Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry i witam wszystkiech!

Mam na imię Michał i wędkuję od małego. Głównie obławiam Drwęcę, czasem też jeziora mazurskie i Wisłę.

Fajnie, że jest to forum, od jakiegoś czasu przeglądałem je, teraz zdecydowałem się na rejestrację.

Pozdrawiam,

Michał Popławski

Witam!

Pozdrawiam z Oslo, a pochodzę z Krk. Wędkuje w słonej i słodkiej , z lądu i z wody. Spinning, grunt myśle o muchówce ale to przyszłość. Po fiordzie przemieszczam się Aqualine 540 (Texas) +25hp Mercury 4t. a po jeziorkach kolibri 360+5hp Mercury.

pozdro i połamania i stopy

Siema jestem Adam i z C.. nie gadam, temu jestem małomówny  ;) jk, na forum jestem od dłuzszego czasu, fakt początkowy czas spedzany tu to tylko giełda, teraz staram się być "na bieząco" z innymi działami.

Interesuje mnie  jedynie spining, nie probowałem much, trolla itp (jakoś nie kręci mnie to) Od jakiegos czasu myśle o jakimś struganiu ale nie mam ręki do malowania więc jestem spalony na mecie ;)

Jak każdy wódka, dziw** i konserwy bez przerwy......... kiedyś były teraz baba trzyma solidny kaganiec ;( jedyne broszki na jakie moge popatrzyc to te wyłowione z wody ;)

I tak nikt tego nie czyta wiec koncze ten esej. POWODZENIA i połamania.

Adamekkp

• Like 1

Witam serdecznie kolegów po kiju:)

Mam na imie Łukasz i jestem z Głogowa także łowisko nr#1 to odra:)

Moją zdecydowanie ulubiona metodą jest nocny spinning(moim zdaniem kwintesencja wedkarstwa, wszystkie zmysły na baczność-piękne) jako nr#2 ganianie za boleniem.

Wyznaję zasadę złów i wypuść poza jednym jesiennym sandaczem rocznie.

Witam serdecznie kolegów. Na imię mam Krzysztof i mieszkam w Człopie  Powiat Wałecki. Wędkarstwem interesuję się od zawsze. Główna dziedzina zainteresowania to spin ale też spławikiem nie gardzę (głównie leszcz nocą) . Interesuję się też myślistwem oraz zbieraniem poroży. Pozdrawiam wszystkich kolegów po kiju

Siema jestem Adam i z C.. nie gadam, temu jestem małomówny  ;) jk, na forum jestem od dłuzszego czasu, fakt początkowy czas spedzany tu to tylko giełda, teraz staram się być "na bieząco" z innymi działami.

Interesuje mnie  jedynie spining, nie probowałem much, trolla itp (jakoś nie kręci mnie to) Od jakiegos czasu myśle o jakimś struganiu ale nie mam ręki do malowania więc jestem spalony na mecie ;)

Jak każdy wódka, dziw** i konserwy bez przerwy......... kiedyś były teraz baba trzyma solidny kaganiec ;( jedyne broszki na jakie moge popatrzyc to te wyłowione z wody ;)

I tak nikt tego nie czyta wiec koncze ten esej. POWODZENIA i połamania.

Adamekkp

A widzisz? Ja czytam!

Witam wszystkich nowych!