ezehiel Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Witam Cię ponownie "kowalu" BOB1,trochę namawiałem kowala na to by tu wstąpił.ciekawe, co powiedzą ludzie jak zobaczą jego prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 CześćMam na imię Darek. Jestem z Łodzi. Wędkuję (z małą przerwą, choć nie całkowitą) od trzydziestu paru lat. Obecnie na pierwszym miejscu mucha, na drugim mucha, na trzecim ... spinning.Staram się łowić na muchy własnoręcznie ukręcone - sporadycznie coś kupię.Teraz postanowiłem uzbroić swoją pierwszą wędkę - muchówkę oczywiście. Jak to zrobię, to się pochwalę (jak będzie czym )Pewnie głównie będę odwiedzał dział muchowy i majsterkowania (min. on był bodźcem do zalogowania się). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bymes Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 czas na oficjalne przedstawienie się Grzesiek, Chojnów od tego roku praktycznie tylko spinning i czasem zasiadki sumowe praca też związana z wędkarstwem łowię od około 20 lat , mam 30 chyba byłoby na tyle jeśli chodzi o przywitanie - witam forumowiczów ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plompek Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Witam wszystkich kolegów po kiju i ciesze sie że moge stać sie częścią (pewnie to nawet ułamek promila nie jest ale zawsze coś ) Waszej wędkarskiej braci.Nazywam się Michał i pomimo jeszcze nie 30tki na karku łowie ryby od ponad 20lat i interesuje mnie nie tylko spinning a w szczególności delikatny to spławikiem i pickerem od czasu do czasu sie uracze dla relaksu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PercaF Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Witam wszystkich serdecznie. Mam nadzieję, że miło spędzę czas na jerkbait oraz, że spotkam tutaj sympatycznych ludzi.Mam 37 lat i jestem z północnej Polski. Ulubione metody połowu to: spinning, odległościówka, mormycha oraz (czasami) gruntówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrekpiter2 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Witam wszystkich, mam na imię Piotrek i jestem z Ostrowa Wlkp ale od 10 lat mieszkam w Irlandii. Moim głównym celem na wyprawach wędkarskich jest szczupak ale w przyszłym sezonie postaram się przyłożyć porządnie do pasiaków Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Cześć . Mam na imie Robert pochodze z Gdynii . Przywialo mnie tu z pomorskiego przewodnika wedkarskiego . Metoda polowu jest spinning/spinning morski . Celem moich wypraw sa ; szczupak , sandacz , pstrag oraz sporadycznie okon . Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bleak Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Witam serdecznie twórców i moderatorów jak również wszystkich forumowiczów. Pierwszym dziękuję za stworzenie i prowadzenietego forum. Drugim za to, że dzięki ich wpisom adepci spinningowi mają dostęp do wciążaktualizowanej, olbrzymiej wiedzy praktycznej,dzięki której mogą doskonalić swoje umiejętnościwędkarskie, jak również etyczne zachowania nadwodą. Pozdrowienia z UK Bleak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackRipper Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 (edytowane) Czołem, Nazywam się JackRipper i jestem uzależniowy od wędkarstwa (syndrom: fishing junkie).Spinning klasyczny, jak i ten z zadziorem (pazurem) jest subiektem moich marzeń. Pozdrawiam Edytowane 11 Grudnia 2015 przez JackRipper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelzen Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Witam. Mam na imię Paweł, łowię na spinning głównie na Sanie. Co łowię? Wszystko co da się złowić w Sanie zanim zostanie złapane przez dwuznożne kormorany na bułkę w Przemyślu. Pozdrowienia dla wszystkich wypuszczajacych ryby i wielu okazów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Witam Forumowiczów mam na imię Mariusz mam 40 lat i pochodzę z Nowego Sącza,a obecnie mieszkam w Starogardzie Gdańskim (miłość nie wybiera ha ha)Wychowałem się na pięknym osiedlu sąsiadującym ,z piękną rzeką Dunajec.Każdą chwilę spędzałem nad rzeką z wędką w ręce i tylko spławik i grunt.Upłyneło troszkę lat wiele się zmieniło tylko moja pasja do spławika pozostała,aż pewnego dnia było to z pięć lat temu.mój teść zabrał mnie jak on to mówi,na poważne ryby.Był to dzień 10 październik dostałem spining teleskopowy,z wahadłem i tak zostałem spiningistą.Pod koniec dnia gdy spływaliśmy,jak mi przywaliło nigdy tego nie zapomnę złapałem pierwszego szczupaka.Tak pokochałem spining,a ok trzech miesięcy temu dzięki Jerkbajtowi poznałem casting.Super sprawa już mam dwa zestawy jeden do 20gram zakupiony tu na jerkbajcie,a drugi sam skąpletowałem do 60gram i pewnie się na tym nie skończy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmgg Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Dzień dobry, mieszkam w Poznaniu, dwa lata temu zacząłem przygodę ze spinningiem na Warcie (mam nadzieję, że rzeka odrodzi się po ostatnim zatruciu i będę mógł kontynuować).Forum czytam od pewnego czasu - to kopalnia wiedzy dla początkujących jak i zaawansowanych. Pozdrawiam Wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mendes Opublikowano 15 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Witam wszystkich użytkowników jerkbait.pl. Nazywam się Wojtek. Spinninguje od niedawna, więc na razie będę więcej czerpał wiedzę niż dawał coś od siebie. Forum na wysokim poziomie i fajna atmosfera. Lowie głównie na Warcie i pobliskiej Obrze. Teraz ciulam na ponton, więc niebawem pewnie i pobliskie jeziorka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwc89 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Witam wszystkich forumowiczów bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maynard77 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Witam wszystkich forumowiczów,mam na imię Tomek jestem z Jarocina,spinninguję głównie na Warcie.Już jakiś czas podpatruje i śledzę forum,prawdziwa kopalnia wiedzy.Wypada się przywitać w odpowiednim wątku.Jeszcze raz witam wszystkich i pozdrawiam serdecznie forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos_hc Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Witam. Jestem Marek mam już leciutko powyżej 30 lat. Pochodzę z Gorzowa Wlkp. ale od kilku lat mieszkam w Oslo. Od najmłodszych lat wędkowałem z ojcem, głównie jeziora w pobliżu Gorzowa, 99% wyjazdów z gruntówką. Potem kilka lat przerwy i zacząłem od nowa przygodę wędkarską, tym razem spinning. Po przeprowadzce do Norwegii powstały nowe, wędkarskie, łatwo dostępne możliwości. Mnóstwo łowisk pstrągowych i łososiowych, fjordy i Morze Norweskie. Głębokie jeziora i duża rzeka z ogromnym rozlewiskiem. Raj . W planach na 2016 mam naukę muchowania i nadzieję na piękne pstrągi i lipienie. Oczywiście nie odpuszczę sandaczom ani szczupakom ani na chwilkę.Pozdrawiam wszystkich i obiecuję być grzeczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Witam Mam na imię Sławek.Interesuje się głównie spinningiemWędkuje w centralnej Polsce Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszzz Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Witam wszystkich użytkowników,Po wielu wielu latach spławika doczepiam do wędki przelotki i kołowrotek.Pozdrawiam,Michał (Gdańsk) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilio Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Cześć, mam na imię Kamil. Na forum jestem od dłuższego czasu ale póki co tylko jako czytelnik. Niedawno przeprowadziłem się do Warszawy. Spininguje na warszawskiej Wiśle i okolicznych jeziorkach/stawach/rzeczkach, rzadziej na Narwi, ZZ i Wkrze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu4511 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Witam, Mam na imię Rafał. Forum przeglądam już od dawna bo to prawdziwa kopalnia wiedzy. Mieszkam w centralnej Polsce a dokładniej w Łodzi. Nie jest to wymarzone miasto jeżeli chodzi o możliwości wędkarskie ale cóż nie ma co marudzić tylko trzeba łowić Moją ukochaną metodą połowu jest spinning szczególnie lekki spinning na wszelkiego rodzaju rzekach, rzeczkach i rzeczułkach a najczęstsze obiekty polowań to klenie, jazie i bolenie.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blady00 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Witam, na imię mam Tomek. Wracam do wędkarstwa po kilku latach. Próbuję sił z karpiami , a na szybkie przyjemne wypady postanowiłem pospiningować. Forum czytam od jakiegoś czasu ,przyszła kolej na rejestrację i większe poznanie tej metody .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomo Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Witam.Tomek jestem, wędkuję o kilku sezonów (spławik). Od sezonu 2013 zacząłem się uganiać za drapieżnikiem. Obecnie wymieniam sprzęt oraz zbieram wiedzę, by lepiej przygotować się do sezonu 2016. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgo9 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Dobry Wieczor Paweł z Białogardu (okolice Koszalina). Mają pasją jest spinningowanie, głwnie Okonie i od niedawna sandacze.. chociaż nie wybrzydzam dobrą zasiadką na lina czy leszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serekturek Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Witam wszystkich forumowiczów. Nazywam się Karol. Jeśli chodzi o wędkarstwo to głównie spining na rzece Bug w okręgu siedleckim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zandi21 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Witam wszystkich serdecznie i dziękuję za przyjęcie. Życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku Arek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi