Filip14 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Witam wszystkich . Pochodzę z Krakowa , najczęściej wędkuję na Wiśle i na Przylasku Rusieckim . Moją ulubioną metodą jest spinning na który łowię zazwyczaj okonie i szczupaki . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Ł. Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Witam Wszystkich !Mam na imię Damian, pochodzę z Kolbuszowej, ale obecnie mieszkam gdzie indziej Najczęściej wędkuję w Wisłoce i jej dopływach - obecnie wyłącznie spinning, dawniej głównie spławik i feeder.Moją ulubioną rybą jest brzana, natomiast (z konieczności) najczęściej łowię klenie.W wolnych (od wędkarstwa) chwilach zajmuje się głównie narzekaniem na melioracje rzek, kłusownictwo, mięsiarstwo itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deywed12 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Witam wszystkich użytkowników forum, mam naimię Dawid pochodzę ze śląska. Bardzo się cieszę,że znalazłem te forum bo jest tu kupę przydatnych informacji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Witam serdecznie, mam na imię Wojtek i uwielbiam łowić metodą spinningową, w której stawiam pierwsze kroki. Pochodzę z Inowrocławia w woj. Kujawsko - pomorskim. Pozdrawiam! Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matip52 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Cześć! Nazywam się Mateusz, mam 18 lat, jestem z okolic Krasnegostawu i łowię metodą spinningową. Moimi ulubionymi rybami są bolenie i szczupaki. Sam wykonuję woblery o ich połowu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Witam Wszystkich, mam na imie Darek 50 lat mieszkam w Warszawie [ursynow-Jeziorki] lowie na spin i trol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kerkhof Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Witam.Mam na imię Zbyszek i jestem z Krakowa. Mam za sobą dekadę karpiarstwa, następnie dekadę muchy a teraz wzięło mnie na spining.Od 3 lat łowię trocie na Bornholmie (byłem już 9 razy).Od początku tego roku kompletowałem sprzęt pływający, z którego mam zamiar łowić na Czorsztynie i Rożnowie.Potokowców szukam w Szreniawie, Rabie i Dunajcu, ale w tym roku sobie nie połowiłem - cały czas brudna woda.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stradicONE Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Witam, jestem Maciek i pochodzę z Gubina. Swoją przygodę ze spinningiem zacząłem 7 lat temu poczynając od szczupaków i okoni. Obecnie razem ze znajomym uganiamy się za boleniami i kleniami z bardzo dobrym skutkiem. Od pewnego czasu łowimy tylko na wobki własnej produkcji, o których mam nadzieję kiedyś usłyszcie Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Siemanko chłopaki! Widzę, że forum rośnie w siłę ;] dobrze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majdan Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Witam wszystkich miłośników wędkarstwa.Mam nadzieje, że wypowiadanie sie na tym forum będzie czystą przujemnością. Już teraz społeczność jerkbait.pl i zawarta na portalu wiedza to istna księga niezbednych i ciekawych informacji.Mieszkam w Gorzowie Wlkp. i najczęściej łowie w tych okolicach. Interesuję się wszystkimi metodami wędkarstwa, jednak ostatnio najwięcej czasu spędzam spiningując oraz od zeszłego sezonu próbuję swych sił w castingu. Życzę wszystkim "połamania kija" na taaaakiej rybie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 witam wszystkich zebranych na forum jerkbait.pl jestem z Białej Podlaskiej. łowie głównie na spinning, czasami jak nogi bolą od chodzenia ze spinem to posiedzę ze spławikiem mam na imię Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinn Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Cześć, mam na imię Marcin i jestem wędkarzem:/. Mieszkam na Mazowszu, tęsknię za Podkarpaciem gdzie uczyłem się łowić. Lubię spinning, lubię małe rzeczki, lubię robić woblery, lubię wypuszczać złowione ryby. Od wielu miesięcy korzystam z porad i informacji na tym jakże zacnym forum więc chyba wypada się przywitać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Witam serdecznie , Przemek z ok Bydgoszczy. Miło mi zagościć na tak wyśmienitym forum Od zawsze jestem typowym spiningistą łowiącym w jeziorach, rzekach i kanałach w woj kujawsko-pomorskim. Uwielbiam wypuszczać złowione ryby aby w przyszłości mieć okazje złowić je ponownie znacznie większe Witam wszystkich forumowiczów i połamania kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exkudlaty Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Witam, na imię mam Jakub.Jestem warszawiakiem, przekroczyłem trzeci krzyżyk a wędkuję od kiedy mogłem na baczność stać pod stołem. Zacząłem od spławika, potem lekki grunt, karpiowanie a ostatnio zafascynował mnie spinning (chyba tym, że nie trzeba wynajmować przyczepki żeby wszystkie graty ze sobą zabrać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas202 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Witam wszystkich pozytywnie zakręconych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexx Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Cześć, mam na imię Jakub i łowię szczupaczki i sandałki w okolicach Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssebastiann3 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Witam wszystkich mam na imię Sebastian i pochodzę z Warszawy.Najbardziej lubię pochodzić za kleniem jaziem boleniem pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_q Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Witam, Marek, zapalony spiningista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Witam wszystkich, Łowię na muchę i spinning - głównie kropki. PozdrawiamRadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo23004 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Witam Wszystkich użytkowników.Jestem z Brzeźnicy k. Dębicy. Moja główna pasja to spining w duchu C&R. Pozdrawiam!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur1983 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Witam wszystkich kolegów forumowiczów.Nazywam się Artur pochodzę z Lublina.Mam 31 lat, wędkarstwem zaszczepił mnie mój wujek kiedy byłem małym chłopcem. Głównie wędkuje w Bystrzycy, Wieprzu, odwiedzam Wisłę oraz Pojezierze Łęczyńsko - Włodawskie,właściwię to łowię gdzie się tylko da, od wielu lat tylko spinning.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Witam wszystkich Jestem Damian pochodzę z okolic Wadowic, mam 14 lat. Odkąd pamiętam to zawsze wędkowałem Aktualnie zajmuję się wędkarstwem sumowym. Z powodu braku czasu na długie zasiadki sumowe chcę skompletować sprzęt spiningowy żeby można było wyskoczyć chociaż na godzinkę, dwie nad wodę ZPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Witam forumowiczów,Na imię mi Rafał. Pochodzę z Rzeszowa, obecnie Irlandia, a niedługo Bydgoszcz. Od wielu lat łowię głownie na spinning i powoli uczę się "muchowania".Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopet Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Cześć!Mam na imię Grzesiek jestem z Jeleniej Góry .Od kilku lat biczuję wodę raz muchą a raz spinningiem i nadal się chętnię uczę od bardziej doświadczonych Kolegów Od roku czasu próbuję moich sił głównie w łowieniu z pontonu na Pilchowicach.Serdecznie pozdrawiam WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisherking Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Witam wszystkich miłośników wędkarstwa ,tych aktywnych oraz stacjonarnych,łowców okazów oraz niedzielnych płotkarzy . Jestem z praktykujący i gawędziarz jak każdy wiec życzę wszystkim połamania kijów i dobrej zabawy przy współzawodnictwie . Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi