bar888 Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Witam podobno Bartek ,wędkuje na szałe -zalew okolice Kalisza-spining Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur43 Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Darz Bór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid.K Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Cześć,Mam na imię Dawid. Na forum JERKBAIT.PL trafiłem pod koniec 2014 roku. Szukałem informacji w jaki sposób można zbudować samemu wędkę oraz dobrać odpowiednie komponenty (fabryczne jakoś mi nie pasowały, zawsze coś było nie tak). Pierwszy, lekki spining na klenio-jazie jest już gotowy. Dziękuję Wszystkim Użytkownikom za porady i opisane metody rozwiązywania problemów. To na prawdę wciąga .Do tej pory głównie wędkowałem metodami spławikowymi na zawodach oraz feederem. Spining był przerywnikiem. Teraz te proporcje się odwróciły. Przeważnie wędkuję na Warcie, Cybinie oraz jeziorach w okolicy Poznania. Chętnie podziele się swoimi spostrzeżeniami. Planuję poznać uroki Wełny oraz Noteci. Jeżeli chodzi o ryby to nastawiam się na klenie i jazie od wczesnej wiosny do końca lata. Jesienią próbuje swoich sił w rywalizacji ze szczupakami i sandaczami.PozdrawiamDawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADAMSKI1984 Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 witam wszystkich!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lark99 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Witam wszystkich. Pochodzę z okolic Torunia i najczęściej można mnie spotkać ze spiningiem nad Wisłą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichuGrudziadz Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Witam. Mam na imię Michał i jestem z Grudziądza. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalutkiKoksu Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Piotr, jestem z Tarnobrzega i coraz bardziej zagłębiam się w metodę spinningu stąd jestem tu na forum. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Cześć Nowym Kolegom, oby miło się Wam czytało i pisało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur43 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 I łowiło,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dryzd Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Witam forumowiczów.Na imię mam Adam,na forum jestem stałym czytelnikiem od dłuższego czasu.Tak myślę,że czas najwyższy brać w nim udział,bo lepiej późno niż wcale.Wędkuję już sporo wiosen głównie na Odrze w mojej miejscowości gdzie biegam ze spiningiem w ręku.Pozdrawiam Wszystkich na forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeszek Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Witam wszystkich kolegów po kiju ,SZCZEGÓLNIE TYCH SŁUŻĄCYCH FACHOWĄ RADĄ jestem z Leżajska ,łowie głównie na spining ale też na metody gruntowe[piker,martwa rybka].OD 08 .2014 jestem szczęśliwym posiadaczem łódki na której pływam głównie po zbiorniku NIELISZ za sandaczem z opadu.Pozdrawiamwszystkich serdecznie życząc SMACZNYCH JAJEC! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adik93 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Witam wszystkich!Jestem tu nowy ale mam nadzieję na dobrą współpracę. Pzdr.Adik93. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Witam wszystkich.Mam nadzieję poznać ciekawych ludzi, dowiedzieć się czegoś o sprzęcie, i w miarę możliwości samemu służyć pomocą.Połamania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbu Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Witam wszystkich.Paweł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucharfishing Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam wszystkich jestem Jarek wędkuję od 97 r. Czyli jak miałem 10 lat :)a od pewnego czasu wędkuję tylko na muchę. Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez sucharfishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zafascynowany Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Witam wszystkich forumowiczów i zapalonych wędkarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Powitać nowych kolegów, miłej lektury życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorio Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Witam Wszystkich Forumowiczów !!!Mam na imię Krzysiek. Pasjonuję się wędkarstwem spinningowym i wszystkim co z nim związane.Wędkuję głównie nad Wisłą i Narwią, ale małe rzeczki mazowsza też nie są mi obce Mam nadzieję dzielić się z Wami swoimi wędkarskimi doświadczeniami.Pozdrawiam Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Dobry wieczór Kolegom :-) Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez coloumb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Na imie mam Adam,od dwoch,chyba , moze dluzej,lat, czytam wasze (nasze)forum.Tu nauczylem sie metody castingowej.( chyba?, to znaczy , bez Was to sie wogule bym nie wiedzial z czczym to sie je) chcialbym tu wszystkim podziekowac za dzielenie sie swoimi przemysleniami,doswiadczeniem ,i nie ignorowaniem takich nowicjuszy jak ja. Witam i pozdrawiam .Przepraszam z gory za brak polskich znakow,( nie mam ich),za bledy ortograficzne ,gramatyczne, i inne tez. Nie przeszkadzaja w lowieniu(tak mysle)Teraz troche o mnie. Lowic zaczolem w latach kolowrotka rexa,wedek z DDR , zylek z myjek do naczyn.To byly czasy!.Mlody czlek byl. Od lat lowie tylko na spina,od paru zerkalem na na casta. Stalo sie . dwa lata temu kupilem pierwszy kreciol, curado 201e,I co,super ,pierwszy szczupak powyzej 100cm, mial102cm,wiem ze to nie "wina"kolowrotka" a mozliwosci uzycia i prowadzenia innych przynet.Mysle, ze na poczatek to starczy,z czasem sie rozgadam .Fajnie ze tu jestescie,bardzo mi pomogliscie(nie znam nikogo kto lowi na casta)Pozdrawiam.Takie samo powitanie, jak mi sie uda,(problemy mojego wieku z uzywaniem kompa) wysle na inne forum, za co juz z gory przepraszam.Z wedkarskim pozdrowieniem, Adam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjuro Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Witam wszystkich pasjonatów wędkarstwa. Mam na imię Piotr, łowię głównie na lekki spining.Moje ulubione kije to cw. 0,4-5g i 4,5-7g.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Na imie mam Adam,od dwoch,chyba , moze dluzej,lat, czytam wasze (nasze)forum.Tu nauczylem sie metody castingowej.( chyba?, to znaczy , bez Was to sie wogule bym nie wiedzial z czczym to sie je) chcialbym tu wszystkim podziekowac za dzielenie sie swoimi przemysleniami,doswiadczeniem ,i nie ignorowaniem takich nowicjuszy jak ja. Witam i pozdrawiam .Przepraszam z gory za brak polskich znakow,( nie mam ich),za bledy ortograficzne ,gramatyczne, i inne tez. Nie przeszkadzaja w lowieniu(tak mysle)Teraz troche o mnie. Lowic zaczolem w latach kolowrotka rexa,wedek z DDR , zylek z myjek do naczyn.To byly czasy!.Mlody czlek byl. Od lat lowie tylko na spina,od paru zerkalem na na casta. Stalo sie . dwa lata temu kupilem pierwszy kreciol, curado 201e,I co,super ,pierwszy szczupak powyzej 100cm, mial102cm,wiem ze to nie "wina"kolowrotka" a mozliwosci uzycia i prowadzenia innych przynet.Mysle, ze na poczatek to starczy,z czasem sie rozgadam .Fajnie ze tu jestescie,bardzo mi pomogliscie(nie znam nikogo kto lowi na casta)Pozdrawiam.Takie samo powitanie, jak mi sie uda,(problemy mojego wieku z uzywaniem kompa) wysle na inne forum, za co juz z gory przepraszam.Z wedkarskim pozdrowieniem, Adam. Ten tekst napisalem juz wczoraj. Podpiolem sie do innych powitan, nie wiedzialem jak otworzyc swoj watek,ucze sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_moto Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Witam ,tak więc przepadłeś z kretesem. Jerbait to jak narkotyk sam tu jestem nowy ( kilka miesięcy ) wiele ciekawostek o metodzie castingowej dowiedziałem się tu pozdrawiam marek_moto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trouter Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Witam Kolegów. Na imię mam Wojtek. Latek 34. Łowie nieprzerwanie od 5-6 roku życia. Od kilkunastu lat prawie wyłącznie spinning ( w okolicznościach towarzyskich zdarzało mi się muchować, jak też i gruntować) .. z nastawieniem głównie na kropki, pasiaki i paiki.Pozdrówa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Witam ,tak więc przepadłeś z kretesem. Jerbait to jak narkotyk sam tu jestem nowy ( kilka miesięcy ) wiele ciekawostek o metodzie castingowej dowiedziałem się tu pozdrawiam marek_moto.Mam ten sam objaw choroby co Ty. Na to nie ma lekarstwa. dzieki Marek. pozdrawiam. Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi