adams6699 Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Wychodząc z roli czytelnika forum,ze sporym opóźnieniem, ale bardzo serdecznie wszystkich witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi20k Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Witam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrSiwka Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) Cześć jestem Piotrek, zapalonym spinningistą. Edytowane 23 Lutego 2015 przez PiotrSiwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k.gluchy Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Witam wszystkich użytkowników! Mam na imię Karol i pochodzę z woj. Lubelskiego i tu właśnie łowie, głównie na spinning z różnymi efektami, nadchodzą moje 28 urodziny a łowię już od kilkunastu lat. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anita Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Dzień dobry,na imię mam Anita, złowiłam kiedyś rybę, przyszłam więc nie tylko zobaczyć jak tutaj sprawuje się mój znajomy, ale i jako fachowiec ewentualnie skorygować Jego błędy .... Pozdrawiam serdecznie Kolegów Wędkarzy 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) Dzień dobry,na imię mam Anita, złowiłam kiedyś rybę, przyszłam więc nie tylko zobaczyć jak tutaj sprawuje się mój znajomy, ale i jako fachowiec ewentualnie skorygować Jego błędy .... Pozdrawiam serdecznie Kolegów WędkarzyWitamy Koleżankę Wędkarkę. Edytowane 25 Lutego 2015 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej smochy Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n15 Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) Dzień dobry,na imię mam Anita, złowiłam kiedyś rybę, przyszłam więc nie tylko zobaczyć jak tutaj sprawuje się mój znajomy, ale i jako fachowiec ewentualnie skorygować Jego błędy .... Pozdrawiam serdecznie Kolegów Wędkarzy Witaj. Fachowiec na forum zawsze się przyda. Jeśli lubisz korygować błędy to możesz zacząć od siebie - witamy się w dziale Cafe . Edytowane 25 Lutego 2015 przez n15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 poprawiłemno i elegancko , pełna kultura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bugi86 Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Cześć, mam na imię Maciek i pochodzę z Lublina i tu też właśnie mieszkam. Łowię głównie na spining, a w tym roku postanowiłem spróbować z muchówką. Parę osób z tego forum już kojarzę (cześć Remek ), no i mam nadzieję, że znowu zobaczymy się na bagnach u Mańka. Zapraszam wszystkich chętnych na wspólne wędkowanie w okolicach Lublina. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Witam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obcy Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Witam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) Witamy Zachowaj proszę takie obrazki dla siebie, dość tej żenady Edytowane 26 Lutego 2015 przez milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur42 Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Witam wszystkich.Jestem Artur z Nowego Sącza.Wędkarstwo to moja pasja od dziecka.Mieszkam w pobliżu Dunajca i Popradu i głównie łowie na tych rzekach.Pozdrawiam wszystkich i życze połamania wędki w tym sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duzers Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 A jednak są , bravo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JL48 Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Dzień dobry,na imię mam Anita, złowiłam kiedyś rybę, przyszłam więc nie tylko zobaczyć jak tutaj sprawuje się mój znajomy, ale i jako fachowiec ewentualnie skorygować Jego błędy .... Pozdrawiam serdecznie Kolegów WędkarzyWitamy serdecznie. Czy ryba została zjedzona? Ps. proszę dobrze przymyśleć odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baja100 Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Witam Wszystkich na forum. Zaistniałem tu dzięki koledze adepa, który pokazał mi jak korzystać z dobrodziejstw tego forum. Bardzo wiele już się nauczyłem i mam nadzieję, że wkrótce dołożę swoje doświadczenie.Dziękuję bardzo koledze Adamowi pozdrawiam wszystkich Krzysztof. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz199044 Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Kolejny kolega z mazur Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Czy ryba została zjedzona? Ps. proszę dobrze przymyśleć odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Witamy,witamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 26 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) . Edytowane 28 Lutego 2015 przez Ugly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MSZ-64 Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Witam wszystkich forumowiczów mam na imie Mirek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Witam serdecznie Szanowną Brać Wędkarską . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radrian Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Kolega mi pomógł znaleźć wyszukiwarkę więc witam kolegów i życze powodzenia w tym sezonie:)Łowię głównie na spinning, a trafiłem tu dzięki kolegom z koła warszawa-wola. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi