Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich !

Mam na imię Damian, pochodzę z  Kolbuszowej, ale obecnie mieszkam gdzie indziej ;)

Najczęściej wędkuję w Wisłoce i jej dopływach - obecnie wyłącznie spinning, dawniej głównie spławik i feeder.

Moją ulubioną rybą jest brzana, natomiast (z konieczności) najczęściej łowię klenie.

W wolnych (od wędkarstwa) chwilach zajmuje się głównie narzekaniem na melioracje rzek, kłusownictwo, mięsiarstwo itp.

Witam.

Mam na imię Zbyszek i jestem z Krakowa. Mam za sobą dekadę karpiarstwa, następnie dekadę muchy a teraz wzięło mnie na spining.

Od 3 lat łowię trocie na Bornholmie (byłem już 9 razy).

Od początku tego roku kompletowałem sprzęt pływający, z którego mam zamiar łowić na Czorsztynie i Rożnowie.

Potokowców szukam w Szreniawie, Rabie i Dunajcu, ale w tym roku sobie nie połowiłem - cały czas brudna woda.

Pozdrawiam.

Witam, 

jestem Maciek i pochodzę z Gubina. Swoją przygodę ze spinningiem zacząłem 7 lat temu poczynając od szczupaków i okoni. Obecnie razem ze znajomym uganiamy się za boleniami i kleniami z bardzo dobrym skutkiem. Od pewnego czasu łowimy tylko na wobki własnej produkcji, o których mam nadzieję kiedyś usłyszcie :)
Pozdrawiam! 

Witam wszystkich miłośników wędkarstwa.

Mam nadzieje, że wypowiadanie sie na tym forum będzie czystą przujemnością. Już teraz społeczność jerkbait.pl i zawarta na portalu wiedza to istna księga niezbednych i ciekawych informacji.

Mieszkam w Gorzowie Wlkp. i najczęściej łowie w tych okolicach. Interesuję się wszystkimi metodami wędkarstwa, jednak ostatnio najwięcej czasu spędzam spiningując oraz od zeszłego sezonu próbuję swych sił w castingu. Życzę wszystkim "połamania kija" na taaaakiej rybie ;)

Cześć, mam na imię Marcin i jestem wędkarzem:/. Mieszkam na Mazowszu, tęsknię za Podkarpaciem gdzie uczyłem się łowić. Lubię spinning, lubię małe rzeczki, lubię robić woblery, lubię wypuszczać złowione ryby. Od wielu miesięcy korzystam z porad i informacji na tym jakże zacnym forum więc chyba wypada się przywitać...

Witam serdecznie , Przemek z ok Bydgoszczy. Miło mi zagościć  na tak wyśmienitym forum :) Od zawsze jestem typowym spiningistą  łowiącym w jeziorach, rzekach i kanałach w woj kujawsko-pomorskim. Uwielbiam wypuszczać złowione ryby aby w przyszłości mieć okazje złowić je ponownie znacznie większe :) Witam wszystkich forumowiczów i połamania kija :)

Witam, na imię mam Jakub.

Jestem warszawiakiem, przekroczyłem trzeci krzyżyk a wędkuję od kiedy mogłem na baczność stać pod stołem. Zacząłem od spławika, potem lekki grunt, karpiowanie a ostatnio zafascynował mnie spinning (chyba tym, że nie trzeba wynajmować przyczepki żeby wszystkie graty ze sobą zabrać).

• 2 tygodnie później...

Witam wszystkich kolegów forumowiczów.

Nazywam się Artur pochodzę z Lublina.

Mam 31 lat,  wędkarstwem zaszczepił mnie mój wujek kiedy byłem małym chłopcem. :)

Głównie wędkuje w Bystrzycy, Wieprzu, odwiedzam Wisłę oraz Pojezierze Łęczyńsko - Włodawskie,

właściwię to łowię gdzie się tylko da, od wielu lat tylko spinning.

pozdrawiam

Witam wszystkich :)

Jestem Damian pochodzę z okolic Wadowic, mam 14 lat. Odkąd pamiętam to zawsze wędkowałem :) Aktualnie zajmuję się wędkarstwem sumowym. Z powodu braku czasu na długie zasiadki sumowe chcę skompletować sprzęt spiningowy żeby można było wyskoczyć chociaż na godzinkę, dwie nad wodę :) Z

Pozdrawiam :)

Cześć!

Mam na imię Grzesiek jestem z Jeleniej Góry  .

Od kilku lat biczuję wodę raz muchą a raz spinningiem i nadal się chętnię uczę od bardziej doświadczonych Kolegów ;)

Od roku czasu próbuję moich sił głównie w łowieniu z pontonu na Pilchowicach.

Serdecznie pozdrawiam WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW ;)

Witam wszystkich miłośników wędkarstwa ,tych aktywnych oraz stacjonarnych,łowców okazów oraz niedzielnych płotkarzy . Jestem z praktykujący i gawędziarz jak każdy wiec życzę wszystkim połamania kijów  :)  ;) i dobrej zabawy przy współzawodnictwie . Pozdrawiam wszystkich  :D