Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć !

Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Marcin i mieszkam w Warszawie.

Wędkuję od dzieciństwa już ponad 30 lat. Od kilku lat prawie wyłącznie spinninguję

i stosuje zasadę no-kill. Najczęściej łowię w Warszawie i okolicach.

Obseruję to forum od dłuższego czasu i w końcu postanowiłem,

że nie bedę tylko czytał rad innych wędkarzy, ale czasem podzielę się również swoimi doświadczeniami. 

Pozdrawiam i do zobaczenia nad wodą.

Warszawska ekipa rośnie , a to bardzo cieszy :) .

Numer 007 zobowiązuje :D .

• Like 2

Cześć

Mam na imię Franek, jestem z Warszawy. Przez dłuższy czas tylko karpiowałem, ale sposób zachowania się kolegów po kiju, przechwałki, alkohol i chamstwo nad wodą przekonały mnie do spinningu. Jakoś tak znam kilku więcej poważnych spinningistów. Poza tym KOCHAM WISŁĘ a wydaję mi się że spacer z wędką to najlepszy sposób żeby ją poznać. Nie tródno się domyśleć że łowie w Warszawie głównie. Interesuje się rękodziełem wędkarskim, nie jako twórca, ale odbiorca.

Chyba tyle. Miło mi będzie dyskutować na forum.

A! I stosuje wyłącznie NOKILL

Edytowane przez Franciszek Buchner
  • Like 4

Cześć

Mam na imię Franek, jestem z Warszawy. Przez dłuższy czas tylko karpiowałem, ale sposób zachowania się kolegów po kiju, przechwałki, alkohol i chamstwo nad wodą przekonały mnie do spinningu. Jakoś tak znam kilku więcej poważnych spinningistów. Poza tym KOCHAM WISŁĘ a wydaję mi się że spacer z wędką to najlepszy sposób żeby ją poznać. Nie tródno się domyśleć że łowie w Warszawie głównie. Interesuje się rękodziełem wędkarskim, nie jako twórca, ale odbiorca.

Chyba tyle. Miło mi będzie dyskutować na forum.

A! I stosuje wyłącznie NOKILL

Czy to tylko zbieżność danych osobowych? -_-

https://magazynszum.pl/rozmowy/artysta-z-aparatem-rozmowa-z-franciszkiem-buchnerem

• Like 1

Dzień Dobry ! 
Jakiś czas temu zostałem użytkownikiem tego forum , postanowiłem się przywitać  :D
Mam 17 lat , łowię od 7 roku życia Ryby jakimi się najbardziej interesuje to Sandacz  :) 
Mam nadzieje zę miło nam się będzie współpracowało , pozdrawiam wszystkich użytkowników forum 
(Mam pytanie czemu nie mogę dodać Postu w Kupie/Zamienie/Sprzedam ?)

• Like 1

(Mam pytanie czemu nie mogę dodać Postu w Kupie/Zamienie/Sprzedam ?)

Witamy nowego kolegę . :)

Zarejestrowanie na forum , to dobry krok . -_-

Przywianie , to dobry drugi krok. ^_^

Zrób jeszcze , trzeci dobry krok i jesteś w domu. :D

http://jerkbait.pl/topic/62922-regulamin-gie%C5%82dy-jerkbaitpl/

• Like 1

Witam i pozdrawiam Wszystkich to czytających, zwłaszcza moich Kolegów którzy są tu aktywniejsi ode mnie. Zaglądam tu od dawna i dla uszanowania tutejszych zwyczajów - niniejszy wpis. Wędkuję od ponad 30 lat, obecnie głównie na muchę i okazjonalnie spinning choć bywało na odwrót. Mieszkam w Bielsku-Białej, bywam nad Dunajcem i Sanem a czasami dalej. Lubię poznawać nowe miejsca i nowe metody, dla tego od jakiegoś czasu zacząłem „zabawę” z muchówką dwuręczną.

• Like 1

Witam.

Od dłuższego czasu przeglądałem forum, ale nie brałem w nim udziału. Teraz postanowiłem być bardziej aktywny, tym bardziej, że coraz ciekawsze tematy. Wędkuję już od ponad 45lat. W młodości przeważnie przepływanka i grunt. Miałem kilkuletnią przerwę. Za namową brata teraz tylko spinning. Wykonuję własne przynęty, przeważnie smużaki. Preferuję lekki spining, okoń, kleń. Ulubioną rzeką jest Biała Tarnowska i Dunajec.

Pozdrowienia, i udanego nadchodzącego sezonu.

• Like 1

Czesc Wszystkim, forum czytam od dluzszego czasu, ale dopiero teraz sie zarejestrowalem.

Z wedkarstwem jestem zwiazany od dawna, a od niedawna wciaga mnie spining na powaznie;)

Od nastu lat liczy sie tylko Odra, zaczarowala mnie ta rzeka.

Pozdrawiam serdecznie,

Wojtek.

• Like 1

Witam, jestem Michał. Wasze forum przeglądam od kilku miesięcy i przełamałem się żeby założyć konto.

Wędkuje od kiedy pamiętam, mam 25 lat i staram się jak mogę :)

Od kilku lat mieszkam i pracuje we Wrocławiu, pracuję w jednym ze sklepów wędkarskich. Zawsze służę pomocą oraz dobrą radą.

Jeżeli coś potrzebujesz - pisz śmiało.

Michał

• Like 2

Witam serdecznie kolegów po kiju ;) Nazywam sie Jerzy (Jurek) mam już 27 lat mieszkam w Świeciu n/W i wędkuję od 6 roku życia. Moją pasją miłością i chorobą jest spinning. A łowiska na jakich głównie łowię to rzeki Wisła i Wda. Wchodzę na forum już kupe lat ale dopiero teraz zdecydowałem się na dołączenie do grona forumowiczów jb.pl pozdrawiam

Ps. Jestem sportowym wędkarzem stosuję się do C&R a rybę to mogę sobie kupić w rybnym :D

• Like 2

Witam! Forum śledzę już od dość długiego czasu, bo uważam, że to jedno z niewielu miejsc w internecie związanych z wędkarstwem w którym nie trzeba przekopywać tony herezji i bzdur, żeby dowiedzieć się czegoś wartościowego, ale jakoś dopiero teraz przyszło mi się przywitać. Można mnie spotkać ze spinningiem głównie nad warszawską i podwarszawską Wisłą, Bugiem, Narwią, Zegrzem i Kanałem Żerańskim. Pozdrawiam! :)