krzysiek gżybek Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zapomniałeś dopisać, że lubisz czasem, napisać coś wierszem Dla tego witam ciebie Krzysztofie, z natury dobry chłopie.Jedyny na forum gżybie co nie daje spokoju rybie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antoni Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Witam wszystkich forumowiczów.Nazywam się Antoni , jestem zapalonym spiningistą, a i z karpiem chętnie powalcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Witaj Antoni w szeregach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Witam wszystkich forumowiczów.Nazywam się Antoni , jestem zapalonym spiningistą, a i z karpiem chętnie powalcze.Może zatem czas połączyć obie pasje? Witaj i życzę otwarcia wątku "Karpie 2016" (na spinning oczywiście...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMIDOS Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Witam , mam na imię Jacek wchodzę już w 49 wiosen, łowię ryby od zawszę kartę mam 35lat i dalej tyle chcę uprawiać ten piękny sport . Łowię głównie na spining, choć spławiki ,grunty , nie są mi obce z wami jestem tu już ponad trzy lata , i korzystam z waszej wiedzy , pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzwierzak Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Cześć, już chwilę śledzę forum i bardzo mi się podoba pasja z jaką podchodzicie do hobby wędkowania i ogólnie ryb. Mieszkam w okolicach Warszawy i od nie dawna na nowo wciągam się w wędkowanie. Na razie obowiązki domowe i zawodowe nie pozwalają na poświęcenie takiego wymiaru czasu jaki bym chciał, ale cieszę się z tego co mam. Dzięki Wam i informacją z forum wciągam się w casting. Życzę udanych połowów. Pozdrawiam Wszystkich. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Eloooooo Antoni i reszta Witamy w wariatkowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfmatic Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Witam wszystkich.Nazywam się Michał.Od 20 lat bawię się spiningiem od 2 cast'em.Ostatnio łowię głównie z SUP'a - dodatkowa przyjemność.Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę obfitości wód 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzwierzak Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Cześć alfmatic. Ja dopiero zaczynam z cast`em ale podoba mi się łowienie z multikiem :-), choć jeszcze długa droga6 przedemną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Paweł a spiningiem bawię się jakiś czas a to z dłuższymi lub krótszymi przerwami na inne metody lub inne hobby. Wędkuję na wodach w Belgii i trochę brakuje mi 'dzikich' wód. Forum czytam jak pozwala na to czas lub zaglądam na forumową giełde. Pozdrawiadm wszystkich i udanych 'rzutów' w 2016!!! Edytowane 21 Stycznia 2016 przez pawlica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Witam wszystkich , niby zalogowany jestem już kilka lat ,ale jakoś tak sie składało że mało sie udzielałem jakby co Tadek z Chojnowa -(Legnica) głównie spining , a ostatnio cast i ul cast , dopiero zaczynam , ale już moge powiedzieć że przednia zabawa .Szególnie z łodzi ,jakoś ostatnio też wpadł mi na podwórko Tracker także do zobatrzyska na wiekszych zbiorniczkach przy polowaniach na mętnookie Posiadam też swoją prywatną wode , to jakby co w miare wiedzy moge coś podpowiadać zainteresowanym w temacie hodowli itd ale oczywiście nic nie zastąpi dzikiej rzeczki czy strumyka i towarzystwa kolegów nad wodą . Pozdrawiam wszystkich jadaczy i nie jadaczy naszych pięknych polskich rybek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.daz76 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Witam wszystkich bardzo serdecznie.Na imie mam Darek i 40 na karku.Z wedka od malolata ale z przerwami na zycieOd kilku lat siedze w Norwegii a zeszlym roku znow dostalem korby..... Zbrojenia na nowy sezon w pelni.Zaczynam zabawe z castem choc ciezko mi idzie ach te brodyGaniam za okoniem i szczupakiem,slona woda sporadycznieByle do wiosnyPozdrawiam wszystkich serdecznie Sorki ale nie mam polskich znakow.Mam za to Ø Æ Å hahaha 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Witam wszystkich bardzo serdecznie.Na imie mam Darek i 40 na karku.Z wedka od malolata ale z przerwami na zycieOd kilku lat siedze w Norwegii a zeszlym roku znow dostalem korby..... [emoji38]Zbrojenia na nowy sezon w pelni.Zaczynam zabawe z castem choc ciezko mi idzie ach te brodyGaniam za okoniem i szczupakiem,slona woda sporadycznieByle do wiosnyPozdrawiam wszystkich serdecznie [emoji14]Sorki ale nie mam polskich znakow.Mam za to Ø Æ Å hahahaZawsze dobrze nowego castingowca mieć w szeregach, zapraszam do działu baitcasting - coś poradzimy na te brody;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszMak Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Witam wszystkich Tomek z Gorzowa wielkopolskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Arek i uwielbiam spinning,a w szczególności ul i okonie . Czasem odpocznę od nabijanych z ogromną przyjemnością kilometrów przy spławiku czy gruncie. W tym sezonie chcę spróbować multika i jerkowania .Pozdrawiam gorąco brać wędkarską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Siemanko!Witamy nowych userów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Cześć,Mam na imię Andrzej mieszkam w Warszawie, ostatnio głównie uprawiam wędkarstwo morskie, ale trafiam też nad Wisłę i Narew ze spinem.Pozdrawiam Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bini1 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Chciałbym się przywitać z wszystkimi kolegami po kiju, ponieważ jest to mój pierwszy wpis na tym forum, pomimo że zalogowałem się tu ponad dwa lata temu. Forum odwiedzałem bardzo rzadko, ale od tego sezonu zamierzam to zmienić. Jestem typowym amatorem wędkarstwa, ale w tym sezonie mam postanowienie spędzać więcej czasu nad wodą i zgłębiać wiedzę wędkarską. Moją ulubioną metodą wędkarską jest oczywiście spinning (głównie gumy z opadu), a rybą która mnie najbardziej inspiruje jest sandacz (nawet udało mi się już kilka złapać). Jeszcze raz wszystkich serdecznie witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
einstein Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Cześć.Mam na imię Tomek mieszkam w Kole.Na tą naszą wędkarską chorobę choruję odkąd pamiętam i pomimo czterdziestu paru lat jeszcze mi nie przeszło.Chyba jakaś nieuleczalna.Przez ten okres przechodziłem różne etapy jej rozwoju,ostatnio zatrzymałem się na castingu.JERKBAIT przeglądam już jakiś czas,naprawdę skarbnica wiedzy.jednak mało aktywnie.Może w tym roku się przełamię.W nowym roku życzę wszystkim dużo zdrowia i samych okazów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekc Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Witam Panowie - ponownie marekc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek80 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Witam Wszystkich Użytkowników . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 2 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2016 Witam wszystkich. Witam ponownie bo dłuuuuuuuuuuuugiej nieobecności . I jeszcze zapewne będę nieobecny do czerwca, lipca. Załapałem ponownie twora , jestem po 4 chemii a od 12 kwietnia idę na przeszczep. Ale cholera, dobrze już jest bo wszystko się cofnęło / na 95%/ i pięty mnie palą by wyjść nad wodę . Niestety na razie się nie da ale te kilka miesięcy szybko minie. W każdym razie , od kilku miesięcy nawet na forum nie wchodziłem - i nie miałem sił i nie chciałem się biczować. Ale to że mi się już chce to znaczy ze jest super. Tak więc witajcie , już Was w miarę systematycznie znowu będę męczył :-) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajojeq Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 witam wszystkich,po lokalnym forum czas wpłynąć na głębsze morze 2 lata wędkuje głównie spinning. Trochę kręcę filmów z nad wody od niedawna. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pojrzo Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Witam serdecznie wszystkich Kolegów, Wędkuję już dosyć długo.Głównie spinning, czasami, zwłaszcza na wiosnę dla relaxu feederekWisła, Skandynawia, Słowacja, południe Polski Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi