BaneLP90 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Witam wszystkich miłośników wędkarstwa spinningowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karwoski Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Witam forumowiczów moja przygoda z wędkarstwem zaczęła się od spławika i gruntówki. Jednak obecnie od dziesięciu lat spinning jest moją największą pasją. Wędkarstwo traktuje jako sport i moim marzeniem jest, żeby inni również tak do tego podchodzili. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin spining Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Witam wszystkich kolegów,jestem nowy wiec kilka słów o sobie...Mieszkam nad jeziorem Górskim w Nowych Rumunkach.W razie pytań odnośnie łowiska moge pomóc,wyznaje zasade złów i wypuść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skowron Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Witam, na imię mam Paweł. Ryby łowię od najmłodszych lat( mimo to nie wiele jeszcze o nich wiem:) ). Od pewnego czasu skupiam się głównie na spininngu. Bawię się w lurebuilding ale jeszcze dużooo wody musi upłynąć zanim będzie można to nazwać inaczej, niż zabawą. Zamierzam spróbować swoich sił z tworzeniem wędek w czym w dużej mierze pomaga mi to forum. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz32 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Witam kolegów mam na imię Tomek jestem z Białegostoku, jestem początkującym wedkarzem, pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karvizet Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Witam serdecznie Karol z tej strony.Jestem z okolic Legnicy (dolnyśląsk).Początkujacy spiningista raczej w wadze Light - Memdium. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Androctonus Opublikowano 5 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Dzień dobry, Radek ze Szczecina Od małego i poprzez młodość spinningista Później przerwa wieloletnia, jakiś czas temu wróciłem do spinningu, za jakiś czas dodatkowo planuję zacząć się bawić castingiem PS: Gold Kawanga w moim awatarze nie moja niestety ale jestem od małego akwarystą Miłośnik Cichlidae Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Witam Kolegów, z tej strony Wojtek, aktualnie mieszkam na Górnym Śląsku, łowię wyłącznie na spinning i stosuję C&R. Największą frajdę sprawia mi łowienie w rzekach średniej wielkości gdzie można brodzić oraz małych górskich siurkach, nie mam ulubionego gatunku ryb, ale najczęściej są to klenie i bolenie. Łowię dla przyjemności, bez napinki na wyniki, i chętnie przyłączę się do wspólnych wypadów z osobami, które mają podobne podejście. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dkazne1 Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Witam. Wracam do wedki po kilku latach przerwy i emigracji. Pozdrawiam wszystkich na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barthez204 Opublikowano 14 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Witam!! Mam na imię Bartek. Wędkarstwem interesuje się od dziecka, jednak od 2 lat jestem nalogowcem. Moją ulubioną metodą jest spinning. Licze że wiele odpowiedzi na moje pytania znajdę na tym forum. Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomiS Opublikowano 15 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Witam wszystkich bardzo serdecznie .. Nazywam się Tomek i pasjonuję się wędkarstwem od 9 roku życia . Każdą wolną chwilę spędzam na rybach . Z chęcią poczytam o waszych doświadczeniach z nad wody Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepper Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Witam i pozdrawiam serdecznie miłośników spiningu. Alek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek79 Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Witam wszystkich.Pochodzę z okolic Poznania. Na stałe mieszkam w Walii i tu też lowie, głównie rzeka ale w tym roku stawiam na jezioro. Zaczynam swoją przygodę z jerkami i jak się okazuje forum to kopalnia wiedzy. Na razie czytam, a jest tego sporo. Pierwsze próby nad wodą wypadły rewelacyjnie i zamierzam cały czas spędzony nad wodą poświęcić właśnie jerkowaniu. Z wedkarskim pozdrowieniem. Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciech1919 Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Witam Wszystkich:)jb czytam już od kilku lat ale do tej pory jakoś się nie udzielałem...Najczęściej Wisła w Warszawie i okolice ale zdarzają mi się dalsze wypady. pozdrawiam,Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
room Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 -Cześc jestem romek-Jestem nałogowcem i uzelazniony od wędkarstwa Pozdrawiam wszystkich kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Cześć Romek.Witaj w innym świecie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starscream Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Witam serdecznie szanowne grono. W końcu znalazłem powitalnie ,mieszkam na ziemi Lubuskiej wędkuje w Nysie Łużyckiej ( głównie klenie) pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rraptor Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Zapomniałem się wcześniej przywitać. Witajcie, Jestem Krzysztof. Na codzień mieszkam, pracuje i studiuje w Warszawie. Na rybki powracam do mojego rodzinnego miasta Lublin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIFI Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Witam wszystkich kolegów, mam na imię Grzegorz.Przepraszam że dopiero dzisiaj ale jakoś przeoczyłem ten wątek mimo częstego zaglądania na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik86 Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Witam wszystkich kolegów z forum, nazywam się Norbert. Przyznaję się bez bicia że zapomniałem o przywitaniu a już podchodziłem do tego trzy razy. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas270386 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Witam wszystkich. Mam na imię Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byku Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Zaglądam tu często, więc to najwyższy czas się przywitać. Mam na imię Tomek. Wędkarstwo to choroba na którą choruje od dawna. Miasto rodzinne Bielsko, a lat już trochu też się nazbierało.Pozdrawiam Wszystkich pasjonatów wędkarstwa i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inglisz Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 chcialem sie przywitac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Witam , jestem młodym wędkarzem z centralnej Polski. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catch&Release Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Witam wszystkich kolegów i koleżanki "po kiju".Mam na imię Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi