bamm Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie.Mam na imię Mirek mieszkam w Świdniku (Lubelskie). Moje ulubione miejscówki to rzeka Bug i roztocze.W tym roku zaliczyłem pierwszą wyprawę na nasze trocie,haczyk został połknięty pozdrawiam Edytowane 4 Marca 2015 przez bamm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radrian Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Siemanko:)a troćka połknęła haczyk? ja też w tym roku pierwszy raz na trociach i okrąglutkie zero:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamm Opublikowano 5 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Koledzy mieli ubaw bo zadziałało prawo frajera, oni na zera a ja 60cm sreberko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek17 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 No witamy kolejnego Mańka Mańki rosną w siłę Kilku nas już jest...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob75 Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Witam wszystkich. Robert lubelskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwiersandacz1 Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Witam wszystkich..Czytam Was do dawna więc wypada wreszcie się przywitać Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seb603 Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Witam Wszystkich...Łowię głównie na Narwi i Wkrze chociaż ze względu na brak porozumienia pomiędzy danymi okręgami będę zmuszony do ogranicenia połowów na Wkrze. Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Witam wszystkich serdecznie!Po kilku miesiącach problemów z logowaniem w końcu dzisiaj na poczcie e-mail pojawiło się przekierowanie na forum.Dobrze że to już za mną. Ok. Wygląda na to że źródłem kłopotów był szwankujący komputer.Jestem spinningistą na prywatnych wyprawach i spławikowcem-głównie na zawodach.Gatunki ryb na celowniku spinningowym to; sandacze, sumy, trocie, łososie, pstrągi. Czasami dorsze. Forum poczytuję od kilku miesięcy, teraz już mogę coś napisać.Pozdrawiam, Zbigniew Milewski.Hej! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malec 12 Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Witam serdecznie. Wedkuje najczęściej na Odrze na spławik i spinning. Poluje głównie na szupaka okonia bolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rostov Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Witam wszystkich napaleńców wędkarstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Cześć witam,Jestm Bartek z lubelskiego a dokładniej z Zamościa. Wędkuje od kąd pamietam:) Splawiczek, później grunt i karpie, a teraz trzeci sezon tylko spin:) Czytam Was od jakiegoś czasu i w końcu się zarejestrowałem.Pozdrawiam b5473 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Witam wszystkich serdecznie. Czytam Was od dawna, więc przyszła też pora, na rejestrację. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek145 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Hej, Jestem Jacek i jestem początkującym spinningistą. Z wędkarstwem miałem do czynienia od dziecka, jednak głownie były to rekreacyjne wypady na spławik z białymi robakami Zarażony przez kolegę od tego sezonu mam zamiar łowić głownie na Warszawskiej Wiśle i Kanale Żerańskim. Witam i pozdrawiam wszystkich wędkarzy-forumowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Witam wędkarską brać. Łowię głównie na Odrze różnymi metodami.Forum czytam od zeszłego roku i postanowiłem się zarajestrować. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinNS Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Wit am wszystkich użytkowników. Wędkuje od dziecka jednak na spinning dopiero od ponad roku. Wody na których łowie to głównie Nogat w okolicy Malborka oraz Wisła. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FishingMEN Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Cześć. Jestem Bartek. Mam 18 lat jestem z Włocławka. Na spining łowię od około półtora roku natomiast inne metody od 10 lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi p Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Witam.Łowię tylko na spining.Na własne potrzeby robię woblery i obrotówki.Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum. Waldi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigbighand Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Szczęść Boże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daszek Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Witam się.Rafał z Jeleniej Góry. Głównie spinning, ale spławikiem i gruntem nie gardzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieska Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Witam.Cczas najwyzszy sie przywitac.Przemek, mieszkam w Doonbeg w co. Clare w Irlandii.Lowie glownie na spining, sporadycznie surfcasting oraz grunt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapiq99 Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Cześć! Mam na imię Krzysiek i jestem z Malborka. Wędkuję na rzece Nogat. Pozdrawiam Wszystkich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evanios Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 hej wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Witaj DawidPike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrado Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Witam kolegę znanego już na tym forum jako DawidPike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi