MichałP Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Dzień dobry i witam wszystkiech! Mam na imię Michał i wędkuję od małego. Głównie obławiam Drwęcę, czasem też jeziora mazurskie i Wisłę. Fajnie, że jest to forum, od jakiegoś czasu przeglądałem je, teraz zdecydowałem się na rejestrację. Pozdrawiam,Michał Popławski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monikat Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 25 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Cześć wszystkim! Kamil z Olsztyna. Nad wodą prawie 2 dekady, bo jak miałem 4 lata to długie szklaki były fest ciężkie to musiałem jeszcze rok poczekać i podrosnąć ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Dzień dobry wszystkim Mam na imię Daniel i jestem z Olsztyna.pozdro i połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody1998 Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Witam Jestem Krzysiek mam 16 lat i od tego sezonu btw od kwietnia zaraziłem sie wędkarstwem mam nadzieje ze naucze sie wielu przydatnych informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Witam, wszystkich nie witanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur43 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Cześć mam na imię Artur,witam i pozdrawiam wszystkich wędkarzy słodko i słonowodnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkor Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Witam Wszystkich użytkowników forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fly Opublikowano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2014 Witam!Pozdrawiam z Oslo, a pochodzę z Krk. Wędkuje w słonej i słodkiej , z lądu i z wody. Spinning, grunt myśle o muchówce ale to przyszłość. Po fiordzie przemieszczam się Aqualine 540 (Texas) +25hp Mercury 4t. a po jeziorkach kolibri 360+5hp Mercury.pozdro i połamania i stopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ro83rt Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Witam. Jestem Robert i mieszkam w okolicach zalewu sulejowskiego. Tam tez wedkuje jak i na rzece Pilicy. Jestem początkującym, ale każda wolna chwile spędzam nad woda. Tylko spinninguje, ale ciągnie mnie żeby spróbować połapać na muche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr_sc Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Dzień dobry wszystkim Mam na imię Piotr i jestem z Sosnowca. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamekkp Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Siema jestem Adam i z C.. nie gadam, temu jestem małomówny jk, na forum jestem od dłuzszego czasu, fakt początkowy czas spedzany tu to tylko giełda, teraz staram się być "na bieząco" z innymi działami. Interesuje mnie jedynie spining, nie probowałem much, trolla itp (jakoś nie kręci mnie to) Od jakiegos czasu myśle o jakimś struganiu ale nie mam ręki do malowania więc jestem spalony na mecie Jak każdy wódka, dziw** i konserwy bez przerwy......... kiedyś były teraz baba trzyma solidny kaganiec ;( jedyne broszki na jakie moge popatrzyc to te wyłowione z wody I tak nikt tego nie czyta wiec koncze ten esej. POWODZENIA i połamania. Adamekkp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotek Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Witam koleżanki i kolegów po kiju.Na imie mam Marcin i od 3 lat spinninguje.Pozdrawiam z Torunia :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
credor Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 Witam wszystkich. Mam na imię Grzegorz, mieszkam w Chełmie. Interesuję się głównie spinningiem. Moim ulubionym łowiskiem jest rzeka Bug. Pozdrawiam Wysłane z mojego GT-N7100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juby3004 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Witam serdecznie kolegów po kiju:) Mam na imie Łukasz i jestem z Głogowa także łowisko nr#1 to odra:)Moją zdecydowanie ulubiona metodą jest nocny spinning(moim zdaniem kwintesencja wedkarstwa, wszystkie zmysły na baczność-piękne) jako nr#2 ganianie za boleniem. Wyznaję zasadę złów i wypuść poza jednym jesiennym sandaczem rocznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolec Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Witam Brać spiningową oraz muszkarzy.Kolec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halny Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Witam Szanownych Kolegów!Mieszkam w Łodzi, łowię zasadniczo tylko na spinning, choć prawie nieużywaną matchówkę też posiadam . Co złowię to wypuszczę, niezależnie od wymiaru, gatunku czy ciśnienia atmosferycznego. Fajne forum.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szofer Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Cześć, Mam na imie Michał i jestem z Dzierżoniowa na dolnym śląsku.Wędkuję głównie na Nysie Kłodzkiej i okolicznych zbiornikach.Do zobaczenia nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek J Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Witam Wszystkich. Mam na imię Przemek rocznik 92. Mieszkam w niedaleko Piotrkowa Trybunalskiego, wędkuje głównie nad Zalewem Sulejowskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lalus Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Witam wszystkichMam na imię Andrzej, mieszkam w Mińsku Mazowieckim. Wędkuje od niedawna, a metoda to spinning.Pozdrawiam również wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traperczłopa Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Witam serdecznie kolegów. Na imię mam Krzysztof i mieszkam w Człopie Powiat Wałecki. Wędkarstwem interesuję się od zawsze. Główna dziedzina zainteresowania to spin ale też spławikiem nie gardzę (głównie leszcz nocą) . Interesuję się też myślistwem oraz zbieraniem poroży. Pozdrawiam wszystkich kolegów po kiju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 (edytowane) Witamy kolegów, miłego użytkowania . Edytowane 28 Czerwca 2014 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leadrock Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Siema jestem Adam i z C.. nie gadam, temu jestem małomówny jk, na forum jestem od dłuzszego czasu, fakt początkowy czas spedzany tu to tylko giełda, teraz staram się być "na bieząco" z innymi działami. Interesuje mnie jedynie spining, nie probowałem much, trolla itp (jakoś nie kręci mnie to) Od jakiegos czasu myśle o jakimś struganiu ale nie mam ręki do malowania więc jestem spalony na mecie Jak każdy wódka, dziw** i konserwy bez przerwy......... kiedyś były teraz baba trzyma solidny kaganiec ;( jedyne broszki na jakie moge popatrzyc to te wyłowione z wody I tak nikt tego nie czyta wiec koncze ten esej. POWODZENIA i połamania. AdamekkpA widzisz? Ja czytam!Witam wszystkich nowych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał1988 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 witam wszystkich Jestem Rafał a spinningiem "zaraził" mnie kolega a umocnił mnie w tym pierwszy boleń pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 29 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 (edytowane) Witam jestem Adam łowię głównie na spining, najczęściej uganiam się za pstrągami i kleniami. Czasami też coś wystrugam. Pozdrawiam Edytowane 29 Czerwca 2014 przez adashhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi