Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich Forumowiczów!

Mam na imię Michał, jestem z Kędzierzyna-Koźla, łowię i wypuszczam rybki na okolicznych akwenach i rzece Odrze.

Z zasobów forum korzystam już od dłuższego czasu (casting) i uważam że standardy tu utrzymywane oraz większość postów pozwala na pozyskanie odpowiedzi na większość pytań. Wędkarstwo to dla mnie 90% spining, a od roku casting :wub: . Mam zamiar dzielić się swoją, narazie dosyć skromną wiedzą oraz uzyskiwać dalsze informacje i porady od bardziej doświadczonych kolegów wędkarzy na temat tej metody. Pozdrawiam

Kultywując dobry zwyczaj chciałbym się przywitać :)

Mam na imię Marcin.

Pasjonuję się spinningiem oraz słodkowodnym, uproszczonym trollingiem.

Od czasu do czasu posiedzę z feederkiem lub spławikiem.

Z braku czasu na dalsze wyjazdy wędkuję głównie (95%) na Jeziorze Zegrzyńskim, Narwi oraz Bugu.

Zapraszam też na moją stronę www.dayfishing.pl

Do zobaczenia nad wodą!

Witam

Mam na imię Grzegorz

Moja przygoda z wędkowaniem zatrzymała się na etapie kija z leszczyny. Syn zapalony spiningista zadał mi pytanie -może tak na ryby:-). Po wpisaniu w " wujek google" :-) znalazłem metode castingową :-) i niech tak zostanie :-)

Pozdrawiam

Witam

Mam na imię Grzegorz

Moja przygoda z wędkowaniem zatrzymała się na etapie kija z leszczyny. Syn zapalony spiningista zadał mi pytanie -może tak na ryby:-). Po wpisaniu w " wujek google" :-) znalazłem metode castingową :-) i niech tak zostanie :-)

Pozdrawiam

Po nick'u rozumiem, że nie mamy do czynienia z księdzem?

Teraz tak dużo się mówi o niedochowywaniu celibatu wśród episkopatu :D

Witam wszystkich forumowiczów ;)
Jestem Łukasz  pochodzę z Nowej soli z nad pieknej odry :)
Od kilkunastu lat wędkuj, głownie to spławik i grunt od tego sezonu zainteresowałem się spiningiem wybrałem te forum bo mam nadzieję że się wszystkiego tutaj nauczę od a do z .

Pozdrawim ! ;))))))

Witam wszystkich forumowiczów

Mieszkam w Rykach.Wędkuje na Wiśle; Wieprzu i na małych rzeczkach i zbiornikach w mojej okolicy.Tak się złorzyło że dziadek dał mi pierwszy spinning 25 lat temu.Zakochałem się ;-) Teraz moją pasją bede powoli zaszczepiał syna :-)

Pozdrawiam

Cześć.Na imię mam Andrzej. Spinnem zaraziłem się jeszcze w dobrych czasach końca lat 80 kiedy było mało sprzętu a dużo ryb :) i chociaż o to drugie coraz trudniej trwam przy swojej pasji z nadzieją, że te dobre czasy jeszcze kiedyś wrócą ;) Pozdrawiam wszystkich forumowiczów jb.pl C&R