Rheinangler Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Cześć Sylwek, zmień zdjątko bo będziesz kojarzony jako 14 wcielenie wilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Cześć Sylwek, zmień zdjątko bo będziesz kojarzony jako 14 wcielenie wilka weź nie strasz kolegi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasolus Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 (edytowane) Witam koleżanki i kolegów Jest to dopiero mój 4 sezon wędkarski Najwięcej frajdy sprawia mi spinning ale lubię sobie odpocząć przy spławiku Moją ulubioną rybą jest okoń na którego wykonujė własne koguty.Rybą tą zafascynował mnie kolega z forum Iras1975 Edytowane 16 Stycznia 2014 przez fasolus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandalizator14 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Cześć Sylwek, zmień zdjątko bo będziesz kojarzony jako 14 wcielenie wilka 14,15 czy 16 wcielenie to nie ma znaczenia nie każdy wilk jest zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 No - ten ze zdjęcia do pieszczochów nie należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandalizator14 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 E tam łagodny jak baranek pozory mylą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tito Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Witam serdecznie. Na forum trafiłem głodny wiedzy i opinii o multikach głównie. Mieszkam 6km od rzeki Radwi, prawego dopływu Parsęty. Dookoła sporo jezior, do tej pory łowiłem głownie spinningiem ale po tym jak przypadkowo trafił w moje ręcę ABU Ambassadeur 6000C z 71r w stanie idealnym to pomyślałem że z castingiem przygodę czas zacząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tajemniczy Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam wszystkich którzy interesuja sie wedkarstwem. Mam nadzieje ze na tej stronie poznam ludzi ktorzy mi doradza po fachu. O stronie dowiedzialem sie od kologi. Myśle że przyjmiecie mnie miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam wszystkich!mam kilkuletnie doswiadczenie i zamiar je zgłębiać przy Waszej pomocy.Obławiam głównie jeziora lubuskie,środkową odre,i zaporówki na południu przy pomocy spiningu i trolingu(w castingu jestem lajkonikiem,ale to ulegnie zmianie).Zapoznałem sie ze szkierami (ich zielonymi mieszkańcami) i ciągnie mnie na Bałtyk. Chętnie się podziele swoimi doświadczeniami,mam nadzieję na owocną współprace.pozdrawiam Sebastian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abu1978 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Witam wszystkich,mieszkam w Toruniu,łowię ryby tylko na spinning-głównie sandacze,lecz również zdarza mi się pojeżdzić za pstrągami oraz trociami,pozdrawiam Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk48 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Cześć. Jestem Patryk mam 17 lat. Łowię ryby na spławik, na grunt i na spining (szczupaki i czasem pstrągi). Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 (edytowane) Witam,Trochę nie ładnie, że odwiedzam ten temat się dopiero teraz. Łowię tylkona spining, przeważnie w Wiśle lub ZZ. Przy okazji pozdrawiam wszystkich użytkowników. Edytowane 20 Stycznia 2014 przez DP Fishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert13 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Cześć. Wszystkim. Bardzo fajny portal. Postanowiłem dołączyć do społeczności. Łowię na spinning, głównie na Mazowszu , czasami pomorze . pozdrawiam Hubert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Pierwszy post w powitalni to +100 punktów do skila Tak wogóle witam w społeczności, zarówno Ciebie jak i poprzedników, których ostatnio coraz szybciej przybywa co i cieszy oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dwadziesciaszesc Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Witam Od jakiegoś już czasu korzystam z wiedzy tu zgromadzonej i wdzięczny jestem wszystkim, którzy się tą wiedzą dzielą.Postanowiłem jednak zacząć bardziej aktywnie uczestniczyż w życiu forum stąd moja tu wizyta. Tak więc po wtóry WITAM społeczność J.pl Marcin (26) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakochanywbugu Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Czołem, zaglądam tu już od jakiegoś czasu, i zdarza mi się, że mam straszną chęć coś "skrobnąć", a bez przywitania nie wypada . Tak więc witam Was wszystkich. Niektórzy z Was mnie znają, a tym co mnie nie znają, skrobnę parę słów o sobie; Mieszkam nad samym Granicznym Bugiem w bardzo małej wsi (cztery domy ) w gminie Wola Uhruska, ryby łowie głównie w Bugu, choć nie tylko,czwórka z przodu- niestety, mam kilka własnych fajnych jamek, które sa moim oczkiem w głowię, lubię motocykle (teraz już tylko cross i enduro) i poprzerabiane samochody terenowe, no i średnio raz dziennie jestem na rybach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Witamy, Maniek fajne hobby motoryzacyjne, no i co najmniej raz dziennie moczysz kija, tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakochanywbugu Opublikowano 22 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 (edytowane) Witamy, Maniek fajne hobby motoryzacyjne, no i co najmniej raz dziennie moczysz kija, tylko pozazdrościć Nie napisałem, że codziennie, tylko średnio "raz dziennie" tzn że czasami jestem nad wodą trzy razy dziennie, a czasami ani razu- mam blisko- pierwsza woda 200metrów od domu A hobby motoryzacyjne, bo tutaj inaczej nie idzie sie poruszać Ps. fajny masz nick Maniek 1972 Edytowane 22 Stycznia 2014 przez maniek72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Ps. fajny masz nick Maniek 1972 Ty też dlatego zwróciłem uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Mieszkam nad samym Granicznym Bugiem w bardzo małej wsi (cztery domy ) ................. i poprzerabiane samochody terenowe, no i średnio raz dziennie jestem na rybach. cześć Maniek , znaczy z Łomaz (Łomazów) się wyniosłeś? Taaaaaaaa, samochodzik i trasa pozostaje w mej pamięci .A do całej reszty userów: Tak dzikiego i pięknego Bugu jak u Mańka nie ma chyba nigdzie indziej . Jest jednak pewien drobiazg ................. bez Mańkowego pojazdu rzeka jest niedostepna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakochanywbugu Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 cześć Maniek , znaczy z Łomaz (Łomazów) się wyniosłeś?Taaaa. Już na stałe mieszkam a Stulnie- bliżej na ryby mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emilia Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 (edytowane) czeeeeść, nazywam się Emilia, studiuję i mieszkam w Płotach nad Regą. Łowię głównie na spinning pstrągi, trocie w morzu i rzekach, szczupaki, okonie, sandacze, ale w tym roku również zaczynam muchować, czasami na spławiczek, gruncik. odkąd studiuję jestem na rybach tylko w weekend ogólnie łowię od 16 lat czyli od 6 roku życia. Edytowane 24 Stycznia 2014 przez Emilia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Witamy damę na jerkbaicie, miło trochę ubarwić przekrój społeczny portalu płcią piękną, może kobiety rejestrujące się tutaj sprawią, że część z panów będzie dbać bardziej o kulturę wypowiedzi, która i tak nie jest zła, ale zawsze może być lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatCat Opublikowano 24 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Czołem, Nazywam się Paweł, jestem zwolennikiem połowu sumów, szczupaków i sandaczy (kolejność nieprzypadkowa). Lubię próbować nowych technik oraz przynęt. Lubię śledzić nowinki sprzętowe i od dłuższego czasu czytam Wasze forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 25 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 Witaj Paweł, jak wiesz wytrawnych łowców m.in. sumów tu nie brakuje, będziesz miał z kim wymieniać doświadczenia. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi