Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Mam na imię Darek. Jestem z Łodzi. Wędkuję (z małą przerwą, choć nie całkowitą) od trzydziestu paru lat. Obecnie na pierwszym miejscu mucha, na drugim mucha, na trzecim ... spinning.

Staram się łowić na muchy własnoręcznie ukręcone - sporadycznie coś kupię.

Teraz postanowiłem uzbroić swoją pierwszą wędkę - muchówkę oczywiście. Jak to zrobię, to się pochwalę (jak będzie czym :))

Pewnie głównie będę odwiedzał dział muchowy i majsterkowania (min. on był bodźcem do zalogowania się).

Witam wszystkich kolegów po kiju i ciesze sie że moge stać sie częścią (pewnie to nawet ułamek promila nie jest ale zawsze coś :D  ) Waszej wędkarskiej braci.

Nazywam się Michał i pomimo jeszcze nie 30tki na karku łowie ryby od ponad 20lat i interesuje mnie nie tylko spinning a w szczególności delikatny to spławikiem i pickerem od czasu do czasu sie uracze dla relaksu.

Witam wszystkich serdecznie. Mam nadzieję, że miło spędzę czas na jerkbait oraz, że spotkam tutaj sympatycznych ludzi.

Mam 37 lat i jestem z północnej Polski. Ulubione metody połowu to: spinning, odległościówka, mormycha oraz (czasami) gruntówka.

Cześć . Mam na imie Robert pochodze z Gdynii . Przywialo mnie tu z pomorskiego przewodnika wedkarskiego . Metoda polowu jest spinning/spinning morski . Celem moich wypraw sa ; szczupak , sandacz , pstrag oraz sporadycznie okon . Pozdrawiam

• Like 1

Witam serdecznie twórców i moderatorów

jak również wszystkich forumowiczów.

Pierwszym dziękuję za stworzenie i prowadzenie

tego forum. Drugim za to, że dzięki ich wpisom

adepci spinningowi mają dostęp do wciąż

aktualizowanej, olbrzymiej wiedzy praktycznej,

dzięki której mogą doskonalić swoje umiejętności

wędkarskie, jak również etyczne zachowania nad

wodą.

Pozdrowienia z UK

Bleak

Czołem,

Nazywam się JackRipper i jestem uzależniowy od wędkarstwa (syndrom: fishing junkie).

Spinning klasyczny, jak i ten z zadziorem (pazurem) jest subiektem moich marzeń.

Pozdrawiam

Edytowane przez JackRipper

Witam Forumowiczów mam na imię Mariusz mam 40 lat i pochodzę z Nowego Sącza,a obecnie mieszkam w Starogardzie Gdańskim (miłość nie wybiera ha ha)Wychowałem się na pięknym osiedlu sąsiadującym ,z piękną rzeką Dunajec.Każdą chwilę spędzałem nad rzeką z wędką w ręce i tylko spławik i grunt.Upłyneło troszkę lat wiele się zmieniło tylko moja pasja do spławika pozostała,aż pewnego dnia było to z pięć lat temu.mój teść zabrał mnie jak on to mówi,na poważne ryby.Był to dzień 10 październik dostałem spining teleskopowy,z wahadłem i tak zostałem spiningistą.Pod koniec dnia gdy spływaliśmy,jak mi przywaliło nigdy tego nie zapomnę złapałem pierwszego szczupaka.Tak pokochałem spining,a ok trzech miesięcy temu dzięki Jerkbajtowi poznałem casting.Super sprawa już mam dwa zestawy jeden do 20gram zakupiony tu na jerkbajcie,a drugi sam skąpletowałem do 60gram i pewnie się na tym nie skończy ?

Dzień dobry,

mieszkam w Poznaniu, dwa lata temu zacząłem przygodę ze spinningiem na Warcie (mam nadzieję, że rzeka odrodzi się po ostatnim zatruciu :( i będę mógł kontynuować).

Forum czytam od pewnego czasu - to kopalnia wiedzy dla początkujących jak i zaawansowanych. Pozdrawiam Wszystkich.

Witam wszystkich użytkowników jerkbait.pl. Nazywam się Wojtek. Spinninguje od niedawna, więc na razie będę więcej czerpał wiedzę niż dawał coś od siebie. Forum na wysokim poziomie i fajna atmosfera. Lowie głównie na Warcie i pobliskiej Obrze. Teraz ciulam na ponton, więc niebawem pewnie i pobliskie jeziorka. Pozdrawiam

Witam wszystkich forumowiczów,mam na imię Tomek jestem z Jarocina,spinninguję głównie na Warcie.
Już jakiś czas podpatruje i śledzę forum,prawdziwa kopalnia wiedzy.Wypada się przywitać w odpowiednim wątku.
Jeszcze raz witam wszystkich i pozdrawiam serdecznie forumowiczów.

Witam. Jestem Marek mam już leciutko powyżej 30 lat. Pochodzę z Gorzowa Wlkp. ale od kilku lat mieszkam w Oslo. Od najmłodszych lat wędkowałem z ojcem, głównie jeziora w pobliżu Gorzowa, 99% wyjazdów z gruntówką. Potem kilka lat przerwy i zacząłem od nowa przygodę wędkarską, tym razem spinning. Po przeprowadzce do Norwegii powstały nowe, wędkarskie, łatwo dostępne możliwości. Mnóstwo łowisk pstrągowych i łososiowych, fjordy i Morze Norweskie. Głębokie jeziora i duża rzeka z ogromnym rozlewiskiem. Raj :). W planach na 2016 mam naukę muchowania i nadzieję na piękne pstrągi i lipienie. Oczywiście nie odpuszczę sandaczom ani szczupakom ani na chwilkę.

Pozdrawiam wszystkich i obiecuję być grzeczny :)

Cześć, mam na imię Kamil. Na forum jestem od dłuższego czasu ale póki co tylko jako czytelnik. Niedawno przeprowadziłem się do Warszawy. Spininguje na warszawskiej Wiśle i okolicznych jeziorkach/stawach/rzeczkach, rzadziej na Narwi, ZZ i Wkrze.

Pozdrawiam :)

Witam, 

Mam na imię Rafał. Forum przeglądam już od dawna bo to prawdziwa kopalnia wiedzy. Mieszkam w centralnej Polsce a dokładniej w Łodzi. Nie jest to wymarzone miasto jeżeli chodzi o możliwości wędkarskie ale cóż nie ma co marudzić tylko trzeba łowić ;)  Moją ukochaną metodą połowu jest spinning szczególnie lekki spinning na wszelkiego rodzaju rzekach, rzeczkach i rzeczułkach a najczęstsze obiekty polowań to klenie, jazie i bolenie.

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów :)