pisarz Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Cześć !Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Marcin i mieszkam w Warszawie.Wędkuję od dzieciństwa już ponad 30 lat. Od kilku lat prawie wyłącznie spinningujęi stosuje zasadę no-kill. Najczęściej łowię w Warszawie i okolicach.Obseruję to forum od dłuższego czasu i w końcu postanowiłem,że nie bedę tylko czytał rad innych wędkarzy, ale czasem podzielę się również swoimi doświadczeniami. Pozdrawiam i do zobaczenia nad wodą.Warszawska ekipa rośnie , a to bardzo cieszy .Numer 007 zobowiązuje . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Czubacki Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Szukam osob ktore wedkuja na rzece w Craigellachie i okolicach.Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franciszek Buchner Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 (edytowane) Cześć Mam na imię Franek, jestem z Warszawy. Przez dłuższy czas tylko karpiowałem, ale sposób zachowania się kolegów po kiju, przechwałki, alkohol i chamstwo nad wodą przekonały mnie do spinningu. Jakoś tak znam kilku więcej poważnych spinningistów. Poza tym KOCHAM WISŁĘ a wydaję mi się że spacer z wędką to najlepszy sposób żeby ją poznać. Nie tródno się domyśleć że łowie w Warszawie głównie. Interesuje się rękodziełem wędkarskim, nie jako twórca, ale odbiorca.Chyba tyle. Miło mi będzie dyskutować na forum.A! I stosuje wyłącznie NOKILL Edytowane 26 Listopada 2016 przez Franciszek Buchner 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Cześć Mam na imię Franek, jestem z Warszawy. Przez dłuższy czas tylko karpiowałem, ale sposób zachowania się kolegów po kiju, przechwałki, alkohol i chamstwo nad wodą przekonały mnie do spinningu. Jakoś tak znam kilku więcej poważnych spinningistów. Poza tym KOCHAM WISŁĘ a wydaję mi się że spacer z wędką to najlepszy sposób żeby ją poznać. Nie tródno się domyśleć że łowie w Warszawie głównie. Interesuje się rękodziełem wędkarskim, nie jako twórca, ale odbiorca.Chyba tyle. Miło mi będzie dyskutować na forum.A! I stosuje wyłącznie NOKILLCzy to tylko zbieżność danych osobowych? https://magazynszum.pl/rozmowy/artysta-z-aparatem-rozmowa-z-franciszkiem-buchnerem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinSandacz Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Dzień Dobry ! Jakiś czas temu zostałem użytkownikiem tego forum , postanowiłem się przywitać Mam 17 lat , łowię od 7 roku życia Ryby jakimi się najbardziej interesuje to Sandacz Mam nadzieje zę miło nam się będzie współpracowało , pozdrawiam wszystkich użytkowników forum (Mam pytanie czemu nie mogę dodać Postu w Kupie/Zamienie/Sprzedam ?) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert7704 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Na początek czytamy regulamin , witamy się i odczekujemy swoje . Miłej lektury i witamy na forum . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 (Mam pytanie czemu nie mogę dodać Postu w Kupie/Zamienie/Sprzedam ?)Witamy nowego kolegę . Zarejestrowanie na forum , to dobry krok . Przywianie , to dobry drugi krok. Zrób jeszcze , trzeci dobry krok i jesteś w domu. http://jerkbait.pl/topic/62922-regulamin-gie%C5%82dy-jerkbaitpl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franciszek Buchner Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Czy to tylko zbieżność danych osobowych? https://magazynszum.pl/rozmowy/artysta-z-aparatem-rozmowa-z-franciszkiem-buchneremTak to ja. Wywiad nie najlepszy ale zgadza się że ze mną. I nie o wędkarstwie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Tak to ja. Wywiad nie najlepszy ale zgadza się że ze mną. I nie o wędkarstwie.No to liczymy na artystyczne zdjęcia i to nie tylko ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofero Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2016 Witam Wszystkich jestem Krzysiek. Forum przeglądam od dawna ale nadszedł w końcu czas żeby się zarejestrować. Wracam do gry po kilku latach przerwy więc na forum będę a właściwie już jestem codziennie:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Harat Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Witam i pozdrawiam Wszystkich to czytających, zwłaszcza moich Kolegów którzy są tu aktywniejsi ode mnie. Zaglądam tu od dawna i dla uszanowania tutejszych zwyczajów - niniejszy wpis. Wędkuję od ponad 30 lat, obecnie głównie na muchę i okazjonalnie spinning choć bywało na odwrót. Mieszkam w Bielsku-Białej, bywam nad Dunajcem i Sanem a czasami dalej. Lubię poznawać nowe miejsca i nowe metody, dla tego od jakiegoś czasu zacząłem „zabawę” z muchówką dwuręczną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Witam.Od dłuższego czasu przeglądałem forum, ale nie brałem w nim udziału. Teraz postanowiłem być bardziej aktywny, tym bardziej, że coraz ciekawsze tematy. Wędkuję już od ponad 45lat. W młodości przeważnie przepływanka i grunt. Miałem kilkuletnią przerwę. Za namową brata teraz tylko spinning. Wykonuję własne przynęty, przeważnie smużaki. Preferuję lekki spining, okoń, kleń. Ulubioną rzeką jest Biała Tarnowska i Dunajec.Pozdrowienia, i udanego nadchodzącego sezonu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Czesc Wszystkim, forum czytam od dluzszego czasu, ale dopiero teraz sie zarejestrowalem. Z wedkarstwem jestem zwiazany od dawna, a od niedawna wciaga mnie spining na powaznie;)Od nastu lat liczy sie tylko Odra, zaczarowala mnie ta rzeka.Pozdrawiam serdecznie,Wojtek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kroksik Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Witam, jestem Michał. Wasze forum przeglądam od kilku miesięcy i przełamałem się żeby założyć konto.Wędkuje od kiedy pamiętam, mam 25 lat i staram się jak mogę Od kilku lat mieszkam i pracuje we Wrocławiu, pracuję w jednym ze sklepów wędkarskich. Zawsze służę pomocą oraz dobrą radą.Jeżeli coś potrzebujesz - pisz śmiało.Michał 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Siemanko Michale! Witaj na pokładzie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuR89 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Witam serdecznie kolegów po kiju Nazywam sie Jerzy (Jurek) mam już 27 lat mieszkam w Świeciu n/W i wędkuję od 6 roku życia. Moją pasją miłością i chorobą jest spinning. A łowiska na jakich głównie łowię to rzeki Wisła i Wda. Wchodzę na forum już kupe lat ale dopiero teraz zdecydowałem się na dołączenie do grona forumowiczów jb.pl pozdrawiamPs. Jestem sportowym wędkarzem stosuję się do C&R a rybę to mogę sobie kupić w rybnym 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack66 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2016 Cześć jestem Jacek.Mieszkam w centralnej Polsce.Na forum jestem niby długo ale od paru tygodni bardziej aktywnie.Pozdro dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2016 JuR89 witaj, bardzo poprawny stosunek do ryb, ja fota i woda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongalek Opublikowano 5 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Witam. Mam na imię Jacek woblerki robię od kilku lat. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertpaa Opublikowano 6 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Witam wszystkich. Hubert z tej strony. Na codzien mieszkam I ucze sie wedkowac w UK...jako ze sie ucze bede pytal...Pozdrawiam. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto77 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Witam .Od 1990 r wędkuję na Wiśle powyżej Warszawy .Kiedyś często nawet codziennie ,obecnie kilka razy w sezonie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Witam nowych forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miko89 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Witam! Forum śledzę już od dość długiego czasu, bo uważam, że to jedno z niewielu miejsc w internecie związanych z wędkarstwem w którym nie trzeba przekopywać tony herezji i bzdur, żeby dowiedzieć się czegoś wartościowego, ale jakoś dopiero teraz przyszło mi się przywitać. Można mnie spotkać ze spinningiem głównie nad warszawską i podwarszawską Wisłą, Bugiem, Narwią, Zegrzem i Kanałem Żerańskim. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 7 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Witam i podzielam Pańskie zdanie.pozdrawiam Andrzej G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleklowcze Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Witam. Mam na imie Karol. Od dawna spininguje na rzekach Pomorza środkowego,gdzie poszerzam moje doświadczenie,głównie w łowieniupstraga. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi