Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

witam

Jestem z okolic Kolobrzegu forum czytam od roku. Z racji, ze moje doswiadczenie w metodzie spiningowej jest niewielkie nie wiele sie udzielam w poruszanych tematach. Posty innych sa dla mnie kopalnia wiedzy. Nie obce mi sa tematy zwiazane z ekologia szeroko pojeta, etycznym zachowaniem nad woda czy tez ogulnie, ze tak powiem w lesie.

pozdrawiam

tomasz jezierski

Witam wszystkich wyznawców castingu. Właśnie to profesjonalne forum przekonało mnie do zakupu pierwszego multiplikatora i pierwszej wędki z pazurem. Zaufałem wam ślepo i mam nadzieje że sezon 2010 w moim wykonaniu będzie należał do castingu i będę mógł się pochwalić swoimi rybkami złapanymi właśnie za pomocą jerków.

Pozdrawiam wszystkich zapaleńców jerkowania.

Nie omieszkam zadać pytania jeżeli będzie mnie coś nurtowało, na razie przeglądam forum i chłonę całą wiedzę, która może mi się przydać nad wodą żeby poprawić własną technikę i zacząć osiągać wyniki. (na razie nie udało mi się złapać żadnej ryby na jerka - mam nadzieję że w którymś momencie nastąpi to przełamanie - a jestem cierpliwy).

P.S.

Jest ktoś z okolic Torunia albo najlepiej z okolic Golubia-Dobrzynia woj. kujawsko-pomorskie.

Witaj serdecznie na forum. Super, że się zaraziłeś! Czekamy na Twoje opisy, wrażenia i pytania. Chętnie pomożemy. Zapraszamy na zloty, które w przyszłym roku na pewno się odbędą (kilka) więc będzie okazja do bezpośredniej wymiany doświadczeń :D

Pozdrawiam

Remek

• 2 tygodnie później...

Witam wszystkich forumowiczów!

Mam na imię Piotrek, mam 18 lat i jestem z Łodzi. Wękuję od ok. 4 lat, głownie metodą spinningową. O skuteczności łowienia na jerki przekonałem się dosłownie kilka dni temu, więc zafascynowany tą metodą postanowiłem dołączyć do forum :mellow:

Pozdrawiam!

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Witam wszystkich i pozdrawiam serdecznie. Forum czytam od niedawna.Do wędkarstwa wracam po długiej przerwie, więc na razie korzystam z Waszej wiedzy. Jestem z W-wy więc myślę, że jeżeli można to postaram się poznać Was osobiście i pojawię się na spotkaniu 11 lutego.

Andy