Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich użytkowników forum.

Jako nowy chciałbym się przedstawić.Na imię mam Adam wędkuje od dzieciństwa. Miałem ponad 10 lat przerwy w wędkowaniu, okazało  się że jest to choroba z której nie można się wyleczyć Powróciłem 3 lata temu, ale tylko  do spinningu.Jak dla mnie, Jerkbait to kopalnia wiedzy gdzie po tak długiej przerwie i 3-y letnim błądzeniu w końcu mogę  odnaleźć się w swoim Świecie.Mam  nadzieje  że nie długo nie tylko  będę czerpać ale i dzielić się swoją nową wiedzą,spostrzeżeniami idt.

Pozdrawiam

• Like 1

Witam Kolegów! Łowię (z dłuższymi przerwami) od 10 roku życia, a nałogowo od 4-5 lat :-)! Do tej pory na spławik i spinning ale niestety YouTube "zrobił mi krzywdę" :-) i teraz z zazdrością spoglądam na baitcasting :-). Nie przedłużając trochę teorii na temat baitcastingu z naszego (jeżeli mogę już tak pisać:-P) forum wyczytałem i wiem, że g**** wiem :-D! Reasumując. Intensywnie zbieram kasę na jakiś znośny sprzęt, a potem nad wodę i ćwiczyć do upadłego (rozplątywanie gniazd z plecionki :-D)! Oby do wiosny - życzę Wam wszystkim udanych połowów! Rafał

• Like 1

Witam wszystkich bardzo serdecznie !!!Bardzo mi jest miło ,że mogę wstąpić w szeregi Jerkbait.pl        i myślę że będzie się nam miło współpracować .Pozdrawiam koleżanki i kolegów po "fachu" i życzę wszystkim samych sukcesów wędkarskich w Nowym 2014 Roku!!! Michał.

Witam wszystkich serdecznie.

Wróciłem do wędkowania po kilkuletniej przerwie, najbardziej lubię polować na pstrągi na małych, dzikich rzeczkach.

Ostatnio zainteresował mnie rodbuilding, lubię majsterkować, 99% moich wobków  wystrugałem sam, postanowiłem więc zbudować sobie wędkę. Komponenty już mam , to będzie Seeker SP703 na PB Minima. Muszę jeszcze tylko zbudować sobie maszynkę do wykonywania i suszenia omotek i do dzieła!  Chciałbym zarazem podziękować kolegom za to , że dzielą się swoją wiedzą i doświadczeniem  , wiele się nauczyłem czytając to forum.

Pozdrawiam.

• Like 1

Witam wszystkich.

Zarejestrowałem się na formum już jakiś czas temu ale dopiero teraz trafiłem na ten temat.

Jestem ze Stargardu (zachodniopomorskie), wędkuję od około 20 lat, przede wszystkim metodą spinningową. Ryby którym poświęcam najwięcej czasu to szczupaki, trocie, pstrągi, okonie i sandacze.

Wodom cześć :)

• Like 1