Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry.

W moim przywitaniu chcę przede wszystkim zawrzeć wyrazy uznania wobec wielu Użytkowników, a także osób opiekujących się forum.

Wysoki poziom merytoryczny, wrażliwość i umiejętność przekazywania posiadanej przez Was wiedzy sprawia, że z przyjemnością wracam do analizowania różnych poruszonych wątków.

Pozdrawiam.

Arkadiusz.

Witam wszystkich użytkowników portalu jerkbait.

Od wielu lat podglądam forum i w końcu postanowiłem sam stać się częścią waszego społeczeństwa, które wielokrotnie decydowalo o tym na co przeznacze zarobione groszki w wędkarskim ???? pochodzę z Podlasia i na tych wodach najczęściej łowię. Mam nadzieję ze będę mógł się podzielić swoimi spostrzeżeniami z nad wody z innymi. Jeszcze raz pozdrawiam i do usłyszenia.

Z wędkarskim pozdrowieniem

Michał. 'Łowca.B,

• Like 1

• 2 tygodnie później...

Witam wszystkich forumowiczów, mam na imię Marek i forum przeglądam już od kilku lat,ale dopiero jakiś czas temu założyłem konto. Tak samo z przywitaniem zwlekałem trochę. Z mojej strony życzę wszystkim jak najwięcej czasu spędzonego nad wodą i do usłyszenia .

Pozdrawiam,

Marek

Witam wszystkich forumowiczów. 

Mam na imię Maciek i jestem z okolic Warszawy, ogólnie jestem spławikowcem z zacięciem spinningowym taki mały misz masz :) łowię głównie na okolicznych wodach Kanał Żerański, Zalewie Zegrzyński, Narew, Bug rzadziej na Wiśle ale zamierzam to zmienić :). Uwielbiam łowić na Wkrze ale niestety porozumienia nie ma więc już tak często tam nie bywam. 

Pozdrawiam 

MM

• 2 tygodnie później...

W ślad za pierwszym postem witam Wszystkich.

Rezyduję w Wawie, ale z racji działki nad rzeką (okolice Niegowa) 2/7 czasu spędzam tamże. Łowię od 40 lat, spławik/grunt, a od tego roku spin - lepiej późno niż wcale ;).

Wielki szacun za koncept i praktykę Community.

Ukłony.