admin Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Witam Jakubka! No to ile razy zaliczymy rondo w koło Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego używania. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Jakubek a może Ty masz jakieś znajomości w zarządzie dróg w Wiosce Z tramwajamia skoro ostatnio każde nowe skrzyżowanie jest rozwiązywane poprzez ronda <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2005 CZSZSZSZT jakubek jakubek: tak w ogole to trzeba zorganizować jakąś integrację zachodniopomorska czy jak... o jednym domku na zocie to juz nawet nei wspominam Wiadomo swoi ze swoimiCZSZSZSZT over <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 No nareszcie!!!Witam serdecznie!Tak jakoś doniczegowato było bez forum.W tej przerwie udało mi się zrobić kurs płetwonurkowy-będę mógł nareszcie pooglądać rybki przed zapięciem na haczyk.Fajne nowe zdjątka waszych twarzy uświadomiły mi smutny fakt,ze mówiąc delikatnie doroślejemy.Dzięki za to forum!Pozdrowionka! Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Witam i pozdrawiam. Taaaa ... doroślejemy fakt ... PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek123 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Witam Wszyskich i pozdrawiam. No i oczywiscie Wielkie dzięki dla Remka za przygarnięcie błąkających się moczykijów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Hahaha, szczególnie po moim zdjęciu (avatarze) widać, że strasznie wydoroślałem... hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Nie ma za co Tomku dziękować. Witam serdecznie i życzę przyjemności. Oczywiście oczekuję współpracy, relacji i aktywności! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Rognis ty nawet karnację zmieniłeś hahaha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 @Rocky, tak jakoś się porobiło w te gorące lato, że karnacja mi nieco zzieleniała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Rognis Ty się wiecęj tyle nie opalaj <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Tak w ogóle to mówcie za siebie, ja tam nigdy nie wydorośleje.. Mogę się zestarzeć, ale żeby zaraz dorośleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 ...no to i mnie tu przywiało. Witam wszystkich! mam nadzieję, że nie będziecie mieli nic przeciwko temu, że do Was dołącze? Pzdr!Yokozuna p.s obiecuję nikomu nie wadzić, jak to ja niespotykanie spokojny człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 YOKO!! WItaj! Miło Cię tu wdzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Września 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 Witaj Yoko, bardzo się cieszę, że już jesteś i dołączyłeś do nas! Wierzę w to, że podzielisz się z nami swoją wiedzą na temat jerków, pstrągów, troci itd. Pozdrawiam serdecznieRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2005 Cześć Yoko, szaconeczek , to jak - jestes juz w kraju ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_k84 Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Witaj Yoko-Ono-San! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waci Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Witam wszystkich.Wracam po urlopie, a tu forum juz działa. No to czym prędzej się zarejestrowałem. Widzę tu całą plejadę znajomych. Pozdrowiena dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Września 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Hej, hej ... Waci bardzo się cieszę! Pozdrawiam serdecznie i jestem zadowolony, że jesteś z nami. Taaaaa ... znajome i nieznajome twarze. Mimo, że funkcjonujemy niecałe dwa tygodnie (bez stron ) już mamy blisko 1000 postów no i całą wielką świetną ekipę specjalistów na forum. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 Witaj Wacławie, bracie Sławomira dobry człowieku z okolic Golubia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN--Spin Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 WITAM!!W koncu i ja dotarlem dzieki MIFKOWIDobra robota, jakos lepiej sie czyta na tym forum niz na dotychczasowym SALMOWYMJ troszke sobie nick zmienilempozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 WItamy nie-witanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Tak Friko, jestem już w kraju... Pozdrawiam,Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Września 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Marcin-spin-ibiza, witam serdecznie! Przyjemności z używania forum. Pozdrawiam serdecznieRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michumm Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Właśnie się zarejestrowałeś? Przywitaj się TUTAJ. Witamy Cię Serdecznie na Jerkbait.pl P.S Remku proszę o przyczepienie tego postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi