruch. Mam nadzieję, że będzie dużo okazji do wzajemnej wymiany wiedzy. Za mną dość długi staż z wędką i wiele ciekawych doświadczeń. Może komuś się przydadzą? 

A tak przy okazji - możecie mi powiedzieć, czy na zdjęcia do profilu pobierane z url też jest limit "wagi"? Mam pewne problemy z ustawieniem awatara...

• Like 1