JuniorFishing Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 (edytowane) Cześć Wszystkim Dużo łowię, więc krótko piszę.Mam na imię TomekI nad stawem domek. Teraz mrozy przyszły,Więc smartfona złapałemI na jerkbait'a się wpisałem. Pozdrawiam serdecznie wędkarzy (broń Boże mięsiarzy).No witaj, Tato . Edytowane 10 Stycznia 2017 przez JuniorFishing 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sc102 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Mam na imię Sławek, jestem z Grudziądza. Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAT-FISH Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Witam wszystkich mam na imie Patryk jestem z Tomaszowa Mazowieckiego pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romo Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 witam wszystkich mam na imię Roman jestem z Żerdzin na forum od 3 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianD Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Witam. Mam na imię Damian. Mieszkam w Sępólnie Krajeńskim. Forum przeglądam od dłuższego czasu, muszę skończyć z forumowom nieśmiałością. Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 ...A w domku wodę,światło,gaz...Kilka patyków i ponton w sam raz Pozdrawiam wędkarską brać. 'Wesoły Romek"-Adam z Gdańska... Już wychodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arbok Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Witajcie mam na imię Damian Mam 26lat i pochodzę z okolic Łodzi. Od jakiegoś czasu choruje na kropkoidoze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horsestyle Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Cześć wszystkim.Mam na imię Janusz dla przyjaciół "Konio". W wolnej chwili uganiam się za okoniem po Nogacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donatan Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Witam trochę późno ale lepiej niż wogole☺ mam na imię Piotr mieszkam w okolicy Buska zdroju. Łowie tylko i wyłącznie na spinning A dokładniej lubuje się w opaskowych zanderkach???? chodź ost Też lubię poskradac sie za kropKami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algeroth82 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Witam serdecznie, na imię mam Andrzej, a do wędkowania powrocilem po kilkunastu latach przerwy i ponownie złapałem bakcyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Witam. Mam na imię Damian. Mieszkam w Sępólnie Krajeńskim. Forum przeglądam od dłuższego czasu, muszę skończyć z forumowom nieśmiałością. Pozdrawiam. @damianD, witaj i zaczynaj działać to nic trudnego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierat Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 (edytowane) Witam mam na imię Piotrek, miasto Gorzów moje tereny łowieckie to Warta i Odra.Pozdrawiam Edytowane 19 Stycznia 2017 przez Kierat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełS Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Cześć Wszystkim . Na Forum jestem od ponad roku , ale dopiero teraz ośmieliłem się ujawnić . Mieszkam W Gorzowie Wlkp. Intensywnie wędkuje od dwóch lat [ powrót po 25 latach ] . Od roku uczę się spinningu . Bardzo dużą część wiedzy zawdzięczam wpisom użytkowników Forum . Dziękuję Wam Bardzo . Pozdrawiam Paweł . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo54 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 (edytowane) Witam wszystkich wędkarzy i nie tylko.Mam na imię Paweł ,mieszkam w Łowiczu.Wędkarstwem zajmuję się od ponad 30 lat.Przepraszam że się natychmiast nie przedstawiłem,zaślepił mnie pewien wątek.Ale........Lepiej późno niż wcale Serdecznie pozdrawiam. Edytowane 21 Stycznia 2017 przez Pablo54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haratacz Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Hej, tu Norbert. Z Podkarpacia jestem, witam i pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_LBN Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Witam wszystkich. Rafał z Lublina, wędkarstwo spinningowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Witam wszystkich serdecznie Mam na imię Marek . Do tej pory często odwiedzałem to forum jako czytający .Dowiedziałem się wielu interesujących rzeczy .Z przyjemnością czytam posty pisane fachowo i z życzliwością.Mam nadzieję ,że i ja będę mógł pomóc innym ofiarując moją wiedzę na miarę moich możliwości.Pozdrawiam znajomych i nie znajomych ,krótko mówiąc wszystkich pozytywnie zakręconych w tym pięknym hobby jakim jest wędkarstwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Urodziłem się w czasach prehistorycznych, w Słońsku- w czasach kiedy w Postomi miętusy łapało się ręcznie z obawą czy nie wciągną pod wodę (oczywiście będąc jeszcze maluchem) i nie utopią, raki szlachetne potrafiły dziecku dłoń odjąć, a inną rybę pozyskiwało się koszykiem na ziemniaki.Jako że do Postomi miałem kilka kroków- to inaczej się nie mogłem urodzić jak posiadając ryby we krwi Na początku lat 80-tych zafascynowały mnie komputery, a około 95 roku nastąpił całkowity koniec przygody z rybami.Wracam jednak do źródeł i na łono przyrody, jednak od czasu kiedy ostatnio kupowałem sprzęt minęła następna epoka- więc pora zapoznać się ze współczesnością w wędkarstwie: i padło na to forum.Witam więc pasjonatów i o pomoc ewentualną proszę, Mariusz jestem jak co 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefek Opublikowano 26 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2017 Witam wszystkich,mam na imię Marcin mieszkam na Mazurach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mytmp Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Witam, mam na imię Mirek, dopiero niedawno zacząłem przygodę ze spinningiem więc mam nadzieję, że dużo się nauczę czytając to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekś Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Witam. Mam na imię Jarek, pochodzę z Elbląga, wędkarstwo to moja pasja od wielu lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Witam, jestem Rafał, pływam po Odrze na południe od Szczecina 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomus20 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Witam Kolegów mam na imie Łukasz, wędkuje głównie na spinning i muszke, pozdrawiam Wysłane z mojego LG-D280 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OkoniastyRoman Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Witam jestem nowy na forum i chciałbym się przywitać. Nazywam się Roman mam 35 lat i wędkuje od 10 Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i licze na miłe rozmowy:) Ahoi przygodo. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 witam WITAMY na forum wariatów i spokojnych ludzi w dziedzinie wędkarstwa i chorób związanych z naszą pasją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi