drakmen Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Witam wszystkich serdecznie.Zaglądam tu już od dłuższego czasu. Muszę przyznać, że świetną skarbnicę wiedzy stworzyliście!Mam na imię Bartek i mieszkam w Lublinie. Moje wędkowanie to w 95% spinning.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mopar Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 dopiero znalazłem ten wątek.... witam wszystkichp.s. przywitałem się w ogólnych jako pierwszy post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Długo szukałem tej " Powitalni " ... Cześć wszystkim ! Jestem z Olsztyna. Łowię głównie na spinning w okolicach Olsztyna i na Pojezierzu Gostynińskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubas Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Witam Wszystkich Użytkowników. Na forum zaglądam od dawna. Zarejestrowany jestem od jakiegoś czasu. Pozdrawiam, Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dim3n Opublikowano 24 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2016 Witam wszystkich , Moje zainteresowania to Motoryzacja, Komputery i oczywiście wędkarstwo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawa Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orle Team Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Witam wszystkich użytkowników forum. Mam na imię Marcin,wędkuję od 12 lat na Jeziorze Głuszyńskim.Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StasiekWędkarz Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Witam wszystkich forumowiczów.Mam na imię Stasiek tak jak w nicku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawjur Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Dzień dobry. Witam wszystkich i cieszę się, że mogę dołączyć do miłośników castingu. Mam na imię Jerzy i pochodzę z Jeleniej Góry. Podziwiam wiedzę autorów niektórych postów w zakresie uprawianego hobby i wypada podziękować, że chcą się nią podzielić. Do zobaczenia nad wodą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marr25 Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 (edytowane) Witam wszystkich ! Mam na imię Mariusz, 40+, od 20 lat mieszkam w Warszawie. Przygodę zaczynałem jakieś 30 lat temu w świętokrzyskim na Wiśle - od Połańca po Annopol. Potem była długa przerwa (praca, praca, dzieci...), ale teraz wracam do zaszczepionego hobby. Spinning, głównie rzeki - Wisła, Bug, Narew, Wieprz, Kamienna i mniejsze rzeczki. C&R.Pozdrawiam wszystkich i do usłyszenia na forum i zobaczenia nad wodą! Edytowane 2 Marca 2016 przez marr25 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Witam wszystkich użytkowników forum. Mam na imię Marcin,wędkuję od 12 lat na Jeziorze Głuszyńskim.Pozdrawiam wszystkich.Cześć, miło Cię powitać w naszych skromnych. Tak tylko z ciekawości zapytam, wędkujesz od 12 lat TYLKO na jednym zbiorniku?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Witajcie, zapraszamy do dzielenia się wiedzą, zdjęciami, swoimi przemyśleniami i przygodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Witam wszystkich.Świeży użytkownik forum, wędkujący kilka lat na Bugu, głównie między Brokiem a Małkinią Górną (czyli Bugowa dzicz), oraz Narew w okolicy Różana. Wędkarz ze mnie głównie weekednowy, praca nie pozwala na więcej. C&R w 99%przypadków.Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Torun Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Witam wszystkie koleżanki i kolegów Cieszę się, że mogę do Was dołączyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natalusia74 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów Bardzo się cieszę że trafiłem do tak zacnego gronakolegów i koleżanek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Witam wszystkich jerkbaitowców. Cieszę się że nareszcie będę mógł czynnie uczestniczyć w życu forum[emoji6] Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nord91 Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 WitamJestem Norbert,wędkuje na mazowszu głównie na spinning i muchę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Witam,Darek z Opola.Głównie wędkuję na Turawie i Odrze...Czerwiec to przeważnie wypad nad szwedzkie wody (jezioro).Moja ulubiona metoda to spinning z łodzi...Pozdrawiam wszystkich i życzę wędkarskich sukcesów... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carpio0 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Cześć,Witam wszystkich.Piotr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Witam wszystkich !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropshot Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Witam wszystkich, nazywam się Krystian i wędkuje od 4 lat. Od roku głownie na spining. Wędkuje na wodach woj. dolnoślaskiego. Przepraszam za kulturę ale całkowicie wypadło mi z głowy żeby się przywitać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek1982 Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 (edytowane) Witam wszystkich, nazywam sie Piotrek, wedkuje od najmlodszych lat. Kiedys lowilem glownie na mojej ukochanej Warcie (okolice Czestochowy), jednak zycie potoczylo sie tak, a nie inaczej i wyladowalem w UK. Obecnie jestem na etapie badania nowego terenu, ale z pierwszego rozeznania widze, ze tutejsze wody maja spory potencjal :-) Pozdrowienia dla wszystkich. Edytowane 16 Marca 2016 przez Piotrek1982 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maroni26 Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 (edytowane) Witam wszystkich , na imię mam Wojtek. wędkuje od ponad 20 lat moje preferowane metody to spławik i grunt, ale teraz poważnie zabieram się za spinningPozdrawiam wszystkich Edytowane 16 Marca 2016 przez maroni26 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filu0303 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Cześć jestem Filip mam 19 w3ędkuje od zawsze zaraziłem się od taty ,natomiast spinning to 'mój' wymysł który od razu stał się ulubioną metodą pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Cześć chłopaki, witamy i zapraszamy do dzielenia się wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi