gondor Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Jestem tu nowy ale tak naprawdę to od paru ładnych miesięcy odwiedzam jerkbait, czytam i się uczę. Postanowiłem w końcu się zarejestrować na tak zacnym forum choć wielki krasomówca ze mnie nie jest To w takim razie witam wszystkich forumowiczów i wodom cześć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FighterJig Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Cześć. Jestem Janusz. Ryby łowię od roku, najczęściej na Wiśle. Moimi ulubionymi rybami są szczupak i okoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragber Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Witam wszystkich forumowiczów, na imię mam Jerzy, pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Witam wszystkich forumowiczów.Szczególnie serdecznie, ortodoksyjnych wyznawców C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio76 Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Witam wszystkich serdecznie moderatorów i forumowiczów . Mam na imiĘ Piotr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrajder Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Tomek, znak zodiaku rak, ulubiony kolor - granatowy Najbardziej lubię łowić pstrągi potokowe. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Witam Wszystkich, nazywam się Szymon i standardowo jestem zainteresowany czerpaniem wiedzy i informacji z tego forum - oczywiście w miarę możliwości postaram się aktywnie uczestniczyć i służyć pomocą innym użytkownikom.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek 18 Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Witam Wszystkich mam na imię Tadek spiningiem zajmuje się od ponad 10 latPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Red Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Siema siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekP Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Witam wszystkich , Mam na imię Jarek , od 2 lat dość "poważnie" spininguję . Zalogowałem się na forum celem odnalezienia jakichś instrukcji do któregoś z moich młynków ,a odkryłem wspaniałą skarbnicę wiedzy i nie tylko W szczególności zaintrygował i zainspirował mnie do działania dział rodbuildingu Być może za jakiś czas będę mógł się pochwalić czymś w tej materii . Pozdrawiam ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macko89gs Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Witam wszystkich kolegów na forum. Jestem nowym użytkownikiem i postanowiłem się przywitac. Mam na imię Maciej, moją ulubioną metodą jest spinningowanie, Używam kołowrotka o stałej szpuki jak i multiplikatora. Łowię glównie szczupaki, sandacze i okonie. Cieszę się, że moge uczestniczyć w forum i czerpać z niego wiele ciekawych informacji. Pozdrawiam wszystkich . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Witam, forum odwiedzam już jakiś czas, mam na imię Grzegorz. Spinning to metoda która od niemal 20 lat zajmuje mi większość czasu spędzonego nad wodą. Podlasie i Suwalszczyzna to moje wędkarskie okolice.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guido71 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Witam serdecznie, to mój pierwszy post na forum w powitalni, dotąd tylko czytałem i podpatrywałem, przerzuciłem się z tyczki na spining i jestem w tym laikiem. Możecie coś podpowiedzieć ze swoich doświadczeń? Jaki sprzęt na początek itd..Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4kristo Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Witam kolegów na forum, mam na imię Krzysztof, okręg toruński. Wędkarstwo to choroba, na którą cierpię od dziecka. Poza muchą żadna z dziedzin nie jest mi obca, chociaż nie ukrywam, że prym wiedzie spinning. Forum śledzę już od jakiegoś czasu i widzę, że jest świetnym miejscem do wymiany doświadczeń. Tak trzymać! Ze swojej strony postaram się również dołożyć cegiełkę Pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Witajcie Życzę miłej przygody z Jerkbait.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Hej, nazywam się Tomek. Spinninguję oraz od miesiąca zacząłem się bawić w robienie wobków, skonstruowałem swój areograf i teraz podpatruję, dokształcam się w technikach malowania jak i skrobania . Myślę, że wkrótce pochwalę się swoją pracą. pozdrawiam wszystkich zapaleńców z jb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Witam wszystkich. Mam na imię Andrzej,z nieprzebranych zasobów jerkbaita korzystam już od dość dawna,myślę że czas naprawić błąd i przywitać się z Wami.Łowię od dawna,od ok.piętnastu lat już tylko spinning.Mam nadzieję że oprócz pytania i czerpania z forum czasem będę mógł także pomóc.Szanujmy ryby i wody,tak byśmy naszą pasją mogli cieszyć się jak najdłużej. Pozdrawiam wszystkich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obserwator Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Witam wszystkich !!! Mam na imię Paweł, forum czytam od niedawna. Wędkarstwem interesuje się od ponad 30 lat .Obecnie cały swój sprzęt wymieniłem na casting, choroba postępuje .Jestem użytkownikiem "sąsiedniego" forum (ten sam nick), na Jerkbait.pl również mam paru znajomych.Jestem z W-wy i mam zamiar pojawić się na grudniowym spotkaniu .Serdecznie Pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rokorok Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Witam,Mam na imię Mateusz, pochodzę z okolic Sandomierza. Forum śledzę już od jakiegoś czasu czerpiąc wiedzę za co jestem bardzo wdzięczny tworzącym ją użytkownikom. Spininguje na powaznie od 3 lat i ciągle ucze się tej wspaniałej metody spędzania wolnego czasu:)Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 6 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Witamy Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasss Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Witam serdeczenie ! Nazywam się Łukasz, jestem dość młodym wędkarzem, wędkuję trochę ponad rok. Z początku wędka była dla mnie pewną odskocznią i pretekstem wyrwania się z domu, jednak po złapaniu pierwszych ryb stało się to moją nową pasją Forum śledzę od dłuższego czasu, dzięki niemu dowiedziałem się wielu ważnych rzeczy, także jest to bardzo fajna sprawa, że takie coś istnieje i możemy zarówno podpatrywać jak i uczyć się od mistrzów. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Witam wszystkichŁowię ryby od 35 lat, a od jakichś 5 praktycznie tylko spinninguje. Jestem z okolic Krakowa, łowię wszędzie gdzie jest woda. Na rybach jestem średnio 300 razy w roku.Ryb nie zabieram bo jem tylko z puszki a takie nie biorą tam gdzie wędkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszn1996 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Witam wszystkich.Na forum jestem od ok 2 lat jednak nie zdążyłem się przedstawić przywitać ze wszystkimi, więc robie to teraz. Nazywam się Tomek mam 17 lat łowię głównie na spinning, oprócz łowienia w wolnym czasie robię woblery. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1990 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Witam. Mam na imię Arek, mam 23lata , wędkuję od dziecka, głównie na rzece Bug. Moją ulubioną metodą jest oczywiście spinning. Na forum jestem od nie dawna, dowiedziałem się dzięki wam wielu ciekawych rzeczy, mam nadzieję, że z bogacę własną wiedzę wędkarską jeszcze mocniej. Pozdrawiam wszystkich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy.sztof Opublikowano 12 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2013 Witam wszystkich forumowiczów Jerkbait mam na imię Krzysztof jestem z Dzierżoniowa Od tego roku wędkowanie spinningowe stało się moją pasją. Bardzo spodobało mi się forum i postanowiłem do niego dołączyć pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi