Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich ,

Mam na imię Jarek , od 2 lat dość "poważnie" spininguję . Zalogowałem się na forum celem odnalezienia jakichś instrukcji do któregoś z moich młynków ,a odkryłem wspaniałą skarbnicę wiedzy i nie tylko :) W szczególności zaintrygował i zainspirował mnie do działania dział rodbuildingu :) Być może za jakiś czas będę mógł się pochwalić czymś w tej materii .

Pozdrawiam !

• Like 2

Witam wszystkich kolegów na forum.

Jestem nowym użytkownikiem i postanowiłem się przywitac. Mam na imię Maciej, moją ulubioną metodą jest spinningowanie, Używam kołowrotka o stałej szpuki jak i multiplikatora. Łowię glównie szczupaki, sandacze i okonie. Cieszę się, że moge uczestniczyć w forum i czerpać z niego wiele ciekawych informacji.  

Pozdrawiam wszystkich :)

• Like 1

Witam serdecznie, to mój pierwszy post na forum  w powitalni, dotąd tylko czytałem i podpatrywałem, przerzuciłem się z tyczki na spining i jestem w tym laikiem. Możecie coś podpowiedzieć ze swoich doświadczeń? Jaki sprzęt na początek itd..

Pozdrawiam! 

Witam kolegów na forum,

mam na imię Krzysztof, okręg toruński. Wędkarstwo to choroba, na którą cierpię od dziecka. Poza muchą żadna z dziedzin nie jest mi obca, chociaż nie ukrywam, że prym wiedzie spinning. Forum śledzę już od jakiegoś czasu i widzę, że jest świetnym miejscem do wymiany doświadczeń. Tak trzymać! Ze swojej strony postaram się również dołożyć cegiełkę ;) 

Pozdrawiam! 

• Like 1

Hej, nazywam się Tomek. Spinninguję oraz od miesiąca zacząłem się bawić w robienie wobków, skonstruowałem swój areograf i teraz podpatruję, dokształcam się w technikach malowania jak i skrobania :). Myślę, że wkrótce pochwalę się swoją pracą.

pozdrawiam wszystkich zapaleńców z jb.

• Like 1

Witam wszystkich.

Mam na imię Andrzej,z nieprzebranych zasobów jerkbaita korzystam już od dość dawna,myślę że czas naprawić błąd i przywitać się z Wami.Łowię od dawna,od ok.piętnastu lat już tylko spinning.Mam nadzieję że oprócz pytania i czerpania z forum czasem będę mógł także pomóc.Szanujmy ryby i wody,tak byśmy naszą pasją mogli cieszyć się jak najdłużej.

Pozdrawiam wszystkich :)

• Like 1

Witam wszystkich !!!

Mam na imię Paweł, forum czytam od niedawna. Wędkarstwem interesuje się od ponad 30 lat :huh: .

Obecnie cały swój sprzęt wymieniłem na casting, choroba postępuje  :D .

Jestem użytkownikiem "sąsiedniego" forum  (ten sam nick), na Jerkbait.pl również mam paru znajomych.

Jestem z W-wy i mam zamiar pojawić się na grudniowym spotkaniu :) .

Serdecznie Pozdrawiam! 

• Like 1

Witam,

Mam na imię Mateusz, pochodzę z okolic Sandomierza. Forum śledzę już od jakiegoś czasu czerpiąc wiedzę za co jestem bardzo wdzięczny tworzącym ją użytkownikom. Spininguje na powaznie od 3 lat i ciągle ucze się tej wspaniałej metody spędzania wolnego czasu:)

Pozdrawiam

• Like 1

Witam serdeczenie !

Nazywam się Łukasz, jestem dość młodym wędkarzem, wędkuję trochę ponad rok. Z początku wędka była dla mnie pewną odskocznią i pretekstem wyrwania się z domu, jednak po złapaniu pierwszych ryb stało się to moją nową pasją :) Forum śledzę od dłuższego czasu, dzięki niemu dowiedziałem się wielu ważnych rzeczy, także jest to bardzo fajna sprawa, że takie coś istnieje i możemy zarówno podpatrywać jak i uczyć się od mistrzów. Pozdrawiam

• Like 1

Witam. Mam na imię Arek, mam 23lata , wędkuję od dziecka, głównie na rzece Bug. Moją ulubioną metodą jest oczywiście spinning. Na forum jestem od nie dawna, dowiedziałem się dzięki wam wielu ciekawych rzeczy, mam nadzieję, że z bogacę własną wiedzę wędkarską jeszcze mocniej. Pozdrawiam wszystkich :)

• Like 1