dar.k Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Witam.Forum odwiedzam od lat kilku,wiec nadszedł czas by się w końcu zarejestrować.Rybki ganiam od ponad 30 lat,od dwudziestukilku tylko spinning,od 2 sezonów doszedł casting.Pozdrawiam serdecznie kolegów i połamania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piernik Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Witam . Na forum natknąłem się niedawno i zacząłem je przeglądać.Wędkuję kilkadziesiąt lat na terenie Pojezierza Brodnickiego i Gopła.Zamierzam wrócić ze spiningiem nad Wisłę. Pozdrawiam forumowiczów i do zobaczenia nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kon Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Witam, na forum jestem już czas jakiś. Póki co jako wyłącznie jako "paczacz-czytacz". Właśnie zarejestrowałem fakt, że się nie przedstawiłem i nie przywitałem...Wielkie niedopatrzenie niniejszym naprawiam...Jestem Marcin z Krakowa, głównie uganiam się ze spinningiem za potokami. Muchowanie w planach. Witam i gorąco pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 I ja również witam wszystkich. Jestem Zbyszek. Łowię przede wszystkim na muchę i spinning w wodach górskich.Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Dzień dobry kolego powell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powell Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 dzien dobry Franc-iszku. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Witam bardzo serdecznie od jakiegoś czasu zaglądam na forum, w końcu postanowiłem się zarejestrować pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Witam bardzo serdecznie!!! Na forum zaglądam od dawien dawna , ale postanowiłem się podzielić z wami swoimi wyrobami ... Od paru lat kręcę koguty sandaczowe , jigi pstrągowe , okoniowe ,szczupakowe i wzdręgowe Pozdrawiam wszystkich i życzę taaaaaaaaaaaakieeej ryby w NOWYM ROKU !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mark Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Witam wszystkich,Mark Dolny Ślask Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler130 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Witam , mam na imię Adam i pochodzę z okolic Nowego Sacza. Zapewne niektóre osoby będą mnie znać z innych stron internetowych. Mam 15 lat.. no i co więcej , strugam , odlewam i łowię ryby ! Haha, Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yyanek Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Witam kolegów. Forum czytam od dłuższego czasu łowię głównie na spinning - przede wszystkim Odra. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczi123 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Witam wszystkich użytkowników forum.Jak widac troche tu już goszczę,zaczołem zabawę ze spiningiem jakiś czas temu i postaram się dzielić swoimi doświadczeniami z nad wody.Pozdrawiam i życzę rekordowych ryb Arek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Cześć. Powitanie powinno być jako pierwszy post, ale lepiej później niż wcale.Życzę również okazów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasanie Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Witam wszystkich pasjonatów wędkarstwa. Mam nadzieję że dzięki temu forum, poszerzę swoją wiedzę na temat spinningu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milijon Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Witam, jestem obecny na forum od dłuższego czasu. Wychodzę z założenia, iż poznam lepiej spinning i rodbuilding śledząc posty bardziej doświadczonych kolegów, jednak wydaje mi się, że sam jestem już w stanie merytorycznie udzielić się w kilku wątkach. Pozdrawiam, Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek170476 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Witam, wszystkich nie witanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obcy Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obcy Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Jestem Rafał interesuje mnie spinning i casting. Pozdrowienia dla zapaleńców! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Witam serdecznie wszystkich Kolegów! Miło mi (nareszcie! ) zagościć wśród Was! Z wędkarskim pozdrowieniem!Wiesiu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Witam serdecznie wszystkich Kolegów! Miło mi (nareszcie! ) zagościć wśród Was! Z wędkarskim pozdrowieniem!WiesiuDzień dobry ,Miło nam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOLEC PL Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Witam wszystkich KRZYSIEK Ostrowiec Św. Edytowane 13 Stycznia 2015 przez BOLEC PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory984 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Witam serdecznie wszystkich zgromadzonych Kolegów Wędkarzy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawoszxx Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Witam!takie zacne forum wędkarskie, a ja się szlajałem po jakichś haczykach ... Najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Z pewnym poslizgiem w stosunku do daty pierwszego postu na tym forum ...ale również witam wszystkich!.Mam na imię Krzysiek ....jeszcze niedawno liczył się tylko spinning, od dwóch lat zapadłem na nieuleczalne muchowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vigo Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Witam Kolegów i Koleżanki.Mam na imię Krzysiek, mieszkam w Białymstoku.Wędkuję od bez mała 25-ciu lat (głównie spinning), choć przez ostatnie dwa lata muszę przyznać, bardzo to hobby zaniedbałem nad czym boleję, jednak obiecałem sobie solenną poprawę.Woblerki też kiedyś namiętnie strugałem (mam wciąż kilkadziesiąt sztuk w róznym stanie wykończenia i pewnie wkrótce do nich wrócę), klepać wachadłówki i kręcić obrotówki też mi się zdarzało, zatem po zapoznaniu się z treścią forum (poczytałem i poogladałem trochę) doszedłem do wniosku, że się tu chyba nadaję. Jeszcze raz witam wszystkich i pozdrawiam serdecznie. Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi