Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Kolegów i Koleżanki!!

Jestem nowym użytkownikiem portalu Jerkbait.pl więc wypada się przywitać. Na imię mam Mariusz i mieszkam w Sochaczewie. Choć pod nosem mam Bzurę to wędkuję głównie na Wiśle w Wyszogrodzie. Preferuję feeder jednak ostatnio zajarałem się strasznie spiningowaniem i przede wszystkim tej metodzie pragnę przeznaczyć swój wolny czas w tym sezonie. Pozdrawiam całą wędkarską brać!!!

Witam wszystkich!

Doświadczeniem wędkarskim nie grzeszę więc raczej będę w większej części obserwatorem forum niż jego aktywnym użytkownikiem ale może z czasem się to zmieni :)

Moją ukochaną rybą jest pstrąg potokowy, ukochaną metodą od dwóch sezonów mucha. O ile do gatunków ryb się nie ograniczam, do metody wędkarskiej z roku na rok coraz bardziej :P

Pozdrawiam!

Witam wszystkich serdecznie. Nazywam się Szymon Morawski i łowie rybki od dziesiątego roku życia. Na sztuczną przynętę łowie od jakiś 5-6 lat. Od niecałych dwóch lat zajmuje się tym można powiedzieć sportowo w krakowskiej lidze spiningowej. Można powiedzieć ze troszkę umie łowić okonie i pstrągi :wub:  bez których nie mogę żyć od początku zabawy ze sztuczną przynętą. Innymi rybami też troszkę się zajmuję ale zdecydowanie najwięcej czasu poświęcam na zwiedzanie małych krętych rzeczek. Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do grona forumowiczów i będzie nam sie razem dobrze współpracowało pozdrawiam wszystkich! :)

Witam serdecznie wszystkich :) Mam na imię Szymon i jestem z woj. lubuskiego. Mam nadzieję, że znajdę wiele pomocnych porad i tematów na forum ale jednocześnie jeśli sam będę potrafił w jakiś sposób pomóc to z największą przyjemnością :) Sprawa u mnie nie jest skomplikowana - z metod wędkarstwa to jedynie spinning uprawiam - szczupak i okoń :) pozdrawiam wszystkich :)

Witam szanowne grono tak zacnej skarbnicy wiedzy wędkarskiej. Mam na imię Jakub i jestem początkującym wędkarzem z Sulęcina. Spinningiem zainteresowałem się w zeszłym roku. Najczęściej łowie w jeziorach poligonowych w Wędrzynie woj. Lubuskie. 

Pozdrawiam.

Witam serdecznie kolegów i koleżanki po kiju. Na imię mam Michał i mieszkam w Morzyczynie koło Stargardu Szczecińskiego. Wędkuję głównie na jeziorach z łódki oraz lubię pospacerować ze spiningiem nad rzekami (Ina, Krąpiel). W zeszłym roku kolega pokazał mi casting i od tamtej pory noszę się z zamiarem zakupienia nowego sprzętu do tej właśnie techniki. Mam wielką nadzieję, że z waszą pomocą na forum uda mi się zagłębić wiedzy castingowej oraz pomoże dobrać odpowiedni sprzęt. 

Równocześnie przeglądając forum jerkbait zainspirowało mnie tworzenie przynęt. Postanowiłem, że spróbuję swoich sił w dziedzinie budowania woblerów.

Pozdrawiam

Michał

Witam!Mam na imię Kamil,lat 35-od 25 lat probuje swoich sił w połowie róznych rybek.Najczęściej wybieram się na szczupaki,w tym miejscu nieskromnie się pochwalę-w 2013 3 razy pobijałem swój rekord życiowy, 98cm/7,3kg  100cm/7,5kg i na koniec 103cm/6,3 kg.Z białej rybki wielkich efektów nie mam,najciekawsza to chyba płoć 38cm,w tym roku planuje złowić coś godnego uwagi,zakupiłem już od kolegi 30 2 kilowych puszek kuku :) Pozdrawiam wszystkich!

Witam

od kilkunastu lat łowię pstrągi na spining a od 10 na muchę.

Wcześniej moje łowiska znajdowały się w zachodniopomorskim teraz w Małopolsce.

Kilka razy do roku wybieram się na lipienia i troć jeśli czas pozwoli. W tym roku zamierzam zacząć przygodę z głowacicą.

Forum śledzę od jakiegoś czasu.

pozdrawiam i życzę połamania kija, tudzież napiętego sznura

Adrian

Witam. Mam na imię Tomek, wędkuje od ładnych paru lat, w zasadzie od zeszłego sezonu głównie spinninguję.

Póki co odwiedzam Lubuskie wody w okolicach Gorzowa. Po ostatnim sezonie dużo uwagi zacząłem poświęcać kleniom i w zasadzie to one będą celem numer jeden w moich wyprawach. Zapoczątkowałem również w przerwie między sezonami swoją produkcję woblerów i sukcesywnie staram się rozwijać umiejętności.

Życzę wszystkim sukcesów i pozdrawiam ! :)

Witam wszystkich,

nazywam się Bartek, jestem uniwersalnym wędkarzem, ponieważ łowię każdą metodą. Na spinning najbardziej lubię łowić sandacze, które w 90% są moim celem na wyprawach, niestety nie zawsze udaje się coś złowić  :)

Pozdrawiam wszystkich zapaleńców.

Edytowane przez Bartolini13m

Ola amigos.

Marcin jestem.

Lokalizacja Grodzisk Mazowiecki.

Po 12 latach wracam do sportu dzieki mojej córce.

Głównie spininguje, mikołaj dał mi citice 201g6, wiem dla wiekszosci z was to low end z malezji.

Mimo wszystko zamierzam przystapic do klanu castingowego.

Cześć Panie i Panowie,

Nazywam się Patryk i łowię ryby od kilku lat ale raczej amatorsko. Moimi ulubionymi metodami są spinning i trolling, niedługo zamierzam też spróbować swoich sił w baitcastingu. Do trollingu używam głównie wędziska okuma black rock 14-42 z podczepionym Spro Red Arc'iem 10300 a do spinningu kijka Dragon Mystery XT Contact Jig 3-20 z kołowrotkiem Dragon Viper FD 830 iT. Sprzęt na razie mnie nie zawiódł ale nie łowię zbyt często więc moje zdanie nie jest zbyt miarodajne w tym temacie.
Od dawna czytam to forum, dziś postanowiłem dołączyć do szanownego grona Użytkowników.

Pozdrawiam,
Patryk

Edytowane przez coma

Witam wszystkich serdecznie, od jakiegoś czasu zaglądam na forum, a teraz postanowiłem się zarejestrować. Kopalnia wiedzy, patrząc na doświadczenie wielu z Was sam nie będę się wychylać. Wędkuje zarówno na spławik, grunt jak i spinning, który z roku na rok co raz bardziej staram się uskuteczniać. W tym roku zaraziłem się również wędkarstwem podlodowym. Z wędkarskim pozdrowieniem

Witam wszystkich mam na imię Andrzej i pochodzę z Głogowa z brzegu latam ze spinem a od zeszłego sezonu próbuję trollingu, i jak wielu kolegów z tego portalu ja również dłubię w wolnych chwilach woblerki teraz głównie pod sumka pozdrawiam i do zobaczenia nad wodą :P