wabik Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Serwus ziom. Jeszcze odwiedź powitalnie forumową i zacznij pytać albo odpowiadaj. Bo Ci dosolą Edytowane 28 Stycznia 2017 przez Framuga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atet Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Witam wszystkich, zaczynam poznawać nową (dla mnie) metodę, sprzęt... = czyli casting. Mam nadzieję sporo się dowiedzieć z Wasz a pomocą. Moje wody to Odra pod Wrocławiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Witam wszystkich bardzo serdecznie !Mam na.imie Maciej wędkuje od małego juz jakieś 30 lat z małymi przerwami .Obecnie zaraziłem sie budowa przynęt- podobno juz nie da sie tego wyleczyć .Wiele juz sie dowiedziałem od tutejszych Twórców mam nadzieje ze bedzie tego jeszcze wiecej a jak sam osiagnę lepszy poziom to i ja będę mògł sie dzielić swoja wiedząTroche spóźnione powitanie,ale zawsze heh .Pozdrawiam Maciej Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czebaczek1 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Witam wszystkich .Nazywam się Bartosz łowię od 10 lat na forum zaglądam od dłuższego czasu łowie w woj. lubelskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Cieśliński Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Cześć.Mam na imię Paweł, mieszkam w Sosnowcu i uwielbiam wędkarstwo muchowe. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
altumhandmade Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Witam, jestem Daniel. Mieszkam w Lublinie i mam 26 lat. Ulubiona metoda połowu to lekki spinning za kropkami dodatkowo zajmuje się wytworem woblerków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksiaze00 Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 (edytowane) Witam wszystkich po fachu :-) mam nadzieje ze znajde tutaj kilka rad porad odpowiedzi na moje pytania bo kto wie lepiej jak nie bardziej doswiadczeni koledz.Krzysztof lat 36 Wroclaw Edytowane 4 Lutego 2017 przez Ksiaze00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.piwo73 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Dzień dobry Chciałbym się przywitać (lepiej późno niż wcale)Mam 44 lata wędruje od 30.Przede wszystkim spining.Pozdrawiam . Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Witam. Mam na imię Damian. Mieszkam w Sępólnie Krajeńskim. Forum przeglądam od dłuższego czasu, muszę skończyć z forumowom nieśmiałością. Pozdrawiam. A ja zawsze myślałem, że tylko tak mówi się: forumowom pięknom mowom :) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejw Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Witam, wody ZS to mój rewir, to forum to kopalnia informacji, nawet nie myślałem ze jest w Polsce tylu wędkarzy, trafiłem przez przypadek, zostaje w pełni świadomie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnawoda68 Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 To i ja się w końcu przywitam z Szanownymi Kolegami z forum. Od dawna zaglądam na jerkbaita i uważam że to najlepsze forum w milky way. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Witam wszystkich, mam imię mam Sławek. Wychowałem się w okolicy Radzynia Podlaskiego i tu w tych okolicach -+ 50 - 70 km. uczyłem i nadal uczę się łowić i sądzę, że to nauka bez końca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudabara Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Witam.Jestem Maciej. Od 25 lat uganiam się ze spinnigiem za drapieżnikami. Moje rewiry to głównie rzeki: Warta , Odra i pomorskie ciurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marszall Opublikowano 14 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2017 Witam.Jestem Maciej. Od 25 lat uganiam się ze spinnigiem za drapieżnikami. Moje rewiry to głównie rzeki: Warta , Odra i pomorskie ciurki.Witaj Macieju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazurinho88 Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE!Mam na imię Kaj i jestem wędkarzem.Nie łowię od wczoraj i jutro muszę to zmienić.Moimi łowiskami na codzień są wody morskie i śródlądowe sør-trondelag w "środkowej"części Norwegii. Więcej czasu poświęcam na praktykę niż teorie ale bardzo chętnie słucham Rad życzliwych i zainteresowanych tematem ludzi!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AliH Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Cześć!Mam na imię Aleksander Uczę się jerkowania na szczupakach, pokory na boleniach i uwalniania przynęt z krzaków na pstrągach. Od 10 lat strugam woblery ale jeszcze żadnego nie skończyłem Kiedyś odkurzę muchówkę.Moje wody to okręg Częstochowa i KrakówPozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zębaty89 Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Cześć !Jestem Marek, kocham totalnie spinning i szczupaki ale w tym roku chciałbym się przestawić na casting. Pochodzę z Polski lecz aktualnie mieszkam w Norwegii i tutaj nastawiam się na ryby Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Witam wszystkich, zaczynam poznawać nową (dla mnie) metodę, sprzęt... = czyli casting. Mam nadzieję sporo się dowiedzieć z Wasz a pomocą. Moje wody to Odra pod Wrocławiem.Witam kolegę i do zobaczenia nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boc Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 Witam, elo, cześć, siemano ... Jestem Adrian mam 26 lat i pochodzę ze Szczecina.Z zawodu jestem technikiem pojazdów samochodowych, a obecnie jestem motorniczym w TS. Wody na których wędkuje to głównie j,Głębokie (tak są tam ryby), Odra, Regalica i okolice. Głównie moją ulubioną metodą jest spinning, lecz od tego sezonu chciałbym spróbować z Castingiem.Mam nadzieje ze ludzie z forum zaopiekują się mną i pomogą w doszkoleniu w tej metodzie.Jestem również otwarty na wspólne wyprawy wędkarskie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepson Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Witam wszystkich, Mam na imię Szczepan lat 28. Pochodzę z okolic Tarnowa. Z reguły zajmuję się karpiowaniem, ale ze względów osobistych mało czasu będę miał w najbliższym czasie.Spinninguje od święta, dawniej za okoniami teraz częściej na szczupaki.Łowię głównie w stawach pożwirowych(Komorów) oraz w dunajcu. Będę raczej zadawał pytania, gdyż na spinning to umiem tylko rzucać i zwijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
futym Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Witam wszystkich. Mam na imię Bartek i od tamtego sezonu zacząłem przygodę z castingiem i już się zakochałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.B Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Dobry wieczór jestem tu nowy i chciałem się przywitać pozdrawiam wszystkich Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy87 Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Witam wszystkich! Mam na imię Paweł i w tym roku skończę 30 lat. Mieszkam w Warszawie i właśnie zaczynam swoją przygodę ze spinningiem Życzę wszystkim udanego sezonu Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GINPK Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Witam.Mam na imię Grzegorz.Jestem z pomorza.Spinninguję i trochę muchuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi