ricco Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Cześć. Mam na imię Rysiek. Witam wszystkich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanon123 Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Cześć mam na imię Kamil moją ulubioną rybą jest kleń strugam też woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TZ_TeZet Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Dzień dobry Wszystkim userom, chciałbym się oficjalnie przywitać. Na imię mam Tomek, za chwilę pół stówki na karku, mieszkam pod W-wą. Łowię praktycznie tylko metodą spinningową a ostatnio zamiast jednodniówek to tu, to tam wybieram tygodniówki w Finlandii, lub Szwecji. Witam wszystkich i pozdrawiam serdecznie całą elektroniczną społeczność wędkarską Proszę o wyrozumiałość dla nowego usera.Pozdr,TZ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Witam wszystkich serdecznie,jestem Kuba wędkarz wyczynowy...wyczynem jest jak coś złapię, pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bochdan Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Witam wszystkich serdecznie.Pochodzę z mazowsza z miejscowości Wieliszew , najczęściej łowię na rzece Narew.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tayson103 Opublikowano 21 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Witam wszystkich forumowiczów, mam na imię Mateusz.Pozdrawiam i życzę wszystkim owocnego sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek79 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Witam wszystkich zapaleńców wędkarstwa!!!Mam na imię Piotr i mieszkam niedaleko Wyszogrodu. Łowię głównie na Wiśle i Bzurze.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinDoktor Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Witam wszystkich miłośników moczenia kija. Miło mi dołączyć do tak zacnego grona forumowiczów ''Jerkbait''. Mam na imię Mirek. Mieszkam w Wa-wie. Głównym sportem jaki uprawiam jest spinning. Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Witam całą brać wędkarską, jestem Grzesiek i od niedawna powracam do mojej ulubionej metody z młodych lat,czyli spining.Mam nadzieję poszerzyć swoją wiedzę dzięki temu forum,stąd moja obecność tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
universo Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Cześć wszystkim.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cygant Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Cześć wszystkim.Forum przeglądam i czytam od dawna, i jakoś tam nie naszło , żeby jednak coś od czasu do czasu napisać .Łowię aktualnie w zasadzie w 99 % na muche, 1% to spin, promilowo czasem na DSa . PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Witam,ja równiez od jakiegos czasu przegladam forum, ale dopiero teraz postanowiłem się uaktywnić Mam na imię Olaf, bardzo często można mnie spotkać w czasie spacerów ze spinningiem nad Wisłą, Wkrą i Narwią.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub Mołdoch Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 WitamMam na imię Jakub mam dwanaście lat wędkarstwem zaraził mnie ojciec,moją ulubioną metodą jest spining .Łowiska to głównie wody Roztocza i zbiornik Nielisz.Pozdrawiam Jakub Mołdoch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczypak Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Cześć wszystkim!Mam na imię Tomek i od jakiegoś czasu śledzę forum. Postanowiłem się zarejestrować i przyłączyć o niektórych dyskusji. Najchętniej łowię szczupaki, sandacze i pstrągi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziek Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Witam wszystkich,Mam na imię Wojtek. Z wędkarstwem związany od dziecka. Wcześniej wędkarstwo spławikowe, obecnie doszedł spinning. Obiekt pożądania to szczególnie okonie . Zarejestrowałem się już pewnie ponad rok temu, ale raczej obserwowałem niż pisałem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio k Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Witam wszystkich.Nazywam się Bogdan Kiper i mieszkam w Krakowie. Łowię wyłącznie na spinning, startuję w zawodach spinningowych, strugam woblery i interesuję się rodbuildingiem.PozdrawiamBogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilo Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Witam kolegów,Z tej strony Kacper, mieszkam w Chojnowie i latam ze spinem głównie po okolicznych rzeczkach:)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snowboarderex Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Witam wszystkich JERKABAITOWCÓW ! PozdrawiamSebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrR Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Witam Wszystkich! łowie metoda centerpin 18 lat. Pozdrawiam Piotr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Witaj na forum. Udanej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquarius Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 WitamMam na imię Marcin mieszkam na Górnym Śląsku od 12 lat "flyfishing" z dosyć długą przerwą zdrowotną-teraz powrót mam nadzieję że udany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rico1 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Witam wszystkich użytkowników forum na imię mam Marcin pochodzę z Gdańska w tym roku chce zając sie tylko spiningiem Życzę wszystkim taaakiej ryby i połamania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikemaniac Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 WitamNa imię mam Adam, mieszkam w Olsztynie. Wędkuję niemal 30 lat z drobnymi przerwami. Uganiam się głównie za drapieżnikami...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tb01 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Witam wszystkich.Mam na imię Andrzej.Pozdrawiam., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek2000 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Witam wszystkich. Mam na imię Mirek, pochodzę z okolic Konina i tam też wędkuje.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi