bladawiec Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 witam Jestem z okolic Kolobrzegu forum czytam od roku. Z racji, ze moje doswiadczenie w metodzie spiningowej jest niewielkie nie wiele sie udzielam w poruszanych tematach. Posty innych sa dla mnie kopalnia wiedzy. Nie obce mi sa tematy zwiazane z ekologia szeroko pojeta, etycznym zachowaniem nad woda czy tez ogulnie, ze tak powiem w lesie. pozdrawiamtomasz jezierski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor1981 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witam wszystkich wyznawców castingu. Właśnie to profesjonalne forum przekonało mnie do zakupu pierwszego multiplikatora i pierwszej wędki z pazurem. Zaufałem wam ślepo i mam nadzieje że sezon 2010 w moim wykonaniu będzie należał do castingu i będę mógł się pochwalić swoimi rybkami złapanymi właśnie za pomocą jerków. Pozdrawiam wszystkich zapaleńców jerkowania. Nie omieszkam zadać pytania jeżeli będzie mnie coś nurtowało, na razie przeglądam forum i chłonę całą wiedzę, która może mi się przydać nad wodą żeby poprawić własną technikę i zacząć osiągać wyniki. (na razie nie udało mi się złapać żadnej ryby na jerka - mam nadzieję że w którymś momencie nastąpi to przełamanie - a jestem cierpliwy). P.S.Jest ktoś z okolic Torunia albo najlepiej z okolic Golubia-Dobrzynia woj. kujawsko-pomorskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 7 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witaj serdecznie na forum. Super, że się zaraziłeś! Czekamy na Twoje opisy, wrażenia i pytania. Chętnie pomożemy. Zapraszamy na zloty, które w przyszłym roku na pewno się odbędą (kilka) więc będzie okazja do bezpośredniej wymiany doświadczeń PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Witam,Odkąd pamiętam ganiam za drapieżnikami. Obecnie molestuję trójmiejskie wody. Do zobaczenia w terenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Witaj Boleniu AA, Do zobaczenia w watkach forum i w terenie Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stargardzianin_pstrąg Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Witam wszystkich, jestem nowy na tym forum. Interesuje mnie tylko spinning. Przede wszystkim łowie pstrągi, klenie, jazie i okonie - na zachodniopomorskich rzeczkach. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Witam wszystkich, jestem nowy na tym forum. Interesuje mnie tylko spinning. Przede wszystkim łowie pstrągi, klenie, jazie i okonie - na zachodniopomorskich rzeczkach. Pozdrawiam. Witaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 @Bolen@Stargardzianin Witajcie na forum Koledzy zachęcam do dzielenia się wędkarskimi doświadczeniami, tworzenia nowych wątków, chwalenia się sukcesami znad wody i wyciągania wniosków z porażek słowem - miłego korzystania. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casdamato Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 No to i ja witam wszystkich na tym bardzo ciekawym forum. Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego... Sezonu PozdrawiamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verrick Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Witam wszystkich mieszkam w Poznaniu interesuje mnie różnego rodzaju spinning.Wędkuję najczęściej na Warcie,zarejestrowałem się aby uczyć się od bardziej doświadczonych wędkarzy pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nielat Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Witam wszystkich forumowiczów! Mam na imię Piotrek, mam 18 lat i jestem z Łodzi. Wękuję od ok. 4 lat, głownie metodą spinningową. O skuteczności łowienia na jerki przekonałem się dosłownie kilka dni temu, więc zafascynowany tą metodą postanowiłem dołączyć do forum Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Witajcie i nie ma sprawy, każdy jest ciekawy,złów i wypuść piękna sprawa na początek to podstawa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Cześć wszystkim nowym Forumowiczom. Miło, że do nas trafiliście i zapraszam do wymiany doświadczeń. Chętnie poczytamy co macie do powiedzenia w temacie połowu ryb drapieżnych Do usłyszeniaRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szimeon Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Witam wszystkich! Jerkbait'a czytam już od dawna, przeglądam forum ale dopiero teraz zdecydowałem się wszystkich powitać. Jestem początkującym spinnigistą z Podkarpacia. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FARAON27 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Witam wszystkich forum odiwedzałem dosyc często ale dopiero teraz zaczne w nim uczestniczyć na dobre pozdrawiam wszystkich zapaleńców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Witaj. Miłego klikania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Witamy na forum i zapraszamy do wymiany doświadczeń pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Witam,Życzę przyjemności na jerkbait.pl! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelG Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Witam wszystkich serdecznie!Mam na imię Paweł. Łowie głownie pstrągi w woj.lubelskim,zarówno na spina jak i na muchę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Witam wszystkich serdecznie!Mam na imię Paweł. Łowie głownie pstrągi w woj.lubelskim,zarówno na spina jak i na muchę.Pozdrawiam Super, że do nas dołączyłeś. Witam i zapraszam do wymiany doświadczeń! Pozdrawiam serdecznieRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
william Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Witam wszystkich Użytkowników forum, dopiero zaczynam przygodę z castingiem. Na pewno znajdę na forum wiele interesujących mnie tematów. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Witaj William! Miłej wmiany doświadczeń. PozdrawiamRemek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andy Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Witam wszystkich i pozdrawiam serdecznie. Forum czytam od niedawna.Do wędkarstwa wracam po długiej przerwie, więc na razie korzystam z Waszej wiedzy. Jestem z W-wy więc myślę, że jeżeli można to postaram się poznać Was osobiście i pojawię się na spotkaniu 11 lutego. Andy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Witam i zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daroda496 Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Witam wszystkich forumowiczów! Pozdrawiam z Grudziądza. Często zaglądam na forum, niestety nad wodę dużo rzadziej.Mam nadzieję, ze uda mi się to zmienić w 2010r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi