Kacper.K Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Witajcie na pokładzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi11 Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Witam wszystkich. Nazywam się Adrian, bardzo się cieszę z dołączenia do forum: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Powitać wszystkich nowych kolegów na tym zacnym forum, oraz zachęcam do korzystania z wiedzy innych użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glowa_1 Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Witam. Mam na imię Tomek. Jestem z Wrocławia. Od dłuższego czasu czytam to forum. Spinning to 100% mojego wędkarstwa. Pozdrawiam serdecznie wszystkie Koleżanki i Kolegów po kiju. Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwf Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Witamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grey Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Cześć.Mam na imię Piotr,mieszkam w Józefowie pod Wa-wą.Spin od 40 lat z przerwami.6 lat temu "wciągnęła mnie mucha i rownolegle imadełko".Wędkarstwo to dla mnie więcej niż pasja.Pozdrawiam wszystkich serdecznie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k.p.basik Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Witam serdecznie wszystkich wszem i wobec. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadzaZkomina Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Witam wszystkich łowców. Jestem Krzysztof. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin 1980 Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Witam wszystkich ja też jestem nowy na forum ,zaczynam coś ogarniać powoli pozdro dla wszystkich moczykijów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoF Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Czołem, obserwuję forum od jakiegoś czasu, Szymon, mieszkam niedaleko Gdańska. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 27 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Witam,mam na imię Alek,pochodzę z Bierunia.Wędkarstwem zajmuję się ponad dwadzieścia lat,na spining przeszedłem siedem lat temu,łowie głównie na mikro przynęty które sam robię.Chciał bym się przywitać i wszystkich serdecznie pozdrowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
General Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Mam na imię Mariusz, pochodzę z małej miejscowości na Kujawach. Kocham spinning! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoloGolo Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Poinstruowany w wątku o kajakach witam wszystkich kolegów. mam na imię Grzegorz, wędkuję dla zabawy i relaksu - spinning z kajaka, rzadziej grunt, choć w tym roku planuję nocne zasiadki sumowe. Są u nas duże sumy Ze spinningu do tej pory tylko lekkie zabawy szczupakowo-okoniowe ale wczoraj kupiłem pierwszy zestaw cast do "ciężarów" z multiplikatorem. Doświadczenie mam niewielkie, choć kiedyś "za dzieciaka" pamiętam jak z ojcem wyciągliśmy metrowe szczupaki i takie same tłuste i wypasione węgorze, ale to dawno było. 1. używam szukajki2. zanim kupiłem przeczytałem mnóstwo wątków nie tylko na tym forum3. nie zawracam d...py zbędnymi pytaniami4. nie obrażam innych5. nie strzelam fochów6. mam jeszcze inne hobby więc nie jestem ortodoksem7. nie jestem sprzętowym onanistą8. lubię rozsądną polemikę, warto rozmawiać, byle rzeczowo No to tyle na początek, mam nadzieję że się polubimy, bo z dotychczasowego czytania z "ukrycia" widać tu fajną atmosferę.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nix2 Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Witam wszystkich!Mam na imię Jacek, wędkuję od 20 lat, ostatnio interesuję się głównie spinningiem, ale też wędkarstwem karpiowym. Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spadam_na_ryby Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Witajcie!Paweł z Warszawy.Spining 4ever:)C&R Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzynek Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Witam, tak często trafiałem na te forum szukając w googlu różnorodnych informacji, że nadszedł czas się przywitać i zacząć aktywnie korzystać z forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubazmech Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Cześć, w końcu znalazłem powitalnię. Jestem Kuba, pochodzę ze Śląska, od kilku lat mieszkam w Holandii. Jerkbait.pl czytałem od czasu do czasu już od paru lat, zarejestrowałem się w zeszłym roku. Teraz chcę się trochę uaktywnić na forumSpinninguję ale lubię też wyprawy z gruntówkami. Pozdrawiam czytających. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Witam, mam na imię Bartosz. Wędkarstwem zaraził mnie tata w wieku 6 lat. Spinningiem interesuję się 8 lat. Moimi łowiskami są głównie okolice Piły. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Witamy wszystkich.Tych przekonanych i tych jeszcze nieprzekonanych do słuszności wypuszczania okazów. Tych nieprzekonanych postaramy się, z życzliwym uśmiechem na ustach i bez zbytniej nachalności przekonać. Że to ma sens. Że warto. Zapraszamy do wspólnych rozmów na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antoni Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Tych nie przekonanych do wypuszczania okazow zapraszamy do tematu " dorsze z kutra" tam znajda coś dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mal Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 To i ja się przywitam.Jestem Marcin vel Mal z Warszawy.Spininguję sporadycznie raczej poza krajem i tylko tam miałem szansę na okazy.Oczywiście C&R w 100%, ryby do jedzenia kupuję w sklepie Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uliczny Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Siemanko, mam na imię Łukasz i śledzę forum od dłuższego czasu i w końcu sam postanowiłem coś od czasu do czasu naskrobać Łowię głównie we Wrocławiu na Odrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiur Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Cześć Wszystkim. Mam na imię Kamil. Mieszkam w Żywcu. Na forum wchodzę od bardzo dawna, nie dawno się zarejestrowałem a teraz postanowiłem się przedstawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BamboTM Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Witam wszystkich, mam na imię Tomek mieszkam w Chrzanowie woj małopolskie w zeszłym roku doszczętnie zaraziłem się spiningiem. Od tamtego czasu powoli zdobywam wiedzę, doświadczenia oraz kompletuję sprzęt Na ten moment najbardziej interesuje mnie poszukiwanie szczupaków oraz boleni. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czebur70 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Siema, jestem Marcin mieszkam w okolicach Torunia, spinning to moja największa pasja Szczupak to nr 1 w czasie moich eskapad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi