Walkor Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgodnie z tradycją tego forum chciałbym się przywitać z Koleżankami i Kolegami wędkarzami. Od około roku mam konto na JerkBite jednak rzadko z niego korzystałem. Mam nadzieję, że się to zmieni.Serdecznie pozdrawiam,Walkor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniowy21 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Cześć witam Mateusz z Brańska Wędkuje raczej stacjonarnie ale fajne forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdansb Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Witam wszystkich,mam na imię Bogdan.Mieszkam w okolicy Rzeszowa.Łowi na spining,casting,na muchę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Witamy nowozarejestrowanych użytkowników na forum i życzymy mile spędzonego czasu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graghowski Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Witam serdecznie wszystkich użytkowników !Sam łowię dość długo jednak dopiero niedawno zakochałem się w spinningu.Jestem ze szczecina i chętnie wybiorę się na ryby z kimś z okolicy !Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatLove Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Marcin i wędkuję rekreacyjnie od jakichś 15 lat, natomiast od ok 3 lat można powiedzieć, że bardziej poważnie i głównie są to spinningowe polowania na szczupaka z racji miejsca pobytu-Szwecja ale także na sandacze i okonie.Z uwagi, iż jestem jeszcze dość zielony prosiłbym o wyrozumiałość i porady... Od razu pierwsze pytanie z mojej strony:http://jerkbait.pl/topic/62002-kij-okoniowo-sandaczowy/ Edytowane 12 Sierpnia 2015 przez PatLove Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acinr_PL Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Witam wszystkich na forum. Jestem Marcin pochodzę z wielkopolski na co dzień mieszkam w Szczecinie. Wędkuje od około 20 lat głównie spining oraz ciężki grunt. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meg Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 nie wypada się nie przywitać ... więc witam wędkarstwem zaraził mnie ZeBas ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel1886 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Witam wszystkich. Wedkuję od kilku lat, mam nadzieję że dowiem się czegos więcej przeglądając to forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrc96 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Witam,Jestem Marcin mieszkam w okolicy Lublina.Życzę wszystkim nie zapomnianych wrażeń z nad wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laska Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Witajcie Forumowicze,jestem Michał - pasjonat fotografii i wędkarstwa.Wbrew pozorom pasji bardzo spójnych.W obu przypadkach staram się wydobyć to, czego nie widać gołym okiem.Dodatkowo działam jak magnes na nietypowe zdarzenia losowe.A to do rzeki wpadnę, a to aparat przejadę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Michał, czekamy na Twoje zdjęcia i wpisy na forum. Witamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyprek Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów! Jestem Cyprian.Również pasjonuje mnie wędkarstwo i fotografiaZe spinningiem to się chyba urodziłem;)A od kilku lat zajmuje się również fotografią przyrody i ludzi, no i wszystkiego co warte uchwycenia, a niedługo mam zamiar połączyć te dwie Pasje w fotografii wędkarskiejWięc życzę wszystkim połamania kija na nieprzyzwoicie dużej rybie( a bardziej jej wyjęcia;) i do następnych postów:) Edytowane 1 Września 2015 przez Cyprek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajfasz Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Witam wszystkich, nazywam się Piotrek mieszkam w Białym Dunajcu.Spininguję głównie na Dunajcu i nad Zal. Czorsztyńskim.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mari8 Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Witam wszystkich forumowiczów, mieszkam w wlkp. wędkarstwo to moja pasja od wielu lat głównie spininguję ale nie obce są mi inne metody. Serdecznie pozdrawiam użytkowników i życzę wielu niezapomnianych jesiennych wypadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Bociek Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Witam serdecznie wszystkich forumowiczow. Na imie mam Tomek. Od zawsze zafascynowany bylem sandaczem. W chwili obecnej przebywam w UK ale to tylko do 06.2016 tak ze przyszly sezon bede mogl wrocic na swoje ulubione miejscowki na Dunajcu I Wisle. Pozdrawiam. P.s. Mam duzy problem z ustawieniem klawiatury I z racji tego przepraszam za brak polskich znakow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz88 Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Witam serdecznie, 99% mojego łowienia to spinning nad Wisłą w Warszawie. Interesują mnie wszystkie drapieżniki występujące w tej wodzie Połamania kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkiDivPL Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Witam, Wędkuję od dzieciństwa na spławik, jednak od tego sezonu zaraziłem się spinningiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retrikal Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Witam,Jestem zupełny świeżak w temacie, do wędkowania wróciłem po około 15 latach, po drodze z małym 'bolkowym' epizodem na studiach... 15 lat temu wiadomo...spławik, trochę grunt, pierwsze kilka rzutów blaszką... pickerem Na forum trafiłem dzięki kuzynowi - Robgsxr, szybkie zakupy i już po chłopie Narazie bez większych sukcesów, ale walczę...Chętnie umówiłbym się na wspólne wędkowanie z osobami z rejonu Kotliny Kłodzkiej bądź rejonu Topola - Kozielno - Otmuchów - Nysa.Z forum skorzystałem już dość mocno...sporo zakupów, ale i także ogrom wiedzy - h5!PozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anniol Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Witam z Lublinawidzę, że mam 10 lat zaległości w czytaniu jb..pl :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danni91 Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Witam. Mam na imię Damian mieszkam w Łomży . Wędkuję na mojej ukochanej Narwi . Połamania kija na taaaaakiej rybie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knd Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 WitamMam na imię Kamil jestem z Podlasia, wracam do hobby po kilkuletniej przerwie, łowię głównie w górnej Narwii i Bugu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdGo Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Witam kolegów "po kiju", mam na imię Adam i pochodzę ze Szczecina.Wędkuję z mniejszą lub większą częstotliwości już ponad 20 lat, kiedy to poraz pierwszy mój starszy brat zabrał mnie na ryby.Wraz z pierwszą złowioną płotką połknąłem bakcyla i do dziś już mi tak zostało Oczywiście zaczynałem od starego bamusa i spławika, a od przeszło 10-ciu lat głównie spininguję.W związku z moimi wyjazdami służbowymi wędkuję głównie w Szwecji ale kiedy wracam do kraju z przyjemnością (choć ze słabszymi wynikami) wedkuję na Odrze PozdrawiamAdam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Witam wszystkich ;]Michał, 27 lat, Warszawa. zwolennik C&R.Dziękuję za tą kopalnie wiedzy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guzik679 Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Witam kolegow , jestem Marcin z Wielkopolski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi