Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Poinstruowany w wątku o kajakach witam wszystkich kolegów.

mam na imię Grzegorz, wędkuję dla zabawy i relaksu - spinning z kajaka, rzadziej grunt, choć w tym roku planuję nocne zasiadki sumowe. Są u nas duże sumy :)

Ze spinningu do tej pory tylko lekkie zabawy szczupakowo-okoniowe ale wczoraj kupiłem pierwszy zestaw cast do "ciężarów" z multiplikatorem. Doświadczenie mam niewielkie, choć kiedyś "za dzieciaka" pamiętam jak z ojcem wyciągliśmy metrowe szczupaki i takie same tłuste i wypasione węgorze, ale to dawno było.

1. używam szukajki

2. zanim kupiłem przeczytałem mnóstwo wątków nie tylko na tym forum

3. nie zawracam d...py zbędnymi pytaniami

4. nie obrażam innych

5. nie strzelam fochów

6. mam jeszcze inne hobby więc nie jestem ortodoksem

7. nie jestem sprzętowym onanistą

8. lubię rozsądną polemikę, warto rozmawiać, byle rzeczowo

No to tyle na początek, mam nadzieję że się polubimy, bo z dotychczasowego czytania z "ukrycia" widać tu fajną atmosferę..

• Like 1

Cześć, w końcu znalazłem powitalnię. Jestem Kuba, pochodzę ze Śląska, od kilku lat mieszkam w Holandii. Jerkbait.pl czytałem od czasu do czasu już od paru lat, zarejestrowałem się w zeszłym roku. Teraz chcę się trochę uaktywnić na forum

Spinninguję ale lubię też wyprawy z gruntówkami. Pozdrawiam czytających.

• Like 1

Witamy wszystkich.

Tych przekonanych i tych jeszcze nieprzekonanych do słuszności wypuszczania okazów. Tych nieprzekonanych postaramy się, z życzliwym uśmiechem na ustach i bez zbytniej nachalności przekonać. Że to ma sens. Że warto. Zapraszamy do wspólnych rozmów na forum.

:)

Witam wszystkich, mam na imię Tomek mieszkam w Chrzanowie woj małopolskie w zeszłym roku doszczętnie zaraziłem się spiningiem. Od tamtego czasu powoli zdobywam wiedzę, doświadczenia oraz kompletuję sprzęt :D Na ten moment najbardziej interesuje mnie poszukiwanie szczupaków oraz boleni. Pozdrawiam :D