Marcin.G Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Witam wszystkich kolegów po kiju. Jestem z Kielc i lubię łowić ze sznurkiem, ale pozostałe metody nie są mi obce. Pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Witam wszystkich kolegów po kiju. Jestem z Kielc i lubię łowić ze sznurkiem, ale pozostałe metody nie są mi obce. Pozdrawiam..Aha!czyli sznury,siaty i bębenki?a pozostałe agregat,oścień i opałka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakan Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Witam wszystkim!Na imie mam Hakan, jestem w pol serbem, zamieszuje stolice.Wedkuje od kilkunastu lat ale od paru lat tylko spining, glownie w jeziorach, rzadziej w rzekach.pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Witam Wszystkich. Mam na imię Marcin. Mieszkam w okolicach Lublina. Lubię żywca ale łowię tylko na spining w rzekach i jeziorach. . Życzę połamania kija na duuużej rybie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kafarus Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Witam Wszystkich Forumowiczów!Mam na imię Michał, jestem z Kędzierzyna-Koźla, łowię i wypuszczam rybki na okolicznych akwenach i rzece Odrze.Z zasobów forum korzystam już od dłuższego czasu (casting) i uważam że standardy tu utrzymywane oraz większość postów pozwala na pozyskanie odpowiedzi na większość pytań. Wędkarstwo to dla mnie 90% spining, a od roku casting . Mam zamiar dzielić się swoją, narazie dosyć skromną wiedzą oraz uzyskiwać dalsze informacje i porady od bardziej doświadczonych kolegów wędkarzy na temat tej metody. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tajmienier Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Witam wszystkich użytkowników,Jestem Jacek i łowie ryby od jakiś 10/12 lat. Moje łowosko to głównie górna i środkowa Wisła.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cicho2010 Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Łowie nad Wisłą,gdzie staram się zdobywać doświadczenie w spinningu.Pozdrawiam wszystkich miłośników wedkarstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Powitać nowego kolegę życzę miłej lektury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andix Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Witam wszystkich - na imię mam Andrzej i jestem z Krakowa.Moje wędkarstwo w dużym stopniu opiera się na spiningowaniu średnim w rzekach na południu Polski, lubię aktywnie wędkować.Co do wieku to nie długo półwiecze. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feeko Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Kultywując dobry zwyczaj chciałbym się przywitać Mam na imię Marcin.Pasjonuję się spinningiem oraz słodkowodnym, uproszczonym trollingiem.Od czasu do czasu posiedzę z feederkiem lub spławikiem. Z braku czasu na dalsze wyjazdy wędkuję głównie (95%) na Jeziorze Zegrzyńskim, Narwi oraz Bugu.Zapraszam też na moją stronę www.dayfishing.pl Do zobaczenia nad wodą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Miło wreszcie powitać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przewielebny Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 WitamMam na imię GrzegorzMoja przygoda z wędkowaniem zatrzymała się na etapie kija z leszczyny. Syn zapalony spiningista zadał mi pytanie -może tak na ryby:-). Po wpisaniu w " wujek google" :-) znalazłem metode castingową :-) i niech tak zostanie :-)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 WitamMam na imię GrzegorzMoja przygoda z wędkowaniem zatrzymała się na etapie kija z leszczyny. Syn zapalony spiningista zadał mi pytanie -może tak na ryby:-). Po wpisaniu w " wujek google" :-) znalazłem metode castingową :-) i niech tak zostanie :-)PozdrawiamPo nick'u rozumiem, że nie mamy do czynienia z księdzem?Teraz tak dużo się mówi o niedochowywaniu celibatu wśród episkopatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KkLuki Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Witam wszystkich forumowiczów Jestem Łukasz pochodzę z Nowej soli z nad pieknej odry Od kilkunastu lat wędkuj, głownie to spławik i grunt od tego sezonu zainteresowałem się spiningiem wybrałem te forum bo mam nadzieję że się wszystkiego tutaj nauczę od a do z .Pozdrawim ! ))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broch Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Witam wszystkich forumowiczówMieszkam w Rykach.Wędkuje na Wiśle; Wieprzu i na małych rzeczkach i zbiornikach w mojej okolicy.Tak się złorzyło że dziadek dał mi pierwszy spinning 25 lat temu.Zakochałem się ;-) Teraz moją pasją bede powoli zaszczepiał syna :-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwedkarz Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Witam serdecznie. Łowie okazjonalnie i od święta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 14 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Witam wszystkich nowych Ja to łowię 3 razy w roku : W niedziele, w święta i w dni powszednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZareba Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Cześć.Na imię mam Andrzej. Spinnem zaraziłem się jeszcze w dobrych czasach końca lat 80 kiedy było mało sprzętu a dużo ryb i chociaż o to drugie coraz trudniej trwam przy swojej pasji z nadzieją, że te dobre czasy jeszcze kiedyś wrócą Pozdrawiam wszystkich forumowiczów jb.pl C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arspin Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 (edytowane) Witam serdecznie. Mam na imię Arkadiusz lub po prostu Arek i jestem z Gorzowa Wlkp. Łowię od kilku lat różnymi metodami,a od zeszłego roku wkręciłem się ma maksa w spinning. C&R Edytowane 17 Października 2014 przez Arspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMax Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) Witam wszystkich! Od 1 stycznia można mnie spotkać ze streamerkiem w poszukianiu pstrągów,zaś lato i jesień to już pogoń ze spinigiem za sandaczykami i bolkami. Pozdrawiam serdecznie! Edytowane 19 Października 2014 przez MMax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugazi Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Witam Kolegów!Raz, góra dwa razy w roku zdradzam spinning z odległościówką Fajnie tu u Was. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brykuspining Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Cześć chłopaki mam na imię Klaudiusz ale mówią na mnie Bryku spaning i czasem spławik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Witam wszystkich, mam na imię Tobiasz, mieszkam we Wronkach, spinninguje na okolicznych jeziorkach oraz na rzece Warcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karbusd Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Witam wszystkich Mam na imię Dawid i mieszkam w okolicy Działdowa.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzio 72 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Witam wszystkich.Jestem Bogdan,mieszkam w okolicach Radomia.Wędkuje odkąd pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi