Skocz do zawartości

Powitanie na JERKBAIT.pl

admin

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Wszystkim

Dużo łowię, więc krótko piszę.

Mam na imię Tomek

I nad stawem domek.

Teraz mrozy przyszły,

Więc smartfona złapałem

I na jerkbait'a się wpisałem.

Pozdrawiam serdecznie wędkarzy (broń Boże mięsiarzy).

No witaj, Tato :) . Edytowane przez JuniorFishing
  • Like 2

Witam trochę późno ale lepiej niż wogole☺ mam na imię Piotr mieszkam w okolicy Buska zdroju. Łowie tylko i wyłącznie na spinning A dokładniej lubuje się w opaskowych zanderkach???? chodź ost Też lubię poskradac sie za kropKami. Pozdrawiam

Cześć Wszystkim :) . Na Forum jestem od ponad roku , ale dopiero teraz ośmieliłem się ujawnić  :) . Mieszkam W Gorzowie Wlkp. Intensywnie wędkuje od dwóch lat [ powrót po 25 latach ] . Od roku uczę się spinningu . 

Bardzo dużą część wiedzy zawdzięczam wpisom użytkowników Forum . Dziękuję Wam Bardzo   :) . Pozdrawiam Paweł .

• Like 2

Witam wszystkich wędkarzy i nie tylko.

Mam na imię Paweł ,mieszkam w Łowiczu.

Wędkarstwem zajmuję się od ponad 30 lat.

Przepraszam że się natychmiast nie przedstawiłem,zaślepił mnie pewien wątek.

Ale........Lepiej późno niż wcale

Serdecznie pozdrawiam.

Edytowane przez Pablo54

Witam wszystkich serdecznie :) 

Mam na imię Marek . 

Do tej pory często odwiedzałem to forum jako czytający .Dowiedziałem się wielu interesujących rzeczy .Z przyjemnością   czytam posty pisane fachowo i z życzliwością.

Mam nadzieję ,że i ja będę mógł pomóc innym ofiarując moją wiedzę na miarę moich możliwości.

Pozdrawiam znajomych i  nie znajomych ,krótko mówiąc  wszystkich pozytywnie zakręconych w tym pięknym hobby jakim jest wędkarstwo.

• Like 1

Urodziłem się w czasach prehistorycznych, w Słońsku- w czasach kiedy w Postomi miętusy łapało się ręcznie z obawą czy nie wciągną pod wodę (oczywiście będąc jeszcze maluchem) i nie utopią, raki szlachetne potrafiły dziecku dłoń odjąć, a inną rybę pozyskiwało się koszykiem na ziemniaki.

Jako że do Postomi miałem kilka kroków- to inaczej się nie mogłem urodzić jak posiadając ryby we krwi :P

;)

Na początku lat 80-tych zafascynowały mnie komputery, a około 95 roku nastąpił  całkowity koniec przygody z rybami.

​Wracam jednak do źródeł i na łono przyrody, jednak od czasu kiedy ostatnio kupowałem sprzęt minęła następna epoka- więc pora zapoznać się ze współczesnością w wędkarstwie: i padło na to forum.

​Witam więc pasjonatów i o pomoc ewentualną proszę, Mariusz jestem jak co :)

• Like 4