Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, na forum jestem już czas jakiś. Póki co jako wyłącznie jako "paczacz-czytacz". Właśnie zarejestrowałem fakt, że się nie przedstawiłem i nie przywitałem...:(

Wielkie niedopatrzenie niniejszym naprawiam...

Jestem Marcin z Krakowa, głównie uganiam się ze spinningiem za potokami. Muchowanie w planach.

Witam i gorąco pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

Witam bardzo serdecznie!!! Na forum zaglądam od dawien dawna , ale postanowiłem się podzielić z wami swoimi wyrobami ...

Od paru lat kręcę koguty sandaczowe , jigi pstrągowe , okoniowe ,szczupakowe i wzdręgowe :)

Pozdrawiam wszystkich i życzę taaaaaaaaaaaakieeej ryby w NOWYM ROKU ;) !!

post-55929-0-98420800-1420493043_thumb.jpg

post-55929-0-56925200-1420493079_thumb.jpg

• Like 1

Witam,

jestem obecny na forum od dłuższego czasu. Wychodzę z założenia, iż poznam lepiej spinning i rodbuilding śledząc posty bardziej doświadczonych kolegów, jednak wydaje mi się, że sam jestem już w stanie merytorycznie udzielić się w kilku wątkach.

Pozdrawiam,

Adam

Witam Kolegów i Koleżanki.

Mam na imię Krzysiek, mieszkam w Białymstoku.

Wędkuję od bez mała 25-ciu lat (głównie spinning), choć przez ostatnie dwa lata muszę przyznać, bardzo to hobby zaniedbałem nad czym boleję, :wacko:  jednak obiecałem sobie solenną poprawę.

Woblerki też kiedyś namiętnie strugałem (mam wciąż kilkadziesiąt sztuk w róznym stanie wykończenia i pewnie wkrótce do nich wrócę), klepać wachadłówki i kręcić obrotówki też mi się zdarzało, zatem po zapoznaniu się z treścią forum (poczytałem i poogladałem trochę) doszedłem do wniosku, że się tu chyba nadaję. ;)

Jeszcze raz witam wszystkich i pozdrawiam serdecznie. :)

Krzysiek