admin Opublikowano 1 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Michumm, dziękuję za propozycję. Mam jednak takie zdanie, że niech każdy przedstawia się jak chce i gdzie chce. Nie będę narzucał jakiejś specjalnej formy. Jednak za propozycję dziękuję! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michumm Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2006 Skorat tak Szefie mówisz, powracam jednak to mojej propozycji utworzenia działu OFF TOPIC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Witam Wszystkich użytkowników tego forum, duchem jestem z Wami od sierpnia ubiegłego roku, ale dopiero teraz zdecydowałem się wziąść czynny udział w życiu tej społeczności .Jest to poprostu najciekawsze foru wędkarskie w kraju pozdrawiam Wszystkich i obiecuje się udzielać.Tomasz Tarłowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Tomku pytanie numer jeden ...jaka rybke preferujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Witam przede wszystkim pstrągi, ale od zeszłego jerki no i oczywiście na te jerki szczupaki, łowię też na muchę.pzdr.T.T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Tarlos Witaj Miło Cię widzeć czynnego zapraszam do współtworzenia forum i dzielenia się własnym doświadczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 4 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Cześć Tarlos,Za bardzo miłe słowa dziękuję! Pamiętajcie, atmosferę tworzycie Wy nie kto inny. Zapraszam do dyskusji, do wymiany doświadczeń i serdecznie witam. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Super mam nadzieję że z czasem więcej osób zdecyduje się uaktywnić ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 @Tarlos, witaj na naszym forum. Odwiedzaj nas jak najczęściej.Dziękujemy za miłe słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Haj Tarlos Witam Cię Ja Gromit młody forumowicz jak młodego forumowicza Miło Cię widzieć Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Witaj Tarlos. Fajnie że jesteś. I od razu jakie powitanie ( )Pozdr.Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 ale ja nie wychowany! witaj wsrod nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pike87 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 elo kolego elo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Witaj i zapytam z ciekawości, w jakich okolicach łowisz na codzień swoje kropki?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Witam mieszkańca Trójmiasta i miłośnika obojga metod. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Witam Dzięki za mile powitania. Swoje kropki łowię na Kaszubach i Kociewiu, ale lubię też w okolicach Białegostoku.Pozdrawiam Wszystkich serdecznie .TARŁO$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2006 Kaszuby i Białystok (czyżby dorzecze Supraśli?!?)?!? To niezły obasar obławiasz, hhehe. Ja się urodziłem w Białymstoku i kilka rzeczek pamiętam z dzieciństwa. Jednak wówczas wędka to była tylko wakacyjna przygoda. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2006 Witam Na Kaszubach i Kociewiu łowię bo mieszkam w Gdańsku, natomiast na Supraślankę i inne? jeżdżę okazjonalnie. Mam tam paru znajomych i rodzinę, więc 2-3 razy w roku spędzanm tam kilka dni,a jak czas pozwala uganiam się za kropkami w rzeczkach i za szczupakami na Siemianówce.pzdr.Tarło$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 A jak Siemianowka? Plywa w niej cos ? Kiedys tam spedzilem upojne lato....w polowie lat 90. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2006 Witam Guzu Siemianówka potrafi być szczodra ale to nie to co bywało jakieś 10-15 lat temu ( znam to tylko z opowieści i zdjęć). Złowienie kiedyś 30 - stu szczupaków w ciągu dnia nie było ponoć dużym wyczynem . Niestety nie wszyscy wędkarze stosowali się do przepisów no i teraz można połowić ale bez rewelacji choć i tak lepiej niż średnia krajowa.pzdr.Tarło$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2006 Dzieki za info. Gdy tam goscilem to szczupak dopiero sie zaczynal, nie lapalo sie wiekszych niz pare kg. Za to okonie...okonie lapalo sie... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Jestem nowy na Jerkbait i chciałbym sie przywitac. Pozdrawiam wszystkich i życzę Wesołych Świąt.zamker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Witaj Przyjacielu To forum tych co szanuja przyrode wiec czuj sie jak w domu . Pytaj i opowiadaj ...zawsze nauka i troche luzu czyli z usmiechem . Dzis wszyscy swietuja wiec nie ma ich tu za wiele ...polataj sobie po artykulach... poczujesz smak przygody , poogladasz piekne zdiecia i troche poznasz chlopakow ...powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsoxRules Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 >>>-----------> Zamker. I tutaj musiało CIę przywiać ? Pozdro Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Dzięki Jerry za powitanie Napewno znajdę tu wiele tematów które mnie interesują Bartek Wiesz czemu mnie tu przywiało <_< Bez fachowej wiedzy nie da sie dobrze łowić pozdrawiam zamker. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi