Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam forumowiczów moja przygoda z wędkarstwem zaczęła się od spławika i gruntówki. Jednak obecnie od dziesięciu lat spinning jest moją największą pasją. Wędkarstwo traktuje jako sport i moim marzeniem jest, żeby inni również tak do tego podchodzili. Pozdrawiam

Witam, na imię mam Paweł. Ryby łowię od najmłodszych lat( mimo to nie wiele jeszcze o nich wiem:) ). Od pewnego czasu skupiam się głównie na spininngu. Bawię się w lurebuilding ale jeszcze dużooo wody musi upłynąć zanim będzie można to nazwać inaczej, niż zabawą. Zamierzam spróbować swoich sił z tworzeniem wędek w czym w dużej mierze pomaga mi to forum. Pozdrawiam.

• Like 1

• 2 tygodnie później...

Dzień dobry,

Radek ze Szczecina :) 

Od małego i poprzez młodość spinningista :) Później przerwa wieloletnia, jakiś czas temu wróciłem do spinningu, za jakiś czas dodatkowo planuję zacząć się bawić castingiem :) 

PS: Gold Kawanga w moim awatarze nie moja niestety ale jestem od małego akwarystą :) Miłośnik Cichlidae :) 

Pozdrawiam. 

Witam Kolegów, z tej strony Wojtek, aktualnie mieszkam na Górnym Śląsku, łowię wyłącznie na spinning i stosuję C&R. Największą frajdę sprawia mi łowienie w rzekach średniej wielkości gdzie można brodzić oraz małych górskich siurkach, nie mam ulubionego gatunku ryb, ale najczęściej są to klenie i bolenie. Łowię dla przyjemności, bez napinki na wyniki, i chętnie przyłączę się do wspólnych wypadów z osobami, które mają podobne podejście. 

Pozdrawiam !

Witam wszystkich.

Pochodzę z okolic Poznania.

Na stałe mieszkam w Walii i tu też lowie, głównie rzeka ale w tym roku stawiam na jezioro.

Zaczynam swoją przygodę z jerkami i jak się okazuje forum to kopalnia wiedzy. Na razie czytam, a jest tego sporo.

Pierwsze próby nad wodą wypadły rewelacyjnie i zamierzam cały czas spędzony nad wodą poświęcić właśnie jerkowaniu.

Z wedkarskim pozdrowieniem. Krzysiek

Zaglądam tu często, więc to najwyższy czas się przywitać. Mam na imię Tomek. Wędkarstwo to choroba na którą choruje od dawna. Miasto rodzinne Bielsko, a lat już trochu też się nazbierało.

Pozdrawiam Wszystkich pasjonatów wędkarstwa i nie tylko :)