X.rut Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Witam, Wojtek z Kujaw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekd01 Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Cześć wszystkim, Maciek z Warszawy. Rocznik 79, kontakt z wędką od stosunkowo niedawna, ale to przecież rozwojowa sprawa i na każdy wiek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elling Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 część wszystkim! mam na imię Anton, jestem obcokrajowcem. mieszkam v Polsce już pół roku... bardzo lubię łapać na spinning 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andras Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Witam wszystkich , na imię mam Andrzejdużo spininguję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 @andras Witam na Forum i zapraszamy do dzielenia się swoją wiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irr Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) Witam wszystkich na Forum.Mam na imię Irek, jestem z Puław i z zamiłowania spininguję.W praktyce różnie to bywa, jak ze wszystkim ... Edytowane 1 Października 2015 przez irr 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Witam wszystkich na Forum.Mam na imię Irek, jestem z Puław i z zamiłowania spininguję.W praktyce różnie to bywa, jak ze wszystkim ...Irek to mój kolega , z którym często razem łowimy .Witaj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelleper Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 (edytowane) Witam.Mam na imię Paweł, jestem z okolic Skierniewic, w spiningu właściwie stawiam pierwsze kroki, mam nadzieję że będę się od was mógł dużo nauczyć. Do zobaczenia nad wodą. Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka Edytowane 4 Października 2015 przez Paweł Lepieszka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darkovsky Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Witam Szanowne Grono Forumowiczów, Po dłuższym czasie wędkowania z koszyczkiem, rozpocząłem przygodę ze spinningiem. Najczęściej łowię na Narwi, Bugu, Bzurze i Wiśle.Pozdrawiam,Darek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragster Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Witam Wszyskich, mam na imię Sławek. Jestem z Koronowa koło Bydgoszczy. Moją ulubioną metodą jest spinning a ulubionym gatunkiem drapieżnika sandacz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolson Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Siemka, Karol z Warszawy. Na forum dopiero co ale łowie od małego. Od 6 lat tylko spinning 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modełator Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Cześć ! Nie jestem tu całkiem obcy bo parę osób znam, ale przywitać się wypada . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1265 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Witam wszystkich...Maciek Kępa RybackaSpecjalizuje się w spiningu na wodach warmi i mazur 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rdm Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Witam! Mam na imie Kamil, wędkuję już pare ładnych lat. Moja ulubiona metoda to oczywiście spinning 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajnos Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Witam,mam na imię Kamil, pochodzę z Płocka, a mieszkam we Wrocławiu. Wędkuję tu i tu. A przynajmniej próbuję Niestety dopiero raczkuję w temacie spinningu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morelowy Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Witam, mam na imię Kamil i mieszkam w Krakowie. Spinninguję od zaledwie roku i wciąż się uczę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Witam serdecznie moich imienników i nie tylko! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weles Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Witam wszystkich. Nazywam się Adrian i łowię od zeszłego roku.Zeszły sezon głównie poświęciłem na grunt i spławik, ale chcę poważniej zająć się spinningiem, więc pilnie przekopuję forum w poszukiwaniu wiedzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
groch777 Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Witam Wszystkich forumowych kolegów i koleżanki!Na imię mam Jarek, lowie całe życie od kad pamiętam... Od pierwszych zabaw ze splawikiem i najprostszym gruntem, aż do teraz po spinning Będę czytać wasze wpisy a później pytać.Mój rejon gdzie łowie to Odra na odcinku Szczecina aż po Zalew Szczeciński, głównie z łódki (Na miniaturze widać część kadłuba) Pozdrawiam serdecznie wszystkich!! (Dopiero teraz znalazłem temat przywitanie) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Witam wszystkich,z tej strony Piotrek z Białegostoku. Wędkarstwo jest moją pasją jest od roku także "młody narybek" ze mnie. Mam nadzieję, że pozwolicie mi nauczyć się trochę rzeczy od Was Pozdrawiam! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilek_ee Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Witam i pozdrawiam brać wędkarską. popoczątkujący castingowiec. Boję się tej choroby 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert77 Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Cześć, trochę późno te powitanie, no ale lepiej późno niż wcale... Mam na imię Hubert, mieszkam od kilku lat w Warszawie, łowię głównie na jeziorach. Przede wszystkim lekki i średni spinning. Myślę, że znajdę na forum cenne informacje i wreszcie rozpocznę przygodę z rzeką Wisłą. Pozdrawiam wszystkich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasanie Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 (edytowane) . Edytowane 20 Października 2015 przez zasanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil K. Opublikowano 20 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2015 Witam, mam na imię Kamil, od miesiąca mieszkam w Warszawie. Powoli zapoznaję się z okolicznymi łowiskami, chociaż zapewne jeszcze trochę to potrwa, bo codziennie praktycznie dowiaduję się o nowych wodach, które warto odwiedzić Spinning jest u mnie metodą raczkującą, więc mam nadzieję że dzięki forum wchłonę trochę wiedzy Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holdfast Opublikowano 21 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2015 Witam serdecznie wszystkich użytkowników. Mam na imię Paweł jestem z okolic Krakowa.Pragnę byście mnie przyjęli do grona użytkowników tego forum.Pozdrawiam wszystkich 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi