Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.

Moje imię to Ryszard. Wędkarstwo to jak mawia moja żona "moje chore hobby" od jakiś prawie 35 lat nie licząc wypraw z ojcem :) .

Kiedyś głównie spławik, teraz spining oraz grunt.

Zarejestrowałem się tutaj kilka dni temu, sporo poczytałem i muszę powiedzieć, że "jerkbait" jest :good:.

Pozdrowienia dla wszystkich.

Cześć i czołem!
Trafiłem na forum jakiś czas temu przy okazji poszukiwań inspiracji do malowania woblerków.
Bardzo spodobał mi się wysoki poziom kultury i wędkarskiej etyki który tutaj Panowie prezentują ;) to też postanowiłem założyć konto i zostać na dłużej. 
Opłaciłem kartę pierwszy raz od 4 lat, w tym sezonie będę próbował swoich sił w Krakowie i w okolicach rodzinnego miasta Bielsko - Biała.

Bawi mnie głównie lekki spinning 1-20g, ale opowieści o Krakowskich wąsach i pokaźnych boleniach wciąż zaprzątają głowę ;)
Jakby się nawinął ktoś z Krakowa to zapraszam na PW, można niebawem razem postraszyć kropki.

Pozdrawiam gorąco!
Emson

Witam wszystkich,

Obserwuję to forum już od dłuższego czasu i stwierdzam że to chyba najlepsze forum na jakie się do tej pory natknąłem.Mam na imię Marcin,pochodzę z Płocka a od ponad dwóch lat mieszkam w Bydgoszczy i tu poznaję uroki okolicznych wód,zwłaszcza Brdy-która mnie urzekła.Łowię praktycznie tylko na spinning,ale od tego sezonu mam zamiar spróbować także muchowania.Mam nadzieję, że wiele się od was nauczę.

Pozdrawiam!

Cwaniak

witam także wszystkich tu zgromadzonych na forum śledzę czytam o was i poruszanych tu tematach kilka lat zalogowany jestem od krótkiego czasu wnioski moje forum przyzwoite,część ludzi z dużą fachową wiedzą ale i odnoszę wrażenie że często na forum bywają ludzie z dużym ego często przerost formy nad trescia,z grubym portfelem(choć ją nie narzekam na braki) to odnoszę czasem wrażenie że nie każdy jest tu mile widziany.

Witam serdecznie wszystkich użytkowników JerkBait! Mam na imię Tomasz ,mam 28 lat i mieszkam w Olsztynie,moją tylko i wyłącznie ulubioną metodą ,którą wędkuje jest spinning i jeszcze raz spinning. :)  Mam nadzieję,że będę mógł skorzystać z wiedzy dotychczasowych userów,jak i oczywiście przekazać swoją jak myślę dosyć niewielką  wiedzę dla młodszych użytkowników.Pozdrawiam serdecznie :)

Witam wszystkich.

Przeglądam to zacne forum już od jakiegoś czasu,a wędką bawię się znacznie dłużej(chociaż spinning muszę przyznać to jakieś 98% czasu spędzonego nad wodą-zdarzy się jakaś zdrada).Postanowiłem się zarejestrować by móc w pełni korzystać z wiedzy i porad zamieszczonych na tym forum,a także jeżeli będę mógł podzielić się swoją wiedzą.

Pozdrawiam i życzę połamania kija.

Witam. Łowię amatorsko głównie na spining na Warcie w okolicach Lubonia chociaż czasem lubię posiedzieć też za karpiem na cieżkiego feedera lub na rzece na lżejszy gruncik. Z Przynęt spiningowych głównie używam gum Relax i woblerów Salmo choć czasem dobrze użyć jakiegoś rękodzieła szczególnie na bolenia. W tym sezonie nastawiam się głównie na klenia i bolenia, a w pozniejszym czasie oczywiscie sandacz, szczupak no i sum. 

Chyba zapomniałem się przywitać ,tak że witam ,mam na imię Sławek, pochodzę z Poznania.

Wędkarstwo rozpocząłem od spiningu w wieku nastu lat. Przerobiłem nie mal wszystkie metody po to by stwierdzić że spining to chyba jednak moje przeznaczenie. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i życzę przysłowiowego "połamania" :)

Dzień dobry,
aby nie zostać poddany linczowi za brak przywitania chciałem się przedstawić.

Mam na imię Stefan.

Jestem burakiem, lubię łowić ryby, czasem je zjadam - a kto w tak bogatym Polskim rybostanie mi zabroni :)
Lubię jeść śledzie w occie, najlepiej własnej roboty z cebulką, dobrze wchodzą pod C2H6O.