Mular Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam wszystkich Mam na imię Paweł i mieszkam w Warszawie. Swoje pierwsze kroki w wędkarstwie stawiałem już jako dziecko ale było to łowienie głównie na spławik podczas wakacyjnych wyjazdów. Dwa lata temu postanowiłem wrócić do wędkarstwa i skupić się raczej na aktywnym łowieniu drapieżników Forum przeglądam z zainteresowaniem już od jakiegoś czasu więc uznałem że wreszcie wypadałoby się przywitać Edytowane 25 Sierpnia 2016 przez Mular Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Słuszna decyzja.Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszzz Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Witam Kolegów po fachu! Przygodę z wędkarstwem zacząłem w erze kołowrotków "Delfin" i trwam w tej pasji do dziś. Przez wiele wiele lat całkowicie poświęciłem się spławikowi, od 3-4 lat z racji narastającego braku czasu sięgam po spinning. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okoń122 Opublikowano 3 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Witam! Jestem Gabriel, lat 17, mieszkam w okolicach Libiąża (Woj. Małopolskie). Wędkuje od 2 lat metodą spinningową. W spinningu zakochałem sie od pierwszego poznania tej metody W wieku ok. 6lat złapałem swojego pierwszego szczupłego 51cm na obrotówkę dzięki teleskopowi z targu na wiśle, którą codziennie widzę z okna. Mam niedaleko również 3 stawy PZW, które jak zwykle cierpią na bezrybie oraz prywatny staw w okolicy, zrobiony ze starego odcinka wisły, w którym jest maaaasa pasiaków Oczywiście wszelkie zdobycze trafiały i trafiają do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysi3k Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Witam Wszystkich!Nazywam się Krzysiek. Pochodzę i mieszkam w Gdyni. Wędkuje juz , a raczej dopiero 2/3lata. Spiningiem zacząłem rzucać dopiero w tym sezonie. Jednak nie powalił mnie na kolana - ciagła zabawa z kabłąkiem. Natomiast casting juz TAK!. Będąc jednego razu na rybach ze znajomym wyciągnął wędke z pazurem i multiplikator niskoprofilowy. Dając mi tą wędkę powiedział "Wku**a Cię kabłąk , spróbuj tym." Mowie co tam rzucę pare razy... rzucałem 4h i to mnie powaliło Niestety nie bylo finału w postaci ryby, ale mimo wszystko fajnie sie rzucalo To właśnie on odesłał mnie do tego forum i zastrzegł byym nie kupował taniego chrustu za 200zl(tanio oznacza drogo jak mawia) tylko kupił cos porządnego i "na tym forum chłopaki Ci doradzą" I tak dopiero dziś się zalogowałem. Nie ukrywając mam nadzieje, ze znajde tu sporo porad dla mnie. Nowicjusza. Pozdrawiam kolegów po kiju! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Dobrześ trafił. Jest trochę castingowców w Twoich stronach! Na pewno się odezwą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 10 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Witam Wszystkich! Nazywam się Krzysiek. Pochodzę i mieszkam w Gdyni. Wędkuje juz , a raczej dopiero 2/3lata. Spiningiem zacząłem rzucać dopiero w tym sezonie. Jednak nie powalił mnie na kolana - ciagła zabawa z kabłąkiem. Natomiast casting juz TAK!. I tak dopiero dziś się zalogowałem. Nie ukrywając mam nadzieje, ze znajde tu sporo porad dla mnie. Nowicjusza. Pozdrawiam kolegów po kiju!Witam kolegę od razu kieruj się do kafejki castingowej tam chłopaki pomogą w doborze sprzętu do tej metody i pomogli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinbob Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 (edytowane) Witam wszystkich.Łowię głównie spinningiem ale posługuję się sprawnie wieloma innymi metodami wędkarskimi Tutejsze forum przeglądam od dawna, więc znam panujące tu zasady i atmosferę rozmów, których klimat w większości przypadków mi odpowiada Edytowane 12 Września 2016 przez Spinbob 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Czyli twardziel z ciebie Witaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
migdau Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Witam kolegów i koleżanki.Mam na imię Grzesiek. Swoją przygodę z wędkarstwem zaczynałem 25 lat temu od wysłużonej bambusówki wujka. Obecnie łapię głównie na spinning, ale lubię też posiedzieć z feederem.Pozdrawiam wszystkich. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Obecnie łapię głównie na spinning...I tego się trzymaj Fajnie , że dołączyłeś oficjalnie do forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiTek Opublikowano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Witajcie, od 30 lat nie byłem na słodkiej rybie.Moja kariera skończyła się na bambusowym kijku i spławiku z gęsiego pióra. Mam co nadrabiać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefan_m Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Cześć wędkarze, czas wrócić po wielu latach do tego pięknego hobby.Muszę, pokompletować-dokupić sprzętu. Więc dziekuję za przyjęcie na forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lypc Opublikowano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie, jestem z Gdyni głównie do ręki biorę spinning ale muszę dodać, że muchowo tez zapodawałem. W okresie pazdziernik - maj uzalezniony jestem od łososi bałtyckich HEY !!! Edytowane 20 Września 2016 przez lypc 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daron Opublikowano 21 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Witam serdecznie , mam na imię Darek , łowię rybki na spinning w jeziorkach ,a szczupaki to moja specjalność Witam wszystkich forumowiczów Jerkbait 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaroSpinn Opublikowano 23 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 (edytowane) Witam, Mam na imię Jarek, 35 wiosen z czego ponad 20 regularnie z wędką, obecnie z racji tego że od roku mieszkam 500m od Królowej Polskich Rzek płynącej przez stolicę.... wróciłem do regularnych wypadów. Preferuję lekki spinning, choć w tym roku rozpocząłem swoją przygodę z castem ...i nadal walczę nie poddając się.W kwestii innych metod to jedynie podlodówek nie ruszam.Idea C&R tak propagowana na tym forum (co cieszy niezmiernie) została mi zaszczepiona jeszcze za dzieciaka przez mego mentora wędkarskiego czyt. chrzestnego.Sporo dłubię w sumie od zawsze, głównie woblery "pod siebie".Jerkbajt-a czytam od ponad roku. Pozdrawiam i do zobaczenia nad wodą Edytowane 23 Września 2016 przez JaroSpinn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T.L. Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 witam wszystkich użytkowników Jerkbait, na imię mam Tomek, jestem z lubuskiego, od jakichś 30 lat spinninguję na mniejszych i większych wodach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadi Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Witajcie. Tomasz mam na imię i wędkuję od lat. Zaraził mnie ojciec i tak się do tej pory trzymam. Jestem z Lublina, ulubiona metoda połowu to spinning. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_R Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Witam Michał lat 28, mieszkam w okolicach Piaseczna, pochodzę z okolic Tłuszcza. Wędkowałem odkąd pamiętam, później nastąpiło 10lat przerwy i powrót nad wodę w tym sezonie Spaceruję brzegami Wisły, Bugu i Liwca głównie z lekkim spinningiem i muchówką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bella Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 (edytowane) Witam wszystkich mam na imię Marta.Czasem tu zaglądałam ale teraz będę częściej.Łowię na spinning. Pozdrawiam. Edytowane 10 Października 2016 przez Bella 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel102 Opublikowano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Witam wszystkich użytkowników jerkbait.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreatywny Opublikowano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Witam kolegów bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tupas Opublikowano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2016 Witam, mam na imię Kamil. Wędkuję w woj. Lubelskim, chciałbym rozwijać oraz doskonalić zdobyte doświadczenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszyna Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Witam, mam na imię Bartek, lat 31, mieszkam w centralnej Małopolsce. Z wędką w ręce od kiedy pamiętam, a pamięć sięga gdzieś do 5 roku życia. Aktualnie po dłuższej przerwie na studia, ślub i podrośnięcie trójki dzieci, wracam nad wodę z lekkim spinningiem, spławikiem i feederem. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Witam, mam na imię Łukasz pochodzę z Górnego Ślunska. Forum przeglądam już od pewnego czasu. Wiem, że podjąłem dobrą decyzję rejestrując się na tym jakże przyjaznym forum i jestem pewny, że nauczę sie wielu przydatnych rzeczy, za co z góry dziękuje. Pozdrawiam wszystkich zapaleńców wędkarstwa! ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi