konopaa Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 (edytowane) Czoem:)Mam na imię Arek, mieszkam w Głogowie i latam po Odrze za drapieżcami. Jerkbaita znam od lat, ale dopiero dziś się zarejestrowałem.Pozdrawiam Edytowane 11 Grudnia 2016 przez konopaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcon Opublikowano 12 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 Witam! Mam na imię Marcin i mam 25 lat. Wędkuję od 10 lat ale nigdy wcześniej nie próbowałem spinningu. W tym roku uznałem, że czas to zmienić. Forum Jerkbait przeglądam już od jakiegoś czasu i uważam, że jest to największa skarbnica wiedzy o metodzie spinningowej. Niedawno zarejestrowałem konto i planuję nieśmiało dołączyć do dyskusji. Swój wolny czas spędzam nad Wisłoką, Ropą i pobliskimi zbiornikami pożwirowymi gdzie szukam "ryby życia". Pozdrawiam wszystkich kolegów wędkarzy i życzę połamania kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perszing Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Jestem początkującym spiningistą Jak i nowym na Tym Forum Witam Wszystkich 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Witam, jaki rodzaj spiningu preferujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perszing Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Witam w tym roku kupiłem sobie silnik do łódki i próbuje za sandaczem okniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 ok życzę powodzenia. i relacji ze swoich wypraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perszing Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Dziękuję Też życzę Dobrych wypraw Wedkarskich Dużych ryb Wszystkiego Dobrego :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perszing Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Dziękuję Też życzę Dobrych wypraw Wedkarskich Dużych ryb Wszystkiego Dobrego :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Witaj ale tak od razu się zapytam po co założyłeś nowy temat? Każdy na początku jest trochę zamotany ale więcej czytaj niż pisz. Przywitalnia jest dziale " Poczekalnia". Nim zadasz jakieś pytanie zobacz czy nie zostało już zadane . Życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 http://jerkbait.pl/topic/15638-powitanie-na-jerkbaitpl/page-100 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perszing Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Przepraszam jestem tu nowy i poprostu Niewiem gdzie co i jak Dzięki za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perszing Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Witam wszystkich jestem tutaj nowyMam na imię Jarek Wędkuje od 15 roku życia Od tego roku zająłem się spiningiem Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 http://jerkbait.pl/topic/3698-regulamin-jerkbaitpl/http://jerkbait.pl/topic/62466-zasady-tworzenia-wpis%C3%B3w-na-forum-jerkbaitpl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Witam wszystkich jestem tutaj nowyMam na imię Jarek Wędkuje od 15 roku życia Od tego roku zająłem się spiningiem Pozdrawiam wszystkich"Perszing"!... Hmmm... - Piękny login sobie wybrałeś Kolego! Aż zazdroszczę! WITAJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perszing Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Hehe Ciężko było wybrać dużo zajętych Witam również 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 16 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Witam wszystkich. Choć na forum jestem juz około 2 lata to dopiero teraz zebrało mi się na przywitanie. O mnie krótko: zakochany w multiplikatorach, śledzę tylko dział baitcastingu i giełdy. Obecnie tylko spininguje bo to mnie najbardziej kręci, idąc nad wodę nie myśle tylko o tym żeby złowić rybę, to tylko dodatek chce pobyć z moimi maszynkami sam na sam (czy to chore?)Pracuje na statkach morskich wiec wód do połowów mam sporo:) jednak najbardziej lubię łowić tam z kad pochodzę i mieszkam czyli Darłowo i okolice.Pozdrawiam wszystkich! Arek Krzemiński! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 (edytowane) Witam wszystkich. Choć na forum jestem juz około 2 lata to dopiero teraz zebrało mi się na przywitanie. O mnie krótko: zakochany w multiplikatorach, śledzę tylko dział baitcastingu i giełdy. Obecnie tylko spininguje bo to mnie najbardziej kręci, idąc nad wodę nie myślę tylko o tym żeby złowić rybę, to tylko dodatek chce obcować z naturą .:-) Pozdrawiam wszystkich Arek. Trochę mamy wspólnego . Edytowane 17 Grudnia 2016 przez brig 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Witam wszystkich. Choć na forum jestem już niemal rok to dopiero teraz zebrało mi się na przywitanie. O mnie krótko: zakochany w multiplikatorach, śledzę nie tylko dział baitcastingu i giełdy. Obecnie nie tylko spininguję bo nie tylko to mnie kręci, idąc nad wodę nie myślę tylko o tym żeby złowić rybę, to tylko dodatek, chcę obcować z naturą .:-)Pozdrawiam wszystkich Jarek.Trochę mamy wspólnego . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 .......Trochę mamy wspólnego . miło to slyszeć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BB Custom Rods Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Dzień dobry, Nazywam się Bartek, jestem z Gdańska. Wędkuję od wielu lat, od 10 lat wyłącznie na casting. Drugą pasją oprócz wędkarstwa jest rodbuilding, w którym rozwijam się od 8 lat, ale o tym później, w innym wątku . Pozdrawiam i do zobaczenia nad wodą 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Cześć Bart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Witam Bartku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel69-69 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Cieszę się że mogę tu z wami wszystkimi tu być .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson12 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Mam na imię Robert.Witam wszystkich i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2016 Witam Nowych. Wnieście e coś nowego do tego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi