marek_moto Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Witam wszystkich pozytywnie zakręconych wędkarzy . Pozdrawiam Marek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorianyates27 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Witam wszystkich serdecznie!!! . Pozdrawiam Sebastian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xemit Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Witam serdecznie.W tym sezonie rozpoczynam przygodę z jerkami.Mam nadzieję, że uzyskam tu wiele porad od kolegów "po kiju"PozdrawiamGrzegorz, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1983 Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 Witam serdecznie wszystkich,mam na imię Maciej, wędkarstwo to moje hobby od jakiś 30 lat. Gdy skończyłem dwa latka już jeździłem na ryby z dziadkiem i ojcem.Mam nadzieję, że dowiem się tutaj czegoś ciekawego Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz199044 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Dobry wieczór Pozdrowienia z Mazur. Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richad Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Witam wszystkich.Moje imię to Ryszard. Wędkarstwo to jak mawia moja żona "moje chore hobby" od jakiś prawie 35 lat nie licząc wypraw z ojcem .Kiedyś głównie spławik, teraz spining oraz grunt.Zarejestrowałem się tutaj kilka dni temu, sporo poczytałem i muszę powiedzieć, że "jerkbait" jest .Pozdrowienia dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxiu Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Witam!Jestem Maciek. Wędkuję od dzieciaka Głównie spinnig, czasem spławikowo Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fishing24.pl Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 (edytowane) Witam, W sprawie reklam komercyjnych zapraszam do kontaktu na: biuro@jerkbait.pl Edytowane 29 Stycznia 2015 przez milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emson Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Cześć i czołem!Trafiłem na forum jakiś czas temu przy okazji poszukiwań inspiracji do malowania woblerków.Bardzo spodobał mi się wysoki poziom kultury i wędkarskiej etyki który tutaj Panowie prezentują to też postanowiłem założyć konto i zostać na dłużej. Opłaciłem kartę pierwszy raz od 4 lat, w tym sezonie będę próbował swoich sił w Krakowie i w okolicach rodzinnego miasta Bielsko - Biała.Bawi mnie głównie lekki spinning 1-20g, ale opowieści o Krakowskich wąsach i pokaźnych boleniach wciąż zaprzątają głowę Jakby się nawinął ktoś z Krakowa to zapraszam na PW, można niebawem razem postraszyć kropki.Pozdrawiam gorąco!Emson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cwaniak Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Witam wszystkich,Obserwuję to forum już od dłuższego czasu i stwierdzam że to chyba najlepsze forum na jakie się do tej pory natknąłem.Mam na imię Marcin,pochodzę z Płocka a od ponad dwóch lat mieszkam w Bydgoszczy i tu poznaję uroki okolicznych wód,zwłaszcza Brdy-która mnie urzekła.Łowię praktycznie tylko na spinning,ale od tego sezonu mam zamiar spróbować także muchowania.Mam nadzieję, że wiele się od was nauczę. Pozdrawiam!Cwaniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 witam także wszystkich tu zgromadzonych na forum śledzę czytam o was i poruszanych tu tematach kilka lat zalogowany jestem od krótkiego czasu wnioski moje forum przyzwoite,część ludzi z dużą fachową wiedzą ale i odnoszę wrażenie że często na forum bywają ludzie z dużym ego często przerost formy nad trescia,z grubym portfelem(choć ją nie narzekam na braki) to odnoszę czasem wrażenie że nie każdy jest tu mile widziany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlexer70 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Witam serdecznie wszystkich użytkowników JerkBait! Mam na imię Tomasz ,mam 28 lat i mieszkam w Olsztynie,moją tylko i wyłącznie ulubioną metodą ,którą wędkuje jest spinning i jeszcze raz spinning. Mam nadzieję,że będę mógł skorzystać z wiedzy dotychczasowych userów,jak i oczywiście przekazać swoją jak myślę dosyć niewielką wiedzę dla młodszych użytkowników.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radar-lubin Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Witam wszystkichMam na imię PawełWedkuję głównie na Odrze i tylko na spinning.Poza wedkowaniem interesuję się starymi VW i paintballem.Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia nad wodąRadar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
margli Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Witam wszystkich.Przeglądam to zacne forum już od jakiegoś czasu,a wędką bawię się znacznie dłużej(chociaż spinning muszę przyznać to jakieś 98% czasu spędzonego nad wodą-zdarzy się jakaś zdrada).Postanowiłem się zarejestrować by móc w pełni korzystać z wiedzy i porad zamieszczonych na tym forum,a także jeżeli będę mógł podzielić się swoją wiedzą.Pozdrawiam i życzę połamania kija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JL48 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Witam serdecznie.Wędkuję odkąd pamiętam Pozdrawiam wszystkich kolegów i koleżanki.Połamania kija... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silurus2 Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Witam wszystkich, łowie na spinning od ponad dwudziestu lat, przez ostatnie dziesięć głównie na środkowym sanie i rzadziej na mojej ukochanej Wiśle.Głownie spinninguje w nocy na własne woblery, lubie łowić na stare kołowrotki, nie lubie plecionki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziamber Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Witam. Łowię amatorsko głównie na spining na Warcie w okolicach Lubonia chociaż czasem lubię posiedzieć też za karpiem na cieżkiego feedera lub na rzece na lżejszy gruncik. Z Przynęt spiningowych głównie używam gum Relax i woblerów Salmo choć czasem dobrze użyć jakiegoś rękodzieła szczególnie na bolenia. W tym sezonie nastawiam się głównie na klenia i bolenia, a w pozniejszym czasie oczywiscie sandacz, szczupak no i sum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Z pewnym opóźnieniem...ale witam i pozdrawiam wszystkich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiudb Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Witam wszystkich na forum, cieszę się że mogłem do Was dołączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomilee Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Witam wszystkich na forum.Od niedawna powróciłem do uśpionej (na dwadzieścia lat) w mym sercu pasji jaką jest wędkarstwo.Przeglądałem troszkę forum i widzę że wiele się zmieniało.Liczę na wyrozumiałość i pomocne informacje.Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Chyba zapomniałem się przywitać ,tak że witam ,mam na imię Sławek, pochodzę z Poznania.Wędkarstwo rozpocząłem od spiningu w wieku nastu lat. Przerobiłem nie mal wszystkie metody po to by stwierdzić że spining to chyba jednak moje przeznaczenie. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i życzę przysłowiowego "połamania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Hej!Jestem Szymon ! Mam 15 lat i kocham łowić ryby na spinning Ale od tego sezonu postanowiłem zacząć przygodę z ciężkim castingiem.!Niektórzy mogą mnie znać z m.pl, ten sam nick.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rooster Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Dzień dobry,aby nie zostać poddany linczowi za brak przywitania chciałem się przedstawić.Mam na imię Stefan. Jestem burakiem, lubię łowić ryby, czasem je zjadam - a kto w tak bogatym Polskim rybostanie mi zabroni Lubię jeść śledzie w occie, najlepiej własnej roboty z cebulką, dobrze wchodzą pod C2H6O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykPatryk Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Witam, wszystkich forumowiczów. Mam na imię Patryk i chętnie pogłębię wiedzę na temat spiningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasso01 Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Witam wszystkich Bardzo Serdecznie i poZdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi