RobertsWalters Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Witam ,na imię mam Robert .Spinningiem zaraziłem się jeszcze w dobrych czasach końca lat 80 kiedy było sporo ryb .Mieszkam we Wschowie ,wędkuje na odrze i okolicznych jeziorkach gdzie uganiam się za szczupakiem.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów jb.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uvex Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 (edytowane) WitamPrzeglądam to forum od dłuższego czasu i myślę, że to troszkę nie elegancko tak bez przywitania.Łowię odkąd pamiętam czyli grubo ponad 3 dychy. Moją pasją jest oczywiście spinning, aczkolwiek z brakuzdrowego kręgosłupa, coraz częściej siadam przy feederkach.Wiosna i lato to oczywiście Świętokrzyskie rzeczki i mieszkające w nich pstrągi, jesień najczęściej spędzam na uganianiu sięza sandaczami, okoniami i szczupakami.Bardzo lubię też wiślane rapki, jednakże z roku na rok coraz mniej mam na nie czasu.Tak więc jeszcze raz witam i pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych. Robert Edytowane 30 Października 2014 przez uvex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwijadełko Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Witam kolegów i koleżanki, Wracam po latach odpoczynku od wędki. Łowił będę na spinning. Wszystkie wody na Lubelszczyźnie i od święta w Skandynawii. Pozdrawiam Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejp Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Witam wszystkich. Wędkuję od 2 lat - przede wszystkim spinning. Małopolska.PozdrawiamAndrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FredTheRed Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Witam!.Wędkuje odkąd pamiętam. Cieszę się, że mogę dołączyć do waszego grona. PozdrawiamDawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapfen7 Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Witam,mam na imię Tomek.Wędkuje metodą spinningową na Odrze,Warcie i Postomi. Po prostu raj dla spinningistów.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakubosiu Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Witam serdecznie Super forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turik Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Witam kolegów.Na imię mam Romek.Łowię jak tylko jest wolna minuta. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor269 Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Witam wszystkich Mam na imię GrzesiekNajczęściej łowię na spinning a z racji miejsca zamieszkania są to rzeki Wisła oraz DunajecPozdrawiam wszystkich forumowiczów i do zobaczenia nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phubianche Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Siemanko, Za namową Gościa z góry przedstawiam się serdecznie wszystkim forumowiczom: Michał,Preferuję spinning i polowania na drapieżnika Ulubione łowiska:Wisła, Dunajec, Zalew Chańcza Staszowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbio Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Witam wszystkich Mam na imię Tomek, mieszkam w okolicy Poznania, nad wodą od ponad 20 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bari89 Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Witam brać wędkarską,Nazywam się Łukasz i wędkuję od kiedy pamiętam. Pierwszy raz ojciec mnie ze sobą zabrał jak miałem 3-4 lata i od tamtej pory zakochałęm się w tym hobby. Na rybkach conajmniej 1 w tygodniu bo inaczej dostaję pierdo....lca Jak czas i okolicznośći pozwalają to częściej. Łowię głównie w okolicach Lubartowa na Lubelszczyźnie (Wieprz, Tyśmienica, Firlej), od czasu do czasu pojezierze łęczyńsko-włodawskie. W planach wypady na królową. Spining kocham, ale jak w każdym udanym związku z rzadka następuje zdrada na rzecz innych metod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość outsider44 Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Witam wszystkich pozytywnie zakręconych.Urodzony nad wodą, na Rybakach, rówieśnik Jeziora Zegrzyńskiego, z batem i spinem przez życie muszę iść.Sportowiec w każdym calu. Dwa razy dziennie zagląda nad wodę, czy aby jeszcze żyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szogo636 Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Siema wszystkim!!! Na imię mam Krzysiek,mieszkam w Wołominie.Ganiam trochę ze spinningiem,choć nie zawsze mam czas lecz forum bardzo nakręca. Pozdrawiam wszystkich zakręconych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mordziaty Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Witam wszystkich kolegów po kiju mam na imię Piotr , jestem zapalonym spinningistą z Solca Kujawskiego . Ulubione łowiska , Wisła w okolicach Bydgoszczy i okoliczne jeziora. Mam nadzieję , że w miarę mozliwości będę pomocny . Pozdrwawiam i połamania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej77 Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Witam wszystkich forumowiczów Jerkbait.Łowię głównie na spinning.Najczęściej na Odrze.Pozdrawiam.Do zobaczenia nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zander78 Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Witam serdecznie wszystkich.Mam nadzieje ze sie tu odnajde i zadomowie.Od jakiegos czasu przegladam wasze forum i jest to jedna z ulubionych stron na necie.Mieszkam w Angli i mysle ze pozytwczne bylo by miejsce poswiecone ludzia lowiacym za granica pozdro Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAREKO Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Witam wszystkich.Na imię mam Darek jestem z Gdańska łowie najczęściej na spining choć nie tylko na Wiśle i Morzu.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisKP Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Witam wszystkich.Łowię tylko na spining , ulubiona rybka za którą ganiam to kleń.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek z Marek Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Witam serdecznie wszystkich. Łowię na spining z łódki na ZZ, Narewi, Bugu.Czasem troling tam gdzie to jest dozwolone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko169 Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Witam !Na imię mam Mikołaj. Obecnie preferuje tylko spining. Łowię gdy tylko mam chwilę czasu Łowie od 10 lat. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C&R Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 WitamMam na imię Robert i jestem nałogowym ...wędkarzem od 35 lat.Mam krótkie okresy abstynencji,ale (nie)stety nałóg ten,chyba będzie towarzyszył mi ,do dni ostatnich...pozdrawiam wszytkich,a w szczególności wyznawców idei C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Triple Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 (edytowane) Witam serdecznie. Mam na imię Radek. Mieszkam na Podkarpaciu. Wędkuję w sumie od niedawna (czwarty sezon w sumie), ale wszystkie objawy wskazują na to, że się "zaraziłem" Pozdrawiam serdecznie. Edytowane 24 Listopada 2014 przez Triple Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
von mjut Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Czołem braci wędkarskiej.Melduje się Henryk, mieszkam w Nykobing Falster w Danii. Głównie spinninguję, wraz z moją kobietą, która ostatnio daje mi mocno w kość okazami. Ale przyjdzie kryska...Pozdrawiam serdecznie!H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sonet Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 witam kolegów po kiju, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi