robert67 Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Sie ma Zbyniu i fajnie, że jesteś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUBUATQ Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Witam wszystkich , na multiplikator łowię od 2006 roku, posiadam konto na sąsiednim forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzaless Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Witam wszystkich zapaleńców. Moją ulubioną metodą jest spinning. Łowię głównie na starorzeczach Bugu, w tym sezonie chcę zmierzyć się z Wisłą. Ostatnio zacząłem dłubać przy lurebuilding'u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pejcz Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Dzień dobry, cześć i czołem - ze spinningiem dopiero zacząłem Pozdrawiam, Piotr, Poznań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wedizer Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Witam !Mam na imię Krystian.Mam 14 lat.W tym roku rozpoczynam przygodę ze spiningiem z nastawieniem na klenika Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Witam Jestem Andrzej, mieszkam w Ciechanowie, od niedawna korzystam z forum, jest świetne, wiele ciekawych informacji.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomrusz Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 WitamJestem Tomek, mieszkam w Mińsku Mazowieckim, łowię rybki od wielu lat, na forum jestem od niedawna.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pekan Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Witam wszystkich użytkowników jerkbaitKrótko o sobie - bardzo lubię wędkarstwo połączone z łazikowaniem, dlatego moja ulubiona metoda to popularny spining. Lubię łowić na wszelkiego rodzaju rzekach od najmniejszych ciureczków do dużych rzek. Hobbystycznie wykonuję przynęty, z których korzystam, przede wszystkim woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FOEWROCLAW Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Witam wszystkich:) z nad Odry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Witam wszystkich nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasienieznam Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 hej, chyba zapomniałem się przywitać.łowie już jakis czas , fotografuje troche, ogolnie sie nieznam:)pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezarro71 Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 (edytowane) Witam wszystkich użytkowników Jerkbaitu jestem nowy krótko o sobie miłośnik castingu motto ? bez wedkarstwa i przedzierania się przez zarośla nie było by przyejmności pozdrawiam wszystkich. Edytowane 6 Marca 2014 przez Cezarro71 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWroclaw41 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 (edytowane) Witam. Jestem Adam. Pochodzę z Wrocka. Mieszkam w Wawie.Łowię głównie nad Odrą .Moją pasją jest spinning. I ryby - kleń, jaź.Połamania i do zo ! ! Edytowane 8 Marca 2014 przez PeleWroclaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catch&Release Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Witaj Adam słuchaj chcialem sie zapytać Ciebie jak wyglada sprawa odnośnie odcinka koło Mostu Grunwaldzkiego czy sa tam sandacze ? Na co je tam najczęściej łowią jesli chodzi o spinning ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWroclaw41 Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Łowią z barierek często, podobno weszły ryby morskie . Troć .Sporo białorybu grasowało a jeśli chodzi o sandacze nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stunter Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 (edytowane) Tutaj się witamy. http://jerkbait.pl/topic/29579-powitanie-na-jerkbaitpl/ Edytowane 8 Marca 2014 przez Stunter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bo231 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Witam Bogdan lat 33 na forum obecny już jakiś czas jako miłośnik-czytelnik.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klusek006 Opublikowano 9 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Witam wszystkich Co tu by o sobie napisać... Mam na imię Kuba, mam 24lata wędkuję odkąd tylko sięgam pamięcią.Piszę do was z okolic Leszna.Na forum trafiłem niedawno i jestem przytłoczony ogromem informacjii, które są tutaj zamieszczone.A poza łażeniem z wędką nad wodą trochę dłubię przy robieniu własnych przynęt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiko Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Witam wszystkich serdecznie. Późno się witam ale jak to mówią lepiej późno niż... później?Ciesze się,że mogę korzystać z Forum.Wojtek dzięki za zaproszenie :)do zobaczenia na rybach. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomanek13 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Witam wszystkich.Imię moje Tomek.Mam 50 lat. Ryby łowię od dziecka, obecnie tylko na spining. Z jerkbaita korzystam od kilku miesięcy i w związku z tym należałoby się przywitać. Czynie to przyjemnością i uznaniem dla dużej wiedzy prezentowanej na tym forum.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek86 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Witam wszystkich mam na imię Maciek jestem z okolicy Konina (Wielkopolska) Pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Witamy na Jerkbait 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertxxx62 Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Witam wszystkich serdecznie ! Mam na imie Robert , wędkuję na Dolnym Śląsku przeważnie na muchę Pozdrawiam ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brt3 Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 (edytowane) Witamy Edytowane 16 Marca 2014 przez brt3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi